ZerBah Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 (edited) Kapiram da Blizzard nece da omane sa Diablom 3. Medjutim trenutno me vishe interesuje kakav ce biti Hellgate, poshto mi nekako chudno izgleda onaj trip iz prvog lica... Edited September 14, 2005 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Kad je blizz omanuo u nekoj igri? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ^ From Wikipedia, the free encyclopedia. WarCraft Adventures: Lord of the Clans was a dark comical point-and-click adventure computer game under development by Blizzard Entertainment that was set in the Warcraft Universe. Russian company Animation Magic located in St. Petersburg was outsourced due to their experience in classical 2D animation to produce the 22 minutes of fully-animated sequences, the game's artwork, the coding of the engine and the implementation of the sound effects. Blizzard then provided all the designs, the world backgrounds, sound recording and ensured storyline continuity. Four or five months after Blizzard had released Battle.net and Warcraft II: Beyond the Dark Portal had shipped, Blizzard began development on a title that would be cancelled just over 12 months later. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Nek bude online, nek bude online, nek bude online ← ja se bash molim da bude stari dobri single rpg (ako treba i h&s)... smorili me retardi preko neta koje ne mozhesh da izbegnesh :< Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ma lol za detchka koji je rekao da je blizzard to pa nece da kasni,bliz je poznat po kasnjenju......... Jos uvek se sjecam dok sam bio mladac ,u svetu kompjutera sam video najavu za diablo 2........kao omfg 3 grada jbt,pa trailer na brood war-u,omfg i igra je fazon izasla cirke 4 godine kasnije i to su smuvali nesto.............tek sa LOD je postala zaraza teska i mogao si da magic findujes do besvesti..........klikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklikklik dok kasnije nisam otkrio da mozes da kliknes samo jednom i drzis......... dough!! bice kul da je online definitivno sam da se organizuje to kako treba sve i da nebude fazon wow samo drugi skinovi ..........................sad sta ce da bude to je na njima...........delom bi hteo da ga vidim uskoro zbog onog bolesnog animatora........koji ce sigurno da nabudzi neke bolest animacije opet!!!!!!!!!!!............i moraju da smisle kako ce da jebeno ozive diabla :) GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Nikako mi nije lezalo to da drzim - uvek sam kliktao po ceo dan ko manijak ... kakve su to 1337 ruke bile , sa sve "Diablo" kvrzicom ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ^ From Wikipedia, the free encyclopedia. WarCraft Adventures: Lord of the Clans was a dark comical point-and-click adventure computer game under development by Blizzard Entertainment that was set in the Warcraft Universe. Russian company Animation Magic located in St. Petersburg was outsourced due to their experience in classical 2D animation to produce the 22 minutes of fully-animated sequences, the game's artwork, the coding of the engine and the implementation of the sound effects. Blizzard then provided all the designs, the world backgrounds, sound recording and ensured storyline continuity. Four or five months after Blizzard had released Battle.net and Warcraft II: Beyond the Dark Portal had shipped, Blizzard began development on a title that would be cancelled just over 12 months later. ← Opet tu nije omanuo, nego je odustao. Mora prvo da izadje igra da bi omanuo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 dude igra je bila zavrsena ali je nisu izbacili jer su na kraju procenili da se ne bi dobro prodavala koliko je losa bila, gde ces gore stvari odlagali dve godine igru , zavrsili je i na kraju je ni ne objave... nema nista gore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Blizzard began development on a title that would be cancelled just over 12 months later. Nigde nisam primetio da je bila zavrshena, a i nevidim shto se ne bi prodovala ako su je zavrshili... Kolko sam ja skontao oni su je prekinuli za vreme razvoja jer im se neshto nije svidelo ili su skontaoli da je go kurac...a i jel sam se ja istripovo ili im je neko drugi trebao da radi animacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 da ne bih sirio dalje skokni na wikipediu ima sve objasnjeno .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) Diablo on-line??? NIKADA!!!!!Zar vam nije dosta shto je nama gradjanima XMCVXMC reda onemoguceno da igramo WoW,a sad bi ste josh zeleli da nam oduzmu i Diablo III... Edited January 17, 2006 by SavKe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 nije mi jasno o cemu ovoliki ljudi na ovom forumu procaju na sekciji WoW... mora da je World of Women... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Stvarno,forum(mmorpg) sa ubedljivo najvishe postova... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 re:oO Diablo triii... Ma kakvi crnih 10 godina, ja kazhem da izlazi do sledetjeg septembra NAJKASNIJE! :D Nema sanse de si to vido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 18, 2006 Report Share Posted January 18, 2006 Brate znas kolko ima jos do sledeceg semptembra Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Oni da izdaju DIII samo nekoliko meseci posle Burning legiona nema sanse... Treba prvo da najave igru, pa onda da kasni nekoliko godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Zaista, ali zaista mi dodje da flejmujem sada onog lika shto je kepsovao onaj topic koji je trenutno ispod :D Elem... Po svemu sudetji po vestima koje sam dobio na mail od Gamespya - imaju neki intervju na koji sam ne znam kako naleteo i uglavnom nishta od toga uskoro... verovatno 2007. tje se pojaviti.... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 po blizzconu se pricalo da će biti MMO... http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormRider Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Zaista, ali zaista mi dodje da flejmujem sada onog lika shto je kepsovao onaj topic koji je trenutno ispod :D Elem... Po svemu sudetji po vestima koje sam dobio na mail od Gamespya - imaju neki intervju na koji sam ne znam kako naleteo i uglavnom nishta od toga uskoro... verovatno 2007. tje se pojaviti.... ← Tako mene sto je izervirao drug skoro... Covek cuo od nekog treceg da starcraft 2 izlazi za 3 meseca, i coveka ne mozes da ubedis da od toga nema nista... Pola sata sam mu objasnjavao, ali mislim da mi ni sad ne veruje u potpunosti... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 znajuci njih..........hmmm starcraft ghost?! to je trebalo da izadje pre 3 godine vec........ili tako nesto.Za D3 moja procena,nazalost pre 2009 mrka kapa....................jer ce da ga klaj klaj rade,ali ce bar da valja...........nadam se da nisam u pravu GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 ne verujem da ce toliko da kasni... 2007, prolece '08 naj najkasnije The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 uopshte ne kapiram potrebu za D3 kad vec postoji tako neshto u obliku WoWa same shit • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 uopshte ne kapiram potrebu za D3 kad vec postoji tako neshto u obliku WoWa same shit ← pa zato bi bilo ql da dib3 bude u single fazonu kao i raniji... sa opcijom neta i lana klasichno Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 znaci samo cu reci StarCraft ghost???a d3 jos nije ni ubacen na blizzov sajt GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 @maud Da se uzmu pare.....plitko pitanje kao zasto su izbacivali war3 isti kurac kao starcraft pravis jedinice i bijes se,ubijas............. a imas jednu rasu vise............... e mude dibu........ GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts