Jump to content

..::MTV::..

Kole'

Recommended Posts

Cisto se vidi da je sve to izogranizovano zbog ogromnog kapitala kao i

velika vecina stvari.Nazalost.Tako da mi je dosadno vec porsto iz razloga

sto je svake godine vec na isti kalup.Vec neko vreme je voditelj crnac.Nisam

rasista i ne interesuje me boja koze.Nego svi imaju iste fazone pa to malo dosadi.

Neukrotljivi!

do sada jes' tako bilo,ali kako mi se chini ok je za sada,p. diddy must hear you,and all the time repeating "any thing can happen" :), ali sad sam tako umro od smeha kad je za nominaciju pop-,a nagradu koju je preuzela Kelly Klarcson,ps.valjda se tako pise jbg. nisam englez :), ustala krenula levo-desno,pa opet levo i na kraju opalila se u vugla i opichila desno,kao uf...dobro je nasla sam ulaz do podijuma,ali sad nailazi najachi deo ona je prosla ispod onog vodopada,za koji je mislila da se tu prolazi,i naravno sva se izmokrila kobila...preuzela nagradu i kako sve krece...i want to thank my.....ali ona je recenicu pocela,ja sam zaboravila da cestitam mom menegeru,tu se ispalila i naravno ide opet udarac u vugla...ima i tak'ih! :)

lol. :))

ok je vma skroz..

ja gledo pre-show=]bio je fazon da se dolazi jahtama ili kolima.ko dodje kolima ulazi u neki fazon otvoreni studio izlazi iz kola,auto se spinuje a on daje intervju ili peva shta vec.svi su bili jebeni lowrideri...smor.al ajd kao bolje je od jebeno isto nabuzhenih hamera.

shtajaznam,kul mi je ona mala roana(kako se pishe neam pojma),jes da ima chelo ko pistu ali zato ima 17 dina:Dit gouz van baj van ivn tu baj tu...:D

common i kenye su ispali fakeri nikad veci:)

salt wat fish fresh wat fish?

Jos nemam kablovsku...uvode ove nedelje...

nego... kad bih je imao na MTV-u bih gledao samo "pimp my ride"

njihova muzika me uzasava!

najvise me nervira ona Gwen Stefani-sta je ona umislila,da je neka dobra riba???

DOk ej bio No doubt mnogo sam ih gotivio....

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Danas sam pogledao nesto malo dodele, bila je kao rekapitulacija, i ono ... nagrade su manje vise ocekivane, trip sa vodom isto tako, iako se potrefilo da se mnogima u americi vishak vode ovih dana ne dopada previse ;) a na kraju je pevala Keli Klarkson koja se toliko primila da je pocela da kresti i zavija, sto nije bilo dobro :)

necu da komentarishem opsti utisak uzasa i patetike koji pamtim posle ovakve ceremonije, ali moram da primetim,kako je posle xy godina eminem dobio kurchinu. Da li to znachi da cemo sve manje i manje gledati belog repera piskavog glasa koji je trebao da snimi 2 albuma i kaze cao, cao...a ne da mlati lutkama kucica i mapetima...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Ja jednostavno ne mogu da gledam MTV jer su nigeri preuzeli potpuno...a i od tih VMA, EMA i ostalih debilnih nagrada mi se povraca tako da izbegavam...Sve me to podseca na malo usminkanu varjantu Grand-a, prilagodjenu njihovom trzistu...

...a mislim i da postajem rasista... [:D]

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Ne igz, to je prirodna rotacija ... sad ni Usher nije dobio nista ako se ne varam, a ni Justin i slicno. Sad ce polako oni sledece godine da pawnuju, kada ostali kuliraju.

eminem je objavio album proshlog novembra, dok je usher to uradio proslog proleca, tako da se eminemu josh uvek vrte novi spotovi.zbog toga mi je iznenadjujuce.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad