Jump to content

Koja grafika

Shlaymara

Recommended Posts

Neam leadtek ali u principu sve 6600gt se razlikuju po izgledu, ali ne i po mogucnostima [u pitanju su nianse u preformansama], sve imaju ddr3 memoriju [klok iste je 1ghz], a leadtek je u principu dobra kupovina. Mada po meni je bolje da taj kesh utroshish negde druge jer i fx5900xt danas moze da odradi dosta novih naslova.

Edited by sTaLjin

Ja imam Leadtek 6800 sa otkljucanim pipe-ovima, znaci 16 x 6 varijanta, a vidim i da im cene padaju pa mozes opusteno da ulovis neku kao moju i da je modujes...[:D]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Imam Gigabyte 6600GT, agp, i ok je. Neke 6800 mogu da se jaaakoo lepo otkljucaju pa dobijes gt-ove, ultre ili nesto izmedju. Probaj ako oces?

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Zelim da je menjam jer mi neke igre vec traljavo idu(boiling point,battlefield 2)a nemam nameru da menjam plocu,proc bar jos godinu dana.a ako ostvim 5900xt ne verujem da cu se preterano naigrati nadolazecih igara, a za godinu dana za nju ne bi dobio 120 e sigurno.pa mislim da cu ovako pregurati do sledeceg apgrejda kada cu verovatno razmislati da li da uzmem fx9600 ili mozda 10600 ili tako nesto.

U svakom slucaju hvala