Shlaymara Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Imam gf 5900xt koju mogu da utopim za 120E, pa kad dodam jos 100 imacu za novu grafiku.Bacio sam oko na Leadtek GeForce 6600 GT 128MB DDR, TV Out AGP8x, 128bit, koja kosta otprilike toliko.e sad zanima me da li ima neko ovu graf i kakva su mu iskustva, ili mozda ima neki bolji predlog. hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 (edited) Neam leadtek ali u principu sve 6600gt se razlikuju po izgledu, ali ne i po mogucnostima [u pitanju su nianse u preformansama], sve imaju ddr3 memoriju [klok iste je 1ghz], a leadtek je u principu dobra kupovina. Mada po meni je bolje da taj kesh utroshish negde druge jer i fx5900xt danas moze da odradi dosta novih naslova. Edited September 9, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Ja imam Leadtek 6800 sa otkljucanim pipe-ovima, znaci 16 x 6 varijanta, a vidim i da im cene padaju pa mozes opusteno da ulovis neku kao moju i da je modujes... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Imam Gigabyte 6600GT, agp, i ok je. Neke 6800 mogu da se jaaakoo lepo otkljucaju pa dobijes gt-ove, ultre ili nesto izmedju. Probaj ako oces? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Mislim da ti je glupo ako imas fx5900xt da bacas pare na novu AGP kartu. Skupi jos para pa uzmi neki sistem sa PCI-E pa onda mozes siroko da biras izmedju kartica, a imas vremena posto ti trenutna nije bas zastarela. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shlaymara Posted September 16, 2005 Author Report Share Posted September 16, 2005 Zelim da je menjam jer mi neke igre vec traljavo idu(boiling point,battlefield 2)a nemam nameru da menjam plocu,proc bar jos godinu dana.a ako ostvim 5900xt ne verujem da cu se preterano naigrati nadolazecih igara, a za godinu dana za nju ne bi dobio 120 e sigurno.pa mislim da cu ovako pregurati do sledeceg apgrejda kada cu verovatno razmislati da li da uzmem fx9600 ili mozda 10600 ili tako nesto. U svakom slucaju hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Imam ja leadteka, toplo ga preporučujem ;) Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Shlaymara koliko prodajes 5900 ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shlaymara Posted September 19, 2005 Author Report Share Posted September 19, 2005 prodajem 5900XT za 120E. inace ja sam iz ns. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 kapiram da bi ti bolje bilo da izgurash jos malo s tom karticom pa onda da skupis kesha za neku novu plchu koja ima PCI-express(16x) slot a ne AGP(8x). Ja imam MSI 6600Gt na PCI-e... kartica izuva. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts