Jump to content

Male tajneeee

Recommended Posts

To shto sam reko ne znachi da ja mrzim machke nego razumem ljude koji ih muche.

Ljudi ih muche jer moraju da iskale bes na neshto shto ne moze da im vrati.

A po tebi je OK iskaljivati bas na necemu - zivom bicu koje ne moze da ti vrati...Znaci ne bi se bunio da ti ja posto sam stariji i fizicki jaci od tebe, dodjem i kad zelim da iskalim bes malo ti skacem po lobanji. Zakon jaceg? ...idiotizam... [:p]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Machke su sjajne zhivotinje, nishta lepshe nego kad ti se uvali u krilo i pochne da prede dok je mazish ...

Imao sam i machku i psa, obozhavao sam da gledam kako ga ispaljuje kad god krene da joj otkine lobanju :)

Da, imam ja oboje isto trenutno, samo se slabo neshto tuku. Imam gotivnu sliku na mobu, kada stoje zajedno ispred vrata od terase (u dvorishtu), i onako molecivo gledaju da udju [:D]. A shto se tiche ovih idiota, bukvalno ne mogu rechima da izrazim ono shto osecam prema ljudima koji muche zivotinje. Jebene psihopate, idioti, retardi, umobolni manijaci...ma ne znam, `fala bogu pa nikad nisam video tako neshto uzivo. Ja bukvalno nijednu zivotinju nisam ubio (mozda par muva i nekoliko desetina komaraca). Nazovite me idiotom, ali to su isto ziva bica kao i mi. Ali, bes prema ljudima idiotima...uf...

Edited by Green

Da, imam ja oboje isto trenutno, samo se slabo neshto tuku. Imam gotivnu sliku na mobu, kada stoje zajedno ispred vrata od terase (u dvorishtu), i onako molecivo gledaju da udju [:D]. A shto se tiche ovih idiota, bukvalno ne mogu rechima da izrazim ono shto osecam prema ljudima koji muche zivotinje. Jebene psihopate, idioti, retardi, umobolni manijaci...ma ne znam, `fala bogu pa nikad nisam video tako neshto uzivo. Ja bukvalno nijednu zivotinju nisam ubio (mozda par muva i nekoliko desetina komaraca). Nazovite me idiotom, ali to su isto ziva bica kao i mi. Ali, bes prema ljudima idiotima...uf...

Ja sam nazalost gledao uzivo egzikuciju nad mackama .

Neki retard izmog odeljenja ih muchi ,menije u pochetku bilo grozno,a sad mi je normalno navikne se covek.

sonic.png

1110.png

70.jpg

residentevilfan5tc.gif

A shto se tiche ovih idiota, bukvalno ne mogu rechima da izrazim ono shto osecam prema ljudima koji muche zivotinje. Jebene psihopate, idioti, retardi, umobolni manijaci...ma ne znam, `fala bogu pa nikad nisam video tako neshto uzivo. Ja bukvalno nijednu zivotinju nisam ubio (mozda par muva i nekoliko desetina komaraca). Nazovite me idiotom, ali to su isto ziva bica kao i mi. Ali, bes prema ljudima idiotima...uf...

Word!

Bjukenon Mitch