Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Doshao kuci sa zurke jutros oko 5, ustao u 9, otishao do grada na kratko, pa do burazera. Ispostavilo se da se pomaganje sastojalo iz cepanja 3 metra drva i slaganja istih u podrum. Bole me ledja, crk`o sam...sad keva zavrshava ruchak, imam utisak da mogu vola da pojedem. Mislim da cu posle da spavam, a kasnije mi dolazi devojchica da konachno uradim (tj. da mi uradi cenim), rad iz sociologije, koji sam trebao u proshli ponedeljak da predam. Blizina ekskurzije mi je zavrtela mozak...T-5 dana.

Ja se sad probudih, bio juche na nekoj zurci, i bilo je dojaja. Sad se probudih, pun nos, shlajm, grebe grlo, zapusheno levo uvo i tup bol u dotichnom uvetu. Samo mi fali upala uva, a za 7 dana treba da idem u Italiju....extra.

Gledam neshto ovaj basket, razmisljam kakve rave dovode kosharkashima suprotne ekipe sa kojom igraju ovi Francuzi veche pred mech pa se ovi raspadaju onda sledeceg dana. Znaci ladno vode 22 poena protiv spanije francuzi, bolesnici. Ono juche ih ukenjalo da dobiju grke, onaj grk u zivotu nije sutno a kamoli trojku i ubode ...

A pored toga razmisljam da li ce perper napraviti muckalicu kada se budem vracao kuci pa da kupim, jako je brzo prodaju jer je odlicna klopa u pitanju.

zvatju te sutra da vidim shta radish, kako si.

[:D]

mog'o bi i mene da okrenesh , i dalje ti chuvam ono..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

proveo sam ceo dan u gradu.. bio u zoo vrtu, što je baš onako gotivno, a onda sam pri povratku pipao džepove tražeći pasoš, jer mi je izgledalo da je šesnaestica zalutala u solun..

sad ću da bacim malo hejta po forumu pa odo da navijam za grke :)

uzeo da reinstaliram win zbog nove ploche i procesora, smor.

gledam basket, zao mi nemaca, ne volim grke.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Sinoć sam počeo da gledam "Paklenu pomorandžu", a pre koji sat sam završio gledanje pomenutog ostvarenja. Stvarno dobar film.

OMFG!!! Gledao si Clockwork Orange, Kubrickovo remek-delo na prekid...Blasphemy!!!

@topic:

Uopste mi se ne spava...chat + forum = dobitna kombinacija

Edited by OrthodoX

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...