Jump to content

pricajte.


byp_

Recommended Posts

  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E onaj windows, znate? :) Pa pravio je problema posto je bio instaliran na D drajvu, jer je prethodni hard bio na C, pa je ispalo malo komplikacija tokom prebacivanja slova sa D na C ... nista ne pitajte. Srecom, sada opet radi, valjda ce raditi i nadalje, videcemo vec.

To sam radio protekla dva sata pored toga sto sam gledao fudbal sa nekim drustvom, koji je bio nikad smorniji, a to sto nisam mogao napolju da vozim bajs sam kompenzovao pravljenjem staze sa preprekama unutra :>

Link to comment
Share on other sites

bio u gradu, blejao, ovamo onamo.. kao što neki znaju, razmišljam da kupim ipod ili neku sličnu igračku.. enivejz, prolazio sam pored platoa, video da imaju podosta toga u izlogu i rešim da uđem i pogledam.. razgovor sledi:

prodavac: ćao, izvoli

ivan_: hoću da pogledam mp3 plejere od recimo 20 i više gigabajta

p: [pauza] pa nemamo tolike mp3 plejere, al evo imamo ovde ajpode

_: ajpode?

p: pa da, to ti nije baš kao mp3 plejer

_: mda

brate.

;>.

nie za ban. ;>.

ma nebitno je. samo nisam ocekivao da ce neki ljudi tako da me gledaju.

bar vi sto me znate.

al jebiga.

sta da se radi.

ma znaš onu staru narodnu: mišljenja su kao dupeta -- svako ima svoje

Jebeno sam happy :) i to ono bash bash mnogo :)

koji si ti geek :P

Link to comment
Share on other sites

Dobar je ovaj grip - jak i ne da se lako pobediti. Danas sam na nivou kijavica, kad kinem ramena me zabole... Hope it goes away soon.

Do sutra ces se vec pretvoriti u pticu ;)

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Ja sam danas bio u nekom najgorem bircuzu koji postoje samo u Panchevu, pio sam pivo od 40din i sad se plashim da li cu doziveti sutra, na meniju se isticala i domaca votka( da vodka sa T ) za koju nisam imao muda da probam, kostala je svega 35 din i ulivala je poverenje da cete u najmanju ruku dobiti trovanje.

Enivej do sada sam programirao a sad idem da spavam i da se nadam da cu se sutra probuditi ;)

SCJP.png
Link to comment
Share on other sites

ja čekam kevu sa burekom iz tome :)

inače me i dalje zajebava net, moraću da zovem sezam da im se najebem keve.. pročitam negde da ima spajvera koji mogu tako da guše vezu, skinem ono majkrosoftovo sranje i naravno ne nađem ništa.. onda se setim da butujem linux i naravno veza koči i iz njega..

s malo manje gikaste strane, danas ok vreme, ići ću u grad da konačno pozavršavam neke poslove, a treba i da se nađem sa drugarima stijom i sejntom da razmenimo neke diskove, i takoo..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...