Jump to content

frankfurt motor show

Guest

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Saab, kao uostalom i Volvo, opasno drzi do tradicije. Mislim da taj kokpit nikad nece "izumreti".

Ovaj pokusaj restajlinga 9-5 verovatno nece bas proci zapazeno, tako da ocekujem vrlo skoro potpuno novi model.

Off the Saab - sta mislite o novom "malom" Lexusu IS?

LEXUS IS250 img1

LEXUS IS250 img2

Po meni, iako Lexus ume katkad da napravi totalno glup automobil (npr. SC430), ovo moze da bude najbolji automobil u klasi do 40.000 $ - na svetu!

facebook.com/speed.rs

taj aero kokpit je izgledao sasvim kul početkom devedesetih, i po meni je sama kontura ok, ali prekidači i displeji su prekobrojni i ružni.. štajaznam, to su mi prva kola i sve, al danas ih ne bih vozio.. eventualno bih kada bi pravili sedan varijantu onog karavana na platformi imprece, ali gm iz nekog razloga misli da im to ne treba..

a mali lexus mi je uvek bio među najlepšim automobilima u svojoj klasi, mada mi se od ovog novog više sviđa novi bmw3..

prvo jedno pitanje za lakija

mozhe li se ochekivati poseban podforum za kola.ja bi vol'o:)na ovim klejbezablama ne mogu da nadjem reda ni seks topicima kamoli josh kola sad:)upravo zbog toga ponajmanje posecujem klejbezable,milion topica dnevno se aktivira.velika vecina bzvz.nije sad da silujem neshto,kapiram da mozhda ima i prechih reshenja za nove forume

ili mozhda ne:)

a iz frankfurta sam video na preskok par autica,javljam utiske kad vidim SVE!:)

josh jedno pitanje.kako se zvao onaj audijev dzhip(ne allroud quatro)neshto wolf.shta bi sa njim na kraju.znam da je propao,ali zashto?pre 4 god je bila premijera i recheno je da ce se prozivoditi,ili sam ja neshto istripovo

salt wat fish fresh wat fish?

prvo jedno pitanje za lakija

mozhe li se ochekivati poseban podforum za kola.ja bi vol'o:)na ovim klejbezablama ne mogu da nadjem reda ni seks topicima kamoli josh kola sad:)upravo zbog toga ponajmanje posecujem klejbezable,milion topica dnevno se aktivira.velika vecina bzvz.nije sad da silujem neshto,kapiram da mozhda ima i prechih reshenja za nove forume

ili mozhda ne:)

Mozhe se ocekivati poseban podforum za automobilizam.

ovaj leksus nije losh ali mislim da bi bio i bolji da ima neku josh neku liniju karoserije, preko vrata. Ovako deluje jednolichno i monolitno dakle tesko. Ali mi se svidja dakako. Mozda bih ga pre uzeo nego bmw-ovu trojku koja me iritira plastichnim b stubovima i okvirima prozora

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

BMW 3 sa onakvim zadnjim svetlima?? Ne znam bas... napred je stvarno superkul, ali pozadi ne. Barem meni.

ne znam, zagledao sam ga izbliza i baš mi se iz svakog ugla sviđa.. moždaj detalj koji mu daje odlučujuću prednost nad leksijem jesu izražena "ramena".. na bmw-u nekako iz profila dominiraju točkovi, a lexus izgleda kao kolica iz samoposluge.. :)

@Q7: po meni veoma pametna strategija VAG-a.. taman se tuareg malo umorio, izgubio na atraktivnosti, a oni izbacuju restilizovani kajen i Q7.. samo ne znam koliko će ih sjebati skok cene benzina u americi, pošto tamo opasno pada prodaja suv-ova..

do skora nisam mnogo gotivio trojku.a onda sam imao mostaamazing san da sam dobio od caleta za rodjendan upravo e36.ne znam kako,zashto,ali ja taj auto kad tad moram imati:)

svidja mi se i e46 jer je praktichno samo malo zaobljeni predhodnik a e90 mi se uopshte ne svidja.kao npr ni poslednja sedmica

kolko ce koshtati kajman?chuo sam da nece biti mnogo skuplji(par posto)od boxtera.ubedljivi bestbuy:D

salt wat fish fresh wat fish?