Longleyy Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Da ali sigurno smo skloniji odredjenim stvarima od nekih drugih naroda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 (edited) Ok ovo do sad je bilo smesno... pazite ovu situaciju iz autobusa... moja keva i sestra u 26-ici...i nije bilo mesta da se sedne...posle ustane neko i bilo jedno mesto bas iza sredisnjeg dela autobusa (znaci odmah mesto iza one sipke) i sedne keva...sestra stane uz nju... i negde na dusanovcu je po pravilu autobus uvek skoro prazan...i neki matori se nabio uz moju sestru,a mesta ima gde hoces...keva htela da umre koliko je bila iznervirana...i ona kaze coveku iz fazona:"kako vas nije sramota...ovo ono" on je kulira...znaci da sam ja tu bio uzeo bih onaj cekic sto stoji pored prozora za hitne slucajeve i olupao bih mu o glavu...JEBENI PEDOFILI!!!! treba da se lechi! Edited October 23, 2005 by ep1c Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Pedofilija bolest najmilija :)) e jbg dugo niko nije rekao ovo :) Brate nemam sestru ali ne da bih da olupao nego bih ga olupao dvaput :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts