weasel Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Doso iz skole smorio se. Svi profesori drze cas po 30 min a zvini na 45 . Sad jeo prsut pa cu sad neki film da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Stigoh kutji, kupio u lokalnoj pekari pitu sa visnjama, posto je najbolja, a i pekara je najbolja ;) sto potvrdjuje i red ispredu nje. Imam nekog posla josh zaostalog, i kad to zavrshim odgledam will i grace i taaako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 sry za offtopic [ ako to postoji na ovom topicu ;] ali neshto ste prichali na nekom topicu ne secam se pa je neko spomenuo kako je kupio Boksu za Vrecanje ;] ... E sad mene zanima gde ima da se kupi i koliko koshta :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 uff gledao filmove ceo dan :] sad odo da kupim palachinku ovaj lucky pravi zazubice :)))) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ali neshto ste prichali na nekom topicu ne secam se pa je neko spomenuo kako je kupio Boksu za Vrecanje ;] ... E sad mene zanima gde ima da se kupi i koliko koshta :] Intersport je to imao pre jedno nedelju-dve, bas sam primetio kad sam ishao, ali ne znam cenu, posto me nije interesovalo, al' kapiram da nije bas najpovoljnije, posto ipak pricamo o intersportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 skidam ziku,,,gladan sam,,,,idem da spremim nesto da jedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Koji smor danas.U shkoli sam imao kontrolni iz matisha a idem samo 7 dana u shkolu. Doshao kuci igrao wow.Legao da spavam malo i spavao sam od 4 do 9.Sad cu da blejim po netu celu noc. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 i ja sam se ulio.. posle sam na putu ka gajbi naleteo na gladno mače pa sam iscimao kevu da mu podgreje malo mleka, i tako.. ovo pišem samo zbog retarda koji su se hvalili da rado ubijaju mačke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Bio do drugarice da uzmem nesto Tramvaj ceko pola sata smorio se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 odo na kunt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Sutra JAKO vazan kontrolni iz biologije... Ja pipno knjigu nisam... Poludeo sam kolko ne razumem nista... Znaci znate onaj osecaj kada prosto nemate zelju za ucenjem, tj. da smatrate ono sto ucite suvisnim i potpuno nepotrebnim.... E tako se osecam... E da jako skoro sam shvatio da ne bi bez "pomoci" igora i joce verovatno nikad posetio ovaj deo foruma... U koliko se secate onih threadova (ostanem ulogovan u deusu i onda se nesto iskenjaju) i ono kaze mi igor da je nesto napisao ja odem gajbi i skapiram da je ovo u sustini najbolji deo foruma (bar po meni)... Prosto poludim kad vidim kolko se gluposti nalupa na bilo kom od delova foruma koji se ticu igrica... Tako da u svakom zlu ima makar malo dobrog. Ae poz. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Cuo od ortaka da je lik ubio lika zbog priloga u dafu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Cuo od ortaka da je lik ubio lika zbog priloga u dafu :( ← o bozhe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ulio sam se =) ← i ja sam se ulio.. ← o jebote a ja mislio van kondicije sam =) moracemo kruks da uvedemo voshu ponovo Cuo od ortaka da je lik ubio lika zbog priloga u dafu :( ← no comment • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Odo' da spavam.Moram ujutru u shkolu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Gledao sam neku emisiju gde su objasnjavali kako dovoljna doza sna, mnogo poboljsava pamcenje...tako da ono...idem malo da ga poboljsavam. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 pijem jedem i za jedno 27 sekundi ce da mi bude muka. al. ko ga jebe. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 NEEEE znash kolko sam gladan i videh ovaj pringls, izbalavih tast Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Joj, i ja sam gladan. Mnogo. I spava mi se. I imam gomilu obaveza koje ne znam kako cu da zavrsim. I kada, sto je najvaznije. Juce sam izigravo glumca. Snimali neki humanitarni spot. Danas nastavak. Dok pisem ovo, dobio sam neki elan. Odo da kuntam, valjda me nece proci do ujutru. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 (edited) Cuo od ortaka da je lik ubio lika zbog priloga u dafu :( ← kad jbte.... misim dal je moguce pijem jedem i za jedno 27 sekundi ce da mi bude muka. al. ko ga jebe. ← haha pijem isto i jedem slicno (neke krekere) i bas mi je do jaja uz tu kombinaciju. p.s. pijem ice tea ali ne taj nego onaj nas apatinski... dobar je Edited September 27, 2005 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 jebote. odo da kuntam. smorio sam se ko govno u travi. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 i ja sam se ulio.. posle sam na putu ka gajbi naleteo na gladno mače pa sam iscimao kevu da mu podgreje malo mleka, i tako.. ovo pišem samo zbog retarda koji su se hvalili da rado ubijaju mačke. ← Taj neki rad...isto uvek. Mada imam svog machka koji je k`o usisivach pa ne ostane bash previshe, al` nadje se. Cuo od ortaka da je lik ubio lika zbog priloga u dafu :( ← Tachnije ranio...posvadjali se oko priloga, ovaj otishao do kola, uzeo pishtolj i bum...mis`im... Joj, i ja sam gladan. Mnogo. I spava mi se. I imam gomilu obaveza koje ne znam kako cu da zavrsim. I kada, sto je najvaznije. Juce sam izigravo glumca. Snimali neki humanitarni spot. Danas nastavak. Dok pisem ovo, dobio sam neki elan. Odo da kuntam, valjda me nece proci do ujutru. :) ← Tamo na Cvetnom Trgu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 sry za offtopic [ ako to postoji na ovom topicu ;] ali neshto ste prichali na nekom topicu ne secam se pa je neko spomenuo kako je kupio Boksu za Vrecanje ;] ... E sad mene zanima gde ima da se kupi i koliko koshta :] ← U Refleksu znam da je oko 3000 din za boks... U oglasima pogledaj... Postoje likovi koji to prave a imas i polovne pa mozes da nadjes i za 1000 din... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 thx ;] @topic od sutra pochinjem da uchim Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 ustadoh malo pre ...za 1h mora na glupi fax da upishem neku glupu ocenu :/ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts