pilauda Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 peglao motor....dosao gajbi...vecerao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 zex sta vozis? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 jes' da ti kazem pa da dodjes... bicu novosadjanin za 2 nedelje ← Dont worry be groovy :D odakle se doseljavash ? Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) zex sta vozis? ← cbr 600....nije moj dobio ga ortak na par dana.... Edited September 16, 2005 by zEx Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 cbr 600....nije moj dobio ga ortak na par dana.... ← Shto ja nemam ortake koji dele cbr ove :D druzhim se sa pogreshnim ljudima :D Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 cuti brate nalozio sam se ko dete neko :) cimam caleta da prebaci auto na mene....odma bi ga prodao i kupio bike :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Bio do neke pivnice "Aleksandar",cene boli glava.Prvo sam mislio da je krigla 100 min. kad ono 50.Otkinuo sam se ko bulja.A ambijent je extraaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Bio do neke pivnice "Aleksandar",cene boli glava.Prvo sam mislio da je krigla 100 min. kad ono 50.Otkinuo sam se ko bulja.A ambijent je extraaa. ← 'el ti dobro??? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 bah, smorih se nisam spavao skoro 24h i ne lezhe mi se...mislim da cu igrati heroje sad:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) Danas prilikom moje posete glavnome gradu, sedim ja u basu, na par metara od mene sedi neka sponzoru Edited September 16, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Posle drugog neuspeshnog rezanja filma the island [glupi no name diskovi], popizdeo sam i krenuo da svlachim movie sa neta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 (edited) Kupio novog misa i sav sam happy. Cekam oktobar da krenem na poslediplomske, pitanje je gde. Mama me hrani; vidim kako se gojim, btw. Igram Q3, naravno, i ne verujem da u zlo doba noci sedim za kompom i pisem gomili nepoznatih ljudi kako ubijam dan??? I sto je najgore :), nisam jedini koji to radi. Cita li neko sta se ovde pise ili samo pisemo dok Laki ne ukloni? Edited September 16, 2005 by oveRk1nd ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 [quote name='Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 ROFL za bundu!!!! kako je izlozhila!!! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 17, 2005 Author Report Share Posted September 17, 2005 osisao se na cirokanicu. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 osisao se na cirokanicu. ;>. ← Frajere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 17, 2005 Author Report Share Posted September 17, 2005 al ne ona gedzovanska, sabanka. nego lepo. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Podrazumeva se. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 [quote name='Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 bravo tm za prichu, pa makar bila i izmishljena danas sam se shishao, gledao tekmu sa ortacima,a posle bio na repu u skc-u, i na kraju smo taba,homa, bone(nije sa foruma) i ja zavrshili kod lokija. Sad cu da zavrshim neki film, pa sutra na plac kod ortaka, a uveche valjda u demiju. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 bio do ortaka do malopre igrali heroje... a mogao sam da odem na neki maskenbla parti, ili stavec.. samo da sam imao sa kim... drugarica otisla do druge (njene) drugarice, ortaka mrzelo da se cima do grada... i ja zavrsio vece sa 700 Sacred Phoenixa i 800 Thunderlordova :\ i sto je najgore, jedna riba koju znam, i koja je bila tamo, mi salje poruq kao "baa.. ovde je doyaya... aj dodji...".. a ja nemam krede da joj posaljem poruq, nego je samo cimam... bas skenj... inace, ja sam odvratna osoba Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 bio do ortaka do malopre igrali heroje... a mogao sam da odem na neki maskenbla parti, ili stavec.. samo da sam imao sa kim... drugarica otisla do druge (njene) drugarice, ortaka mrzelo da se cima do grada... i ja zavrsio vece sa 700 Sacred Phoenixa i 800 Thunderlordova :\ i sto je najgore, jedna riba koju znam, i koja je bila tamo, mi salje poruq kao "baa.. ovde je doyaya... aj dodji...".. a ja nemam krede da joj posaljem poruq, nego je samo cimam... bas skenj... inace, ja sam odvratna osoba ← da se primetiti sa avatara :D 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Idem da spavam. Dan mi je bio i super i kuratz u delovima. Kada tje dotji taj dan kada tju imati milion eura u marihuani... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 pozdravi sestru miloshe:) a slike? Nije red tako da nas zacikavas :) must...fight...urge povedi je na skijanje ako se ostvari ovo kalijevo u francuskoj :D A uostalom kad je toliko dobra niko te ne sprecava da nas upoznas sa njom :) Kakvi ste leshinari ostavite mi rod na miru :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 bravo tm za prichu, pa makar bila i izmishljena ijao lazo, sta ti je rekao za bundu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts