weasel Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) Veoma se isplati biti razredni u skoli Meni je tetka i razredna moj reko da se grabe oko toga Plata je veca za 10-15 % znaci 3-4 000 sto nije malo Plus exkurzije.Moj razredni ce naprimer za koji dan proci bepslatno firencu,veneciju,barselonu,monte karlo 15 dana .. Edited October 6, 2005 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 konacno dovedoh kola koliko-toliko u red... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 gledao malopre neke karte.. razmisljam koje da narucim (MTG)... puno para ce da mi uzmu, majku im lopovsku :P inace oprao kosu, i troolim pred kompom Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Uzeo od sestre svoj diskmen koji sam joj pozajmio pre 3 meseca da bih ga pozajmio ortakinja koja mi ge nece vratiti 3 meseca... Pikao malo generale kod zeta u kancelariji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 bio do grada malo se smarao i tako..sad dolazi neka ekipa da igramo pes4 :)) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Definitivno se ne isplati biti razredni u skoli, osim ako nisu nesto bas puno povecali premije za takve osobe. Pre je bila nesto na fazon 10% vishe na platu ili slicna smejurija ... nije vredno stresa :) ← 4%. Mozda je u srednjoj vishe, ali sumnjam. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Evo me nazad sa ekskurzije, doshao nocas oko 3, spavao do sada, u shkoli nisam bio...kapiram da nisam jedini, chak ni priblizno. Bilo mi lepo, chak extra, samo je jebeno kratka bila. Vrlo moguce da cemo da trazimo josh jednu za vreme prolecnog raspusta, chuli smo da je moguce (pusti snovi kapiram). Nego, ispade da je razredna stvarno bila u pravu za drogu ispred hotela . Non stop startuju likovi i kao: "Marihuana, hashish, cocaine, first line free..". Uzeli malo njihovog shita, nije bio losh. Inache, nisam kap alkohola popio...mada sam popushio livadu, ali nema veze...nisam bio mamuran nijedno jutro. Sve u svemu, 8/10, zato shto je bilo kratko, ali meni je i to kratko vreme bash bilo super ispunjeno raznim stvarima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 4%. Mozda je u srednjoj vishe, ali sumnjam. ← jeste u srenjim skolama je 3 do 4 000 vise ako si razredni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Evo me nazad sa ekskurzije, doshao nocas oko 3, spavao do sada, u shkoli nisam bio...kapiram da nisam jedini, chak ni priblizno. Bilo mi lepo, chak extra, samo je jebeno kratka bila. Vrlo moguce da cemo da trazimo josh jednu za vreme prolecnog raspusta, chuli smo da je moguce (pusti snovi kapiram). Nego, ispade da je razredna stvarno bila u pravu za drogu ispred hotela . Non stop startuju likovi i kao: "Marihuana, hashish, cocaine, first line free..". Uzeli malo njihovog shita, nije bio losh. Inache, nisam kap alkohola popio...mada sam popushio livadu, ali nema veze...nisam bio mamuran nijedno jutro. Sve u svemu, 8/10, zato shto je bilo kratko, ali meni je i to kratko vreme bash bilo super ispunjeno raznim stvarima. ← Kud narkoman prodje tu trava ne nice... Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 rezem backup od 60 GB :( This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) Definitivno se ne isplati biti razredni u skoli, osim ako nisu nesto bas puno povecali premije za takve osobe. Pre je bila nesto na fazon 10% vishe na platu ili slicna smejurija ... nije vredno stresa :) ← Jebe Edited October 6, 2005 by Ivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Kud narkoman prodje tu trava ne nice... ← Ako se tako mogu nazvati jel`da...s` obzirom da ovde duvam 2-3 puta mesechno, a shit i skunk je jedino drugo shto sam uzeo i to ukupno manje od 5-6 puta. Ali ono...ima tu istine. Josh nisam mogao da varim koliko sam ja hteo (isto koliko su ostali pili, a mnogo su pili), jer riba to mrzi, i uvek se svadjamo zbog toga, pa sam morao dalje od njenih ochiju (jer, zvuchace glupo shto ovo kazem, stalo mi je da ne radim ono shto joj smeta, bar pred njom naravno, i to je jedina osoba na svetu pred kojom ne duvam, i neprijatno mi je), shto i nije bilo bash jednostavno. Al` nema veze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Ako se tako mogu nazvati jel`da...s` obzirom da ovde duvam 2-3 puta mesechno, a shit i skunk je jedino drugo shto sam uzeo i to ukupno manje od 5-6 puta. Ali ono...ima tu istine. Josh nisam mogao da varim koliko sam ja hteo (isto koliko su ostali pili, a mnogo su pili), jer riba to mrzi, i uvek se svadjamo zbog toga, pa sam morao dalje od njenih ochiju (jer, zvuchace glupo shto ovo kazem, stalo mi je da ne radim ono shto joj smeta, bar pred njom naravno, i to je jedina osoba na svetu pred kojom ne duvam, i neprijatno mi je), shto i nije bilo bash jednostavno. Al` nema veze... ← A pred roditeljima duva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Znao sam da ce ovo neko reci...fazon, refreshujem i chekam...naravno da ne, valjda se podrazumeva, mada znaju roditelji da sam duvao nekoliko puta. Realno, ja cenim da ne pushim, ne pijem (u poslednjih godinu dana skoro uopshte), i jako malo uzimam droge (2-3 puta mesechno cenim da nije puno, i to samo vutru, skank i shit), bash zbog toga shto me roditelji ne smaraju za to. Moj zivot, moja stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 bio do ortaka....dosao gajbi....bleja.....trasu do skole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Sjebao se, predao sam dva prazna kontrolna u shkoli, posle toga ostao kod razredne na razgovoru... Strashno... Skenj :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 osto si kod razredne zbog tih kontrolih ? (pitam mada znam 99 % da nisi na to mislio ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 odo na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Zakljucio sam da na Pinku predvece ide neka hrvatska serija koja u isto vreme ide i na HRT1, znaci gledas u duplikatu :) Takodje na Bogoljub Karic televiziji postoji "zenski film petkom". Vrisnuo sam od smeha. Malo ucio, malo se vise smorio i tako... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Zakljucio sam da na Pinku predvece ide neka hrvatska serija koja u isto vreme ide i na HRT1, znaci gledas u duplikatu :) Takodje na Bogoljub Karic televiziji postoji "zenski film petkom". Vrisnuo sam od smeha. Serija aka naslednik Vile Marije, glume manje vise isti glumci. Ono sto sam izvalio, i sto me je iznenadilo, jeste da glumi i onaj "sin" iz Mjesovitog braka, kako god on da se zove, stvarno ne znam, eno ga tamo nesto radi u seriji. Dal' je epizodista ili regularan, pojma nemam, al' im se izgleda osladilo nakon sto je onaj neki drugi nas baja sto opet ne znam kako se zove glumio lopova u vila mariji :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 grine koga libo ckura dal ti varish ili ne, smorio si topic :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 cufte mermelinke ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 (edited) Pre podne: Bio majstor da opravi klimu. Nije mogla da greje usled nedostatka freona. Dolazi lik, i pita di je spoljna jedinica. Ja ga odvedem do francuskog balkona u burazerovoj sobi. Otvori cile vrata, i pope se na jebenu ogradu! Niti se privezo, niti ga neko drzi! Uhvatio se sa obe ruke za "spoljnu jedinicu" i cacka nesto covek. A ispred njega provalija od 10 spratova! Nije da mi nije bilo neprijatno da ga tako gledam... Po podne: Bio do skolskog zubara. Dobio potvrdu da su mi zubi B.O. Kompletiram dokumentaciju iz poznatih razloga. Iskuliro sa devojcicom u obliznjem kaficu. Odatle nastavio do nastavnice matematike koja mi drzi privatne casove. Sa njom sam kao sa drugaricom. Od nje cuo neko mnogo mracne vesti, jos sam pod utiskom. :( Sada se spremam da procitam Grubby-jev intervju i Discovery reportazu o Freedom Ship-u. Ondak na spavanje, dosta mi je za danas. + Mi ujutru dolazi devojcica. Valja biti odmoran. ;) Edited October 6, 2005 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 @lucky kada ide slagalica?jel, milen josh uvek u igri? genije! uhvatio sam loma pre niki dan(i to bash momenat kada je zaboravio rech, nisam znao da on to tako stalno), al ne secam se u koje vreme. :) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 veceras sam gledao jedan od moj omiljenih filmova - Ambis a posle mi se ucinilo, kada sam isao da serem, da sam video Batica i kada sam podigao poklopac od wc sholje. Kad god upalim tv ovih dana, u kadru je nosina batica It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts