~Z!~ Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Evo sad ustao,cu da jedem pa u teretanu----> Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Odgledah tenis, pobedila je Ana Ivanovic, svaka joj cast kako se vratila iz 0:3 u mech i dobila ga sa 6:3. (Prvi set 7:5). Al' sam vise o tome pisao u Sport forumu. Sada sam uzeo da pravim neke planove za naredne mesece, rek'o racunam ako ljudima sve lepo stavim na tanjiru, valjda ce u roku i zavrsiti sve sta treba pa ja necu morati oko toga da brinem. Yeah right, samo se teshim... Sad da jos nesto zavrsim, pa slagalica, pa RHH na kolache kod Igija ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Mi evo pre 5 minuta usli u kucu! Bilo do jaja na sajmu. Mnostvo mladih neiskusnih, MILF, GILF i tako... Knjige sam gledo tu i tamo. Scena vidim Isidoru Bjelicu golu na omotu njene knjige, prepadnem se i krenem bezim sa standa kad ispred mene sedi sotona i potpisuje knjige. E reko do kurca bas, necu moci hrsam posle u Perperu od silne muke. Al smo zato jeli kod Kandija. Idemo i sutra na sajam, bice opet zagusljivo ali poucno! Odo spavam! Zdrej... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Zavrsxio predavanja...za ovu nedelju...palim na vikend za Vrsxac...vidimo se drusxtvo...u ponedeljak ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 nikad mi nije bilo jasno shta znachi MILF...? (: slusham Taking back sunday i uzhivam... Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 bio u skoli....kupio monitor i tako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 spremam se vec sat vremena za grad. jednostavno obozavam da se sredjujem..... ffs sto nisam zensko... ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 @zex I kako fura nova sedamnaestica :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 brate sta da ti kazem..... :) sad mogu ovako da gledam o_o a pre sam ovako O_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 nikad mi nije bilo jasno shta znachi MILF...? (: slusham Taking back sunday i uzhivam... ← NEuki , neuki choveche MILF = Mothers I'd Like to FUCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 bio na basketu, pa na faxu, sad cu da gledam DHW 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 (edited) To znači da u ovom trenutku nema Edited October 28, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 odo na kunt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 treba ici spavati a ja procitao knjigu. navikao sam da zaspim uz knjigu, al ssve sam procitao i nemam vise ni jednu i sad ne znam sta cu. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 [quote name='Ivan 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 a sviđaju ti se domaćice, pero? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 a sviđaju ti se domaćice, pero? :) ← pa kul je serija, ono malo misterije, malo eve, malo hiperaktivne bree, malo onih chudovishta malih, sve u svemu zanimljivo za gledanje :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 ustao....sad cu doruckujem....trebao bi na sajam knjiga..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Ustao,trebalo bi nesto da jedem al mi se nesto ne jede,pa cu samo da zavrsim ovu cokoladu od juce Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Usto doruckovo kajmak (:D) sad idem u balon na fudbal(ako ima termina) da isprobam novu loptu sa nou kampa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 vratio se iz studia, sad tju kao da uchi nestho, pa da vezhbam pesme sutra za studio.. Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 usto i pisem drugu u americi i dopisujem se novom dzumarom.... ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Glaaaaaaaadaaaan sam...kao veliki zli vuk!!! Inache danas u planu sredjivanje stana, usisavanje... FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 ustao,hasao,gledao smallville i odmaram se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 (edited) usto i pisem drugu u americi i dopisujem se novom dzumarom.... ← Jel mozesh molim te da ne koristish rech dzumara, osim ako se ne dopisujesh sa novim psom (i to mnogo loshim psom) shto ne verujem...gaddemit, kako ljudi umeju da smisle glupe izraze (i ne, ne kazem da si to ti smislio, ali sam video u tvojim postovima vec jedno 5 puta, i sve mi je vishe i vishe muka). @topic: Ustao pre nekih 2h, jeo, izblejao josh malo u krevetu, overavam forum, pa idem da skupljam lishce po dvorishtu . Kasnije idem do devojchice, pa na neku zurku-maskenbal sa Chodah-om (nasha maska se sastoji od toga da cemo oko vrata imati okacheno VIP ). Znamo znanje...dok ce jedan ortak da se maze imalinom i da bude Ali G Edited October 29, 2005 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts