Sa1Nt Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Daj neku sliku iz tog perioda da umrem od smeha :D ← heh, teshko da bi umr'o od smeha, tad' sam bio pravi macan :D enivejz, treba naci pa skenirati ;)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ja bio na izletu na avalu.... jos me boli bulja od pesacenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 da, da, od pesacenja... we believe you It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Doso iz skole Sad idem da kupim diskove da rezem muziku za exkurziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 (edited) Jebeno sam happy :) i to ono bash bash mnogo :) Jebavam se sa jednim serverom ravno nedelju dana i danas sam ga osposobio :) i nemate pojma koliko sam happy zbog toga :) dakle strasno Prvo porbao sa NetBSD ali kurac ne prepoznaje mrezne mora da se rekompalira kernel krenem to da uradim smao mi izbaci Error code 1. pokusam da instaliram PCBSD punke na pola install. instaliram DSL (DamnSmallLInux) ono jebeni OS od 50 mega nema nista na njemu posle 2 dana ga osposobim ukucam brctl addbr br0 i samo mi kaze da nemam paket "addbr" ?!? ok procitam u manulanu da i njemu mora da se rekompalira kernel, odustanem u stratu.... pokusam da instaliram knoppix nece ni da cuje jeeeeeeeeeeee poludeo sam totalno i na kraju ubacim SuSe 9.3 i sve i jebenom prvog puta prodje i tako sada furam SuSe 9.3 na cyrix-u od 233 MHz-a i 96 ram-a :) o_O :) Znam da sam vas smorio sve totalno ali samo morao da podelim iskonsku srecu :) Edited September 28, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 (edited) Dobar je ovaj grip - jak i ne da se lako pobediti. Danas sam na nivou kijavica, kad kinem ramena me zabole... Hope it goes away soon. Edited September 28, 2005 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 ae samo idi vishe na tu exkurziju prokletu, smorio si. ← Znam, seva mi paja . Jedva chekam realno. @topic: Palim do ortaka sada, skupljamo se nas 4-orica iz shkole i igramo mini tur u PES4 . Cenim da cu biti umoran sutra u skholi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Uspeo sam da sredim onu pricu oko reinstalla windowsa. Znaci, stos je bio da jedan manji hard prebacim u jedan drugi komp a da u taj komp stavim jedan veci hard. I naravno muka je jer je taj mali hard "pohranjivao" sve vazne podatke a pored toga i windows setovanja, mrezha, tralala ... i ja kao Norton Ghostom, kad ono ghost sve kao prekopira kako treba al' taj windows onda nece da se podigne. Onda kao idem na repair windowsa, on trazhi password (ako repair izaberes odma') al' zato ne trazi ako odradis repair par koraka dalje kada te pita "nasao sam windows, da li hoces da ga popravis" :) I onda preko te opcije, josh malo budzenja i dzaranja i telefonskih poziva, nekako uspedoh da ga pokrenem i sada je sve ok, da kucnem u drvo. Onaj drugi komp sam sredio nesto lakshe naravno, samo sam reformatirao hard sa xpa na win98 i onda je sve islo lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Danas bio na rostilju kod ortaka u vikendici, koja kefaja.... Jos uvek ne mogu da se pomeram od hrane. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 bio sa ortakom do grada po komp.....malo se prosetali....dosao gajbi...vecero....pa na net....skidam neku ziku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 iskenjo pol' litre govana, lepshe se osetjam, lakshe... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 neshto sam smoren ceo dan ne znam koji mi je ***** :] evo sad sam gledao tekmu pa cu sad pregled u 23:15 :)) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 idem da spavam....polako da ustajem ranije..da se navikavam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 E onaj windows, znate? :) Pa pravio je problema posto je bio instaliran na D drajvu, jer je prethodni hard bio na C, pa je ispalo malo komplikacija tokom prebacivanja slova sa D na C ... nista ne pitajte. Srecom, sada opet radi, valjda ce raditi i nadalje, videcemo vec. To sam radio protekla dva sata pored toga sto sam gledao fudbal sa nekim drustvom, koji je bio nikad smorniji, a to sto nisam mogao napolju da vozim bajs sam kompenzovao pravljenjem staze sa preprekama unutra :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Gledo malo tekmu Sad rezem muziku za exkurziju pa onda malo napolje na bleju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 bio u gradu, blejao, ovamo onamo.. kao što neki znaju, razmišljam da kupim ipod ili neku sličnu igračku.. enivejz, prolazio sam pored platoa, video da imaju podosta toga u izlogu i rešim da uđem i pogledam.. razgovor sledi: prodavac: ćao, izvoli ivan_: hoću da pogledam mp3 plejere od recimo 20 i više gigabajta p: [pauza] pa nemamo tolike mp3 plejere, al evo imamo ovde ajpode _: ajpode? p: pa da, to ti nije baš kao mp3 plejer _: mda brate. ;>. nie za ban. ;>. ma nebitno je. samo nisam ocekivao da ce neki ljudi tako da me gledaju. bar vi sto me znate. al jebiga. sta da se radi. ← ma znaš onu staru narodnu: mišljenja su kao dupeta -- svako ima svoje Jebeno sam happy :) i to ono bash bash mnogo :) ← koji si ti geek :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 bio do ortaka, crtao do malopre... konacno zavrsili jebene crteze... sda klasika.. IRc / forumi / download... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Doso kuci. Jedem prust i pijem neko pivo iako nevolim :D Sad cu do prodavnicce po cigare pa na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ja sam danas bio u nekom najgorem bircuzu koji postoje samo u Panchevu, pio sam pivo od 40din i sad se plashim da li cu doziveti sutra, na meniju se isticala i domaca votka( da vodka sa T ) za koju nisam imao muda da probam, kostala je svega 35 din i ulivala je poverenje da cete u najmanju ruku dobiti trovanje. Enivej do sada sam programirao a sad idem da spavam i da se nadam da cu se sutra probuditi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 sutra idem da se dogovaram za bizMis :))) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Chizra nasho` novi hobi Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 nadajmo se.. ustao, pijem kafu, pa begam... btw danas je zao dan... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 hahhaa, jebote, ne verujem da sam ustao ovoliko rano... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Napokon kuci, jedva mrdam, ali se osecam bolje nego juche. Sutra opet neko sranje na poslu, tako da cu morati danas da ozdravim ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Vratio se sad iz shkole, idem uskoro na trening, a posle kod devojchice... :) Uzivancija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts