jasamnepismen Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 A sta ja da kazem ja sm dobio otkaz u vojsci gde sam radio kao podoficir posle 15 godina sluzbe u istoj. Onda sam natrco na WoW i od tada ne izlazim iz kuce i samo igram WoW sto neki mozda mogu da i vide posto se neskidam sa 2 servera gde igram. Pauzu u igranju pravim samo kada se moram javiti u siz za nezaposlene jednom mesecno i kada moram izaci iz kuce da uplatim za ADSl :) Normalno tu je i pauza svake srede kada se naspavam ko covek malo. A tu su i neplanirana obaranja igrice u vidu pada servera. No sve u svemu moj zivot je sasvim normalan posto 3 meseca nisam u sustini izaso iz kuce :) Zivio WoW :) ← Boli te patka. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Jel jos neko primecuje da vreme polako ide ??? Kad ce tih 10 sati da se serveri podignu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Sve je to samo zabava...ventil Po ceo dan si u frci..posao, obaveze, "ljudi", gu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Milsim da se serveri dizu u 11 a i izashao je novi patch. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 he he he jos 16 minuta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajGori Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Milsim da se serveri dizu u 11 a i izashao je novi patch. ← Upravo tako... patchuju servere, i smem da se kladim da nece biti pusteni u 11. Nego, hteo sam da vas pitam, poslednja dva dana se nesto cudno desava, dal je to zbog padova servera i ostalih gluposti u Blizzardu, ne znam. Ali kad god padne server padne i sajt, e sad meni se 2x desilo da sam u to vreme na serveru, i tada pocne pomalo da secka, necu da kazem da laguje, jer mi je ping ok, vec da secka, jako kratko i nervirajuce. Pa sam skaopirao da je to zbog pada... dal se i vamo taj "aspekt" desava? Inace imam ADSL 256 kod Eunet-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fillerco Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Meni se desava samo od sebe samo zakoci igrica i odmah posle toga main screen na kome pise "Disconnected..." bez ikakvog razloga. Ili mi se desi kao ogroman lag od po par sekundi i da me vrati na main. U zadnje vreme mi i povremeno skoci ping na 3000+ bez ikakvog razloga pa nakon 1-2 minuta se vrati na normalu... To je sve do blizzarda, oni na sajtu optuzuju nase provajdere jer je tako najlakse. Ja uvek pre nego sto krenem da se logujem pingujem jedan sajt i ako mi ping skoci ponovo isti pingujem da vidim dal je do mene il do njih... Do sad je uvek bilo do njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) ne zelim nikog da prozivam....ali.... A sta ja da kazem ja sm dobio otkaz u vojsci gde sam radio kao podoficir posle 15 godina sluzbe u istoj. Onda sam natrco na WoW i od tada ne izlazim iz kuce i samo igram WoW sto neki mozda mogu da i vide posto se neskidam sa 2 servera gde igram. Pauzu u igranju pravim samo kada se moram javiti u siz za nezaposlene jednom mesecno i kada moram izaci iz kuce da uplatim za ADSl :) Normalno tu je i pauza svake srede kada se naspavam ko covek malo. A tu su i neplanirana obaranja igrice u vidu pada servera. No sve u svemu moj zivot je sasvim normalan posto 3 meseca nisam u sustini izaso iz kuce :) Zivio WoW :) ← Danas nema igranja tako barem kaze obavestenje. :))) Barem cu se malo naspavati. @petros da li sam pomenuo tebe negde...sta odma' hejtujes??? da li ti je sad jasno na sta sam mislio??!! Edited September 14, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Ae pali sa frik foruma. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 grrrrrrrr /bite ep1c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 ..idi sa ovog dela foruma jer ga NISI kupio hmm.. znachi potrebno je kupiti igru da bi se postovalo ovde? aj onda da krene iseljavanje u CS delu foruma, da ne smetaju onoj sedmorici shto poseduju original.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 (edited) @ ep1c mene nisi spomenuo ali i ja sam jedano od tih koje je taj pad servera pogodio a to sta drugi rade nije na tebi da osudjujes i da etiketiras @ cali pa dobre da li si ti normalan, pa da bi igrao cs ne treba da imas orginal, a da bi igrao wow treba da imas orginal (ako oces da igras nesto sto lici na wow onda su tu i piratski serveri), lik je dosao ovde da bi prozivao, a vidim i tebi se isto pametuje i hejtuje Edited September 23, 2005 by /7ETPOC Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 hmm.. znachi potrebno je kupiti igru da bi se postovalo ovde? aj onda da krene iseljavanje u CS delu foruma, da ne smetaju onoj sedmorici shto poseduju original.. ← Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mali Radojica Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 posto ne igram WOW, ne znam da li ovo ima kakve veze sa padovima servera: Deadly plague hits Warcraft world Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts