Jump to content

pricajte.

byp_

Recommended Posts

doshao sa faxa mrtav umoran, sad pikam menadzhera i cirkam heineken koji sam pokupio usput u prodavnici

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

opikao partiju rizika u kraju... po obichaju nismo je zavrshili :/

gledam da promenim neshto u svom zhivotu... josh smishljam shta :/

Pazi, ja znam samo josh jednog lika u Zemunu koji igra riziko tako u kraju [:D]. Bojan...mozda ga znash? [:)].

@topic: Bio da se vidim sa burazerom iz Skoplja (u Beogradu bio u prolazu, krenuo u Budimpeshtu na ex), video josh neke njegove ortake/ortakinje koje znam. Sad sam umoran do jaja.

Pazi, ja znam samo josh jednog lika u Zemunu koji igra riziko tako u kraju [:D]. Bojan...mozda ga znash? [:)].

@topic: Bio da se vidim sa burazerom iz Skoplja (u Beogradu bio u prolazu, krenuo u Budimpeshtu na ex), video josh neke njegove ortake/ortakinje koje znam. Sad sam umoran do jaja.

mi te uvek zajebavali da si Bugarin,a ti ispade Makedonac :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ustao okupao se spremio sam sebi jedan carski sendvic :) Sada posto su prosli svi ispiti nemam sta da ucim tako da sada slusam neki radio 1 mix... i naravno cekam da mi telefon zazvoni....

daj broj

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

znaci.. mega kreten...

trebao sam da budem na faxu posle 12 da widim sta mi bi sa molbom...

/me zaspao...

al na svu srecu, ortak je otisao.. nema jos nista, a sutra kod profe na blajv za prolaz [:p]

danas moram da se iskidam.. zavrsim ovu kafu, obavim par razgovora i kiddanjeee....

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

dosao sa faksa u 2, spremao sa tetkom musaku (dakle nisam sam sto automatski znachi nisam se nigde opekao, isekao, otrovao sebe i druge), posle idem na neki rodjendan i tako...

a veceras moram da napravim svoj urbanisticki plan za blokove u jurija gagarina....what to build there....

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

a veceras moram da napravim svoj urbanisticki plan za blokove u jurija gagarina....what to build there....

Kako sta? Pa romsko naselje [roflmao]

Prepio se sinoc, bio ortaku rodjendan pa smo bili na nekom ciganskom splavu. Danas naravno boli glava. Ali je ipak prajsless komentar mog ortaka kad sam sa njim komentarisao neke ribe za stolom pored:

-Rade, dobre ove ribe pored?

-Ma jok, belkinje...

[:D][:D][:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam

koliko cujem odustali su zbog protesta gradjana od tog romskog naselja....

a ja sam imao ideju ( jer zadatak da isprojektujem nesto u jurija gagarina) da napravim nesto poput americkog Epkot centra ili pariskog Grada Nauke u sklopu parka La Villette (nesto kao park/centar moderne tehnologije , sto se zove i centar popularne tehnike a i umetnosti - http://www.cite-sciences.fr/english/indexFLASH.htm ) i to u bloku 67, posto se tu planira izgradnja univerzitetskog sela za potrebe Univerzijade 2009. a koji ce posle biti ili novi studentski grad ili socijalni stanovi ....

posto u jurija gagarina, ako se napravi onaj "vodeni svet" i ono sto pominju iza bloka 61, sigurno nece faliti sportski prostori a da o trgovini i ne govorim

btw, ortak ti je u pravu...

once you go black, there's no turning back

if it's white, that ain't right

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...