Paja Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 blagovremeno cete biti obaveshteni o svadbi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 U ... a mozhete u isto vreme da napravite svadbu i onda podelite troskove, posto nisu svadbe jeftine ovih dana ... super fora! Pa da se veselimo. Specijalno za boleta ide "Moja mala nema mane" u secanje na DOTA dane koji su iza nas i koju su pred nama. Lupiju sa druge strane mozhe "Kupi mi majko top". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimljanin Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Sve najbolje Loopy! Kako leti vreme, vec si i za zenidbu stasao :)) Quote Bila je jedna od tri zelje koje sam ikad imao... Founder of Rebels,elite Planetarion crew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 U ... a mozhete u isto vreme da napravite svadbu i onda podelite troskove, posto nisu svadbe jeftine ovih dana ... super fora! Pa da se veselimo. Specijalno za boleta ide "Moja mala nema mane" u secanje na DOTA dane koji su iza nas i koju su pred nama. Lupiju sa druge strane mozhe "Kupi mi majko top". ← a bole moze i da peva, ili da barem baca rime na njihovoj svadbi. To ce da ustedi barem 2000 evra koliko, minimalno, kosta svadbarski orkestar sa pevachem Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Najromanticnije sto sam ikad uradio je kad sam bivsoj devojci usao na rodjendan sa poklonom. Posle je bilo i analnog sexa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 iju loopy je paja :) i zeni se? a do juche je kukao na mircu kako ga svi hejtuju ;) poz gLoopy i sve najblje sa zenom i da izrodi mnogo malih gloopychica :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 A sad ozbiljno... Mislim da sa vecinom devojaka se ne isplati biti romantican, jer iz toga mozes da izadjes samo kao pokorni rob. Iz zivotnog iskustva odgovorno tvrdim da su muskarci daleko romanticniji od zena i da se zato ponasamo kao budale ponekad. Ajd neka mi neko kaze kad ga je zadnji put neka riba odusevila necim, kao sto je prelazak 25km radi ostavljanja pesme, organizovanja perfektne vecere, .. itd... ma bilo cega za sta je potreban trud veci od sirenja noga u krevetu!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 sta fali sirenju nogu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 ma... Kada je oteras u tri lepe, celog zivota ce da ti pamti to. Cak i intonaciju tvog izgovora, facu i odecu koji si nosio. A nesto lepo sto joj uradis- Pa podrazumeva se? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 otprilike... ali se ipak ti lepo osecas zato sto znas da nisi govedo... a to sto ona ne ume da ceni, to je samo znak da nije ta Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 otprilike... ali se ipak ti lepo osecas zato sto znas da nisi govedo... a to sto ona ne ume da ceni, to je samo znak da nije ta ← i to stoji. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Nashe zene jednostavno nisu dobro vaspitane - da li mozete da predstavite moje "OMG lice" kada su mi za prvi rodjendan koji sam slavio u Moskvi sve zene iz firme poklonile cvece ili bombonjere Inache zena mi obavezno za svaki rodjendan i godishnjicu braka pokloni neshto shto mi zaista treba, stalno izlazimo na vecheru u razne romantic restoranchice i obavezno bioskop bar 2 puta mesechno (ako ima shta da se gleda, naravno). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 ona je ruskinja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 da Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 ako su sve iste. sto ne uzmemo jednu? sto nam treba uvek vise? ;>. enivejz. slazem se da su ribe razmazene. arogantne. posebno ako im dajes do znanja da ti je stalo. al. ima i druga strana medalje ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 loole bate mili zar ti nisi 85-o? odaj nam koje je srecnica godiste Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 ah da. taj dra ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 U principu, skapirao sam da nije loshe shto su nashe zene tako razmazene - nauchish mnogo, pa onda kada odesh negde gde su manje razmazene imash super prodju Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 taj rad. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 A sad ozbiljno... Mislim da sa vecinom devojaka se ne isplati biti romantican, jer iz toga mozes da izadjes samo kao pokorni rob. ← I treba da budesh pokorni rob Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 loole bate mili zar ti nisi 85-o? odaj nam koje je srecnica godiste ← I ona je '85. Ishli smo zajedno u srednju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 uuu... highschool love pravi kanadjanin.. :D jos da se zove Jessica.. :P kenjam... inace, ovaj topik... hmm.. pa cisto drvljenje muda :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 pa ne zivi lupi u kanadi toliko dugo ;) btw josh ne mogu da verujem .. da ne citiram kruka Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 znaci... on topic: pre par dana se desilo... Bila ja mirna noc.. dosla je kod mene i ne nadajuci se sta joj se sprema. Usla je u stan i zatekla ispred sebe poruku na zidu "Zakljucaj vrata i nastavi napred...".. prateci stazu od svetja dosla je do vrata gde je pisalo.."Skini odecu, stavi prilozheni povez na ochi i pokucaj na vrata..". Uradila je to... otvorio sam vrata. U sobi je svetlost dolazila samo od svetja. Odveo sam je do kreveta, postavio da lezi na ledjima i vezao joj ruke i noge.... Posle kratjeg lizanja, prodro sam u nju, ona je istenjala, napolju se chula policijska sirena, komsija je prdnuo glasno, dobio sam sms... ali me zvuci nisu omeli. Posle 15minutog blagog jebanja, odvezao sam je i postavio da lezhi na stomaku, jelte, da je jebem od pozadi. Dok sam je jebao polako... izbalavio sam prste i poceo da je mazim po njenom opranom chmaru, posle nekih 10minuta balavljenja istog ( i blagog guranja prstiju u isti) izvadio sam kurac i krenuo da je jebem u dupe.. ona kao.. "Sta.. pa nemoj.... ma dobro, ajde"... tras tras tras... ona svrsava.. ja joj svrshih u dupe.... noc je bila mirna.... romantika. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 ^^^^^^^^^^^^^ OMFG!!! fucking ROFL!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts