Highl1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 doshao sa faxa mrtav umoran, sad pikam menadzhera i cirkam heineken koji sam pokupio usput u prodavnici 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Ogovedio se...istripovo da sam dobio na klandzxi...zavrsxicu u krevetu sa 10 dina mladjom klinkom...Sky is blue, grass is green, who gives a fuck ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 opikao partiju rizika u kraju... po obichaju nismo je zavrshili :/ gledam da promenim neshto u svom zhivotu... josh smishljam shta :/ ← Pazi, ja znam samo josh jednog lika u Zemunu koji igra riziko tako u kraju . Bojan...mozda ga znash? . @topic: Bio da se vidim sa burazerom iz Skoplja (u Beogradu bio u prolazu, krenuo u Budimpeshtu na ex), video josh neke njegove ortake/ortakinje koje znam. Sad sam umoran do jaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Pazi, ja znam samo josh jednog lika u Zemunu koji igra riziko tako u kraju . Bojan...mozda ga znash? . @topic: Bio da se vidim sa burazerom iz Skoplja (u Beogradu bio u prolazu, krenuo u Budimpeshtu na ex), video josh neke njegove ortake/ortakinje koje znam. Sad sam umoran do jaja. ← mi te uvek zajebavali da si Bugarin,a ti ispade Makedonac :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 No shit, Sherlock? Enivejz, ustao malopre, preskachem prvi chas, filozofija...krecem za nekih pola sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ustao...skidam neku djusku...gladan sam al me mrzi da jedem....sad cu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ustao i na štrebanje hemije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ustao okupao se spremio sam sebi jedan carski sendvic :) Sada posto su prosli svi ispiti nemam sta da ucim tako da sada slusam neki radio 1 mix... i naravno cekam da mi telefon zazvoni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ustao istusirao se zaboravio da krenem u skolu...sad blejim gajbi ko mentol Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 doruckovao....konacno sam sredio audioscrobbler....jos malo pa limpa u skolu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ustao okupao se spremio sam sebi jedan carski sendvic :) Sada posto su prosli svi ispiti nemam sta da ucim tako da sada slusam neki radio 1 mix... i naravno cekam da mi telefon zazvoni.... ← daj broj ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Poziv koji sam cekao je dosao sa malim zakasnjenjem ali ajde :) Inace 'fala na ponudi, ali nisam ja u tom tripu sa tipovima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ustao tusiro se sad razmisljam sta sebi da kupim za dorucak ili banjalucki cevap ili burek :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ustao tusiro se sad razmisljam sta sebi da kupim za dorucak ili banjalucki cevap ili burek :D ← banjalucki burek nego stator, ako ti ikad nesto zatreba.... samo reci ;) tu sam ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 ustao bio sretjan..proverio mail...smorio se...idem na likovno da malo bojim onaj hamer... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 idem na faks. pa nesto da zavrsim u dgra. sve u svemu. lep dan. lep. dan. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Krkljam se nekim vitaminima ko mentol, zato shto vetj nekih metar dana vuchem neki grip koji je danas dostigao vrhunac :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 banjalucki burek nego stator, ako ti ikad nesto zatreba.... samo reci ;) tu sam ← Nemam u blizini banjalucki burek a odlucio sam se za cevape ipak je rostilj rostilj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 blejim po forumima i pokusavam da se nateram da uchim geos ... http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 znaci.. mega kreten... trebao sam da budem na faxu posle 12 da widim sta mi bi sa molbom... /me zaspao... al na svu srecu, ortak je otisao.. nema jos nista, a sutra kod profe na blajv za prolaz danas moram da se iskidam.. zavrsim ovu kafu, obavim par razgovora i kiddanjeee.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 dosao sa faksa u 2, spremao sa tetkom musaku (dakle nisam sam sto automatski znachi nisam se nigde opekao, isekao, otrovao sebe i druge), posle idem na neki rodjendan i tako... a veceras moram da napravim svoj urbanisticki plan za blokove u jurija gagarina....what to build there.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 igz.. izbetoniraj sve... strogo sivilo :))) ja kao pauziram malo.. posle palim do bake da joj iskukam 'iljadarku na zajam do stud. kred. trebaju mi pare ocajnicki... :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 a veceras moram da napravim svoj urbanisticki plan za blokove u jurija gagarina....what to build there.... ← Kako sta? Pa romsko naselje Prepio se sinoc, bio ortaku rodjendan pa smo bili na nekom ciganskom splavu. Danas naravno boli glava. Ali je ipak prajsless komentar mog ortaka kad sam sa njim komentarisao neke ribe za stolom pored: -Rade, dobre ove ribe pored? -Ma jok, belkinje... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) koliko cujem odustali su zbog protesta gradjana od tog romskog naselja.... a ja sam imao ideju ( jer zadatak da isprojektujem nesto u jurija gagarina) da napravim nesto poput americkog Epkot centra ili pariskog Grada Nauke u sklopu parka La Villette (nesto kao park/centar moderne tehnologije , sto se zove i centar popularne tehnike a i umetnosti - http://www.cite-sciences.fr/english/indexFLASH.htm ) i to u bloku 67, posto se tu planira izgradnja univerzitetskog sela za potrebe Univerzijade 2009. a koji ce posle biti ili novi studentski grad ili socijalni stanovi .... posto u jurija gagarina, ako se napravi onaj "vodeni svet" i ono sto pominju iza bloka 61, sigurno nece faliti sportski prostori a da o trgovini i ne govorim btw, ortak ti je u pravu... once you go black, there's no turning back if it's white, that ain't right Edited October 26, 2005 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Prevazisxao mamurlook, osusxio 2l koce, spreman sam da odradim predavanje, posle ajd Jovo nanovo :)))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts