Dule_smor Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 bio malo do grada, sad blejim na netu i tako...dan za danom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 prsla krstarica.. a ja addict pa se nerviram... i tako :) drustvo me odusevilo, bili su sa mnom na metal night-u, a niko od njih ne slusa metal.. znaci mega respect :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 zapalio prvu jutarnju, srkucem kaficu, gledam kroz prozor kancelarije na ceo NBgd, video Boletov topik sa mojim nazivom, koji mi je izvukao kez od uva do uva, pa mu necu traziti da nadoknadi autorska prava... osecam se dobro, bas dobro. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Sry Drale, ali naziv tvog topika je toliko dobar da nisam zeleo da lupetaram, a i nekako se nadovezuje. U svakom slucaju hvala na razumevanju. Odo' na rad. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Probudio se okupao/doruckovao/obrijao se... Opet mi neko juce dzrao moj ftp server i jelte razjebao ga... Evo bas sada dok kucam ovu poruku ugovaram neku utarnju (nes) kafu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 sređuješ se za rhh, a pico? ccc mene je danas prvi put bolela vilica, četiri dana posle operacije.. ne znam u čemu je fora, deluje mi da to ne treba tako da bude, tako da se popodne možda iscimam do zubara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 evo poranio, pa odmah za comp:)...ivane, sta ti je cika zuba radio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 sad ustao, da hasam, sredim neshto, palim u studio, pa kasnim u shkolu... weeeee Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) sređuje Edited October 7, 2005 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 @lucky kada ide slagalica?jel, milen josh uvek u igri? genije! uhvatio sam loma pre niki dan(i to bash momenat kada je zaboravio rech, nisam znao da on to tako stalno), al ne secam se u koje vreme. :) Milen rula! :) Jos uvek je u igri, sinoc je pobedio neku zenu, znaci ucestvuje i danas. Inace slagalice ide radnim danima i vikendom (vikendom od pre dva meseca otpr.) u 19h uvece. Repriza radnim danima je u 9:30h izjutra, vikendom kad je nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 ustao, kafa... za koji minut palim do bake da joj promenim neke crepove... smor :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Ustao malopre, jeo, sad seo malo za komp da vidim shta ima. Palim za nekih pola sata do devojchice pa u shkolu. Skraceni chasovi i dalje, bash je dobro, slobodan sam vec oko 17 svaki dan, i super mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) zapalio prvu jutarnju, srkucem kaficu, gledam kroz prozor kancelarije na ceo NBgd, video Boletov topik sa mojim nazivom, koji mi je izvukao kez od uva do uva, pa mu necu traziti da nadoknadi autorska prava... osecam se dobro, bas dobro. ← Kolego po obimu stomaka, pa da li ste vi to nama napokon poceli da radite ???? btw ustao u sedam, ucio od tada, malopre otisao u radnju, pojeo puding, sada treba da se organizujem do kraja dana. Edited October 7, 2005 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Kolego po obimu stomaka, pa da li ste vi to nama napokon poceli da radite ???? ← jos pre 20 dana... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Doso iz skole Jutors obuko jaknu jel je bilo hladno a sad 20 stepeni skuvah se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 ustao opet ranije, sad cu da hasam pa cu da idem da gledam neke krevete/trosede, jer moram da ispazarim za sobu. Uveche cu da navrnem na rhh, da odnesem ivanu dvd-eve i da uzmem svoje, i mozda ostanem ako ima mesta :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 dosao iz skole....jebena guzva....razmisljam sta ce biti kad puste uvoz bez ogranicenja....pffff......sad cu na tusiranje....rucak....pa u crnju za vikend.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 ← ja imam ovakvog misu :))) kad sam imao 386...ustvari i dalje ga imam u podrumu negde xexex de se to seti da okacis :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Sada bio u gradu prijavio ispite za oktobar II i saznao da mi predavanja pocinu u ponedeljak koji smor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 ja imam ovakvog misu :))) kad sam imao 386...ustvari i dalje ga imam u podrumu negde xexex de se to seti da okacis :))) ← Sluchajno naleteo na google-u, pa su mi se vratile neke stare, dobre uspomene... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 dosao iz NS......... it's good to be home! ;) sve je do yayaaaaaaa :)) nedostajao mi RUR jbt...... :)))))))))))))) idem sad da nastavim cirkanjeeee :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Sada bio u gradu prijavio ispite za oktobar II i saznao da mi predavanja pocinu u ponedeljak koji smor... ← meni isto u ponedeljak,ali imam kul raspored. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 bio do faxa gledao neke relutate (nema nishta :( ) uglavnom smor :// EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Spremam se da zapalim za BG na prodigy :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts