Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebeno sam happy :) i to ono bash bash mnogo :)

Jebavam se sa jednim serverom ravno nedelju dana i danas sam ga osposobio :) i nemate pojma koliko sam happy zbog toga :) dakle strasno Prvo porbao sa NetBSD ali kurac ne prepoznaje mrezne mora da se rekompalira kernel krenem to da uradim smao mi izbaci Error code 1. pokusam da instaliram PCBSD punke na pola install. instaliram DSL (DamnSmallLInux) ono jebeni OS od 50 mega nema nista na njemu posle 2 dana ga osposobim ukucam brctl addbr br0 i samo mi kaze da nemam paket "addbr" ?!? ok procitam u manulanu da i njemu mora da se rekompalira kernel, odustanem u stratu.... pokusam da instaliram knoppix nece ni da cuje jeeeeeeeeeeee poludeo sam totalno i na kraju ubacim SuSe 9.3 i sve i jebenom prvog puta prodje i tako sada furam SuSe 9.3 na cyrix-u od 233 MHz-a i 96 ram-a :) o_O :)

Znam da sam vas smorio sve totalno ali samo morao da podelim iskonsku srecu :)

Edited by Stator

Uspeo sam da sredim onu pricu oko reinstalla windowsa. Znaci, stos je bio da jedan manji hard prebacim u jedan drugi komp a da u taj komp stavim jedan veci hard. I naravno muka je jer je taj mali hard "pohranjivao" sve vazne podatke a pored toga i windows setovanja, mrezha, tralala ... i ja kao Norton Ghostom, kad ono ghost sve kao prekopira kako treba al' taj windows onda nece da se podigne. Onda kao idem na repair windowsa, on trazhi password (ako repair izaberes odma') al' zato ne trazi ako odradis repair par koraka dalje kada te pita "nasao sam windows, da li hoces da ga popravis" :) I onda preko te opcije, josh malo budzenja i dzaranja i telefonskih poziva, nekako uspedoh da ga pokrenem i sada je sve ok, da kucnem u drvo. Onaj drugi komp sam sredio nesto lakshe naravno, samo sam reformatirao hard sa xpa na win98 i onda je sve islo lagano.

E onaj windows, znate? :) Pa pravio je problema posto je bio instaliran na D drajvu, jer je prethodni hard bio na C, pa je ispalo malo komplikacija tokom prebacivanja slova sa D na C ... nista ne pitajte. Srecom, sada opet radi, valjda ce raditi i nadalje, videcemo vec.

To sam radio protekla dva sata pored toga sto sam gledao fudbal sa nekim drustvom, koji je bio nikad smorniji, a to sto nisam mogao napolju da vozim bajs sam kompenzovao pravljenjem staze sa preprekama unutra :>

bio u gradu, blejao, ovamo onamo.. kao što neki znaju, razmišljam da kupim ipod ili neku sličnu igračku.. enivejz, prolazio sam pored platoa, video da imaju podosta toga u izlogu i rešim da uđem i pogledam.. razgovor sledi:

prodavac: ćao, izvoli

ivan_: hoću da pogledam mp3 plejere od recimo 20 i više gigabajta

p: [pauza] pa nemamo tolike mp3 plejere, al evo imamo ovde ajpode

_: ajpode?

p: pa da, to ti nije baš kao mp3 plejer

_: mda

brate.

;>.

nie za ban. ;>.

ma nebitno je. samo nisam ocekivao da ce neki ljudi tako da me gledaju.

bar vi sto me znate.

al jebiga.

sta da se radi.

ma znaš onu staru narodnu: mišljenja su kao dupeta -- svako ima svoje

Jebeno sam happy :) i to ono bash bash mnogo :)

koji si ti geek :P

Ja sam danas bio u nekom najgorem bircuzu koji postoje samo u Panchevu, pio sam pivo od 40din i sad se plashim da li cu doziveti sutra, na meniju se isticala i domaca votka( da vodka sa T ) za koju nisam imao muda da probam, kostala je svega 35 din i ulivala je poverenje da cete u najmanju ruku dobiti trovanje.

Enivej do sada sam programirao a sad idem da spavam i da se nadam da cu se sutra probuditi ;)

SCJP.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...