Cartman_ Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 TUBORG OBJASHNJAVA ! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 sta objasnjava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 teoriju evolucije mozda;) pola njih posle 3 piva ne bi znalo da li pije amstel ili jagodinskovala onaj uzasan wajfert bi uvek prepoznao, pogotovu posle nekog drugog piva:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 MB KOMERCIJALA!!!!!11 Koja ste vi deca jbt, pivo je pivo. Oblokavate se ko morzovi, a glumite neko ludilo prefinjenosti, pff ← ovom postu na čelu piše da je kurkov, treba registrovati neki brend, tipa "zekin hejtić".. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 (edited) Najbolji test da se provali da li valja pivo [pored degustiranja :P] je da se provali koliko vode ima u njemu. Npr. stavi se u zamrzivach i posle 10 min mb pivo se zaledi, dok je hajneken ostao u technom stanju. Edited September 11, 2005 by sTaLjin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Pivo k'o pivo,svako ima isto efekat... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 vala onaj uzasan wajfert bi uvek prepoznao, pogotovu posle nekog drugog piva:) ← Shta prichash bre?! Weifert je odlichnno piwo!Meni je najbolje pored Tuborga... Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Najbolji test da se provali da li valja pivo [pored degustiranja :P] je da se provali koliko vode ima u njemu. Npr. stavi se u zamrzivach i posle 10 min mb pivo se zaledi, dok je hajneken ostao u technom stanju. ← Istina. Ali takav Heineken vise nije za pice. Svako pivo koje se ili sledilo, ili je bilo na samoj granici, posle nema "mehurice" i ukus mu je kao izmuckanoj Koka-Koli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 (edited) Shta prichash bre?! Weifert je odlichnno piwo!Meni je najbolje pored Tuborga...da odlichan je dok ga ne pijesh u kombinaciji sa nekim drugim pivom,onda postaje kiseo; kao jagodinac svojevremeno(dodushe on je izazivao i blagu muchninu) :) Npr. stavi se u zamrzivach i posle 10 min mb pivo se zaledi, dok je hajneken ostao u technom stanju.losh ti primer, lageri se prave ok kvasca koji fermentira na veoma niskoj temperaturi pa je i logicnije da ih je teze zamrznuti.osim ako neko nije prodao prichu da je mb lager. Edited September 11, 2005 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 najvise volim da pijem jelen a ako se pije dvolitarsko onda je to apatinsko tj isti djavo:) ← Nije isti djavo, sad je izashao Jelen od litar ipo, probaj njega i apatinsko, videcesh da nema veze jedno sa drugim. ma ko voli MB moze slobodno da se sutne u glavu... ← Ne mogu da dohvatim :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Ne mogu da dohvatim :(( ← Pa pobogu covece upotrebi koleno... Problem kod MBa je sto su napravili pivaru u blizini deponije, pa kad pijes imas osecaj kao da su se svi oni budjavi hlebovi, plasticna ambalaza i upotrebljeni kondomi pomesali sa pivskom smesom i dali joj poseban smek. Dzaba njima i najnovija tehnologija i recept iz one nemacke akademje za pivo kad su jednostavno sastojci koji se koriste (kapiram da tu voda ima veliki uticaj) sranje. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 (edited) Veruj te mi na rech,nema,ali znachi NEMA,nicheg boljeg od dobrog starog,i pre svega LADNOG Jagodinca. Vrlo ukusan,nije mnogo gaziran,osvezite ko letnja kisha a radi te ko i svako drugo :) Edited September 11, 2005 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Jedino shto posle brda MB-asutradan ko nov si . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 (edited) @kruko: Glavna novosadska deponija se nalazi preko puta autoputa... Znaci pivara je na cosku, autoput Subotica - Beograd je na stotinak metara, a deponija se nalazi sa druge strane...ma genijalna lokacija nema sta... Edited September 11, 2005 by OrthodoX Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Dobro pivo? Igrom slucaja pricao sam sa nekim ljudima koji se bave proizvodnjom piva u ceskoj i oni su mi rekli ovako. Pivo od 0.5 se pije iz 3 gutljaja ni manje ni vise. Casa mora da bude uska i visoka. Posle svakoga gutljaja piva mora da ostane kao venac od pene na casi inace pivo nije dobro.. Ja njima verujem da znaju sta pricaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 evo ja sad probao pils i nije ostao venac ! jel to opasno, mislim, jel mozhe da se umre ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 meni lichno je trentno tuborg najbolje pivce za zhivce :) ranije sam gotivio lashko ali sad mi i nije neko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts