exile Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 teshko da si dao 50 evra za 101 ruzhu, ako se dobro secam ruzhe su 1 evro pa navishe po komadu.. ← Elem kao sto rekoh, odlican veliki lep buket cveca mislim da je bilo tacno 101 , 50 e. Mada , mozda greshim, ali ne verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 dem, onda su mene odrali za slichnu akciju.. jednom sam ribi slao cvece u americi, mnogo bolja varijanta je da iscimash preko net cvecara da poshalju (ili nadjesh rodjaka/ortaka i cimash njega ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 a problem je sto popases q par puta, i skenjas se.. a jednog dana ce se naci jedna koja ce to ceniti... mora da se nadje.. pa nismo valjda toliki jebeni kreteni da se toliko drkamo za nista ??!?!?!? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Srecom, neke ribe se lozhe i na kretene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 odlazak u observatoriju da gledamo zvezde i chekanje jutra na kalishu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Sastavio buket od sedam vrsta ruza, presao 25 kilometara po kisi da joj ga ostavim, zajedno sa pesmom koja se savrseno rimovala, a u akrostihu je imala njeno ime i slanim slovima u pozadini njeno ime na kineskom. Godinu dana kasnije ( iliti : pre 43 m inuta): Poslao sam joj " I hope you die " od bloodhound ganga i tekst pesme. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Najromantichnija stvar sto sam ja uradio je to da sam doneo ogroman buket ruza, 101 ja mislim da je bila ili tako neki ogroman broj, jako lepo upakovan, cak sam i za sebe hteo da ga uzmem koliko je bio lep :) Eh sad pukao sam 50 evra za to tad, eh sad da li je vredelo... Pa, bilo je odushevljenja, ali sledeci dan se to odmah zaboravi. ← pa to ti kazem... one bi svaki dan tako... pa bi te i onda sutnule ako pogledas neku drugu.. onako uzgred na ulici, nemisleci zlo :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Sastavio buket od sedam vrsta ruza, presao 25 kilometara po kisi da joj ga ostavim, zajedno sa pesmom koja se savrseno rimovala, a u akrostihu je imala njeno ime i slanim slovima u pozadini njeno ime na kineskom. Godinu dana kasnije ( iliti : pre 43 m inuta): Poslao sam joj " I hope you die " od bloodhound ganga i tekst pesme. ← Au choveche .. ti bash idesh iz krajnosti u krajnost :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 trebalo je da joj ubijesh chlana familije i ostavish poruku 'ti si sledeca' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Ili da sacekas da prodje par godina i onda joj pokoljes celu porodicu i sa njihovom krvlju napises na zidu u njenoj sobi " I Remember"..!!! Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Ili da sacekas da prodje par godina i onda joj pokoljes celu porodicu i sa njihovom krvlju napises na zidu u njenoj sobi " I Remember"..!!! ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 trebalo je da joj ubijesh chlana familije i ostavish poruku 'ti si sledeca' ← LEGENDO! Zamalo sam poginuo kad sam ovo procitao No, jos uvek cekam da cujem njenu reakciju. RURovci ce prvi saznati detalje. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Ma nezahvalno djubre ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodja Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 trebalo je da joj ubijesh chlana familije i ostavish poruku 'ti si sledeca' ← Ili da sacekas da prodje par godina i onda joj pokoljes celu porodicu i sa njihovom krvlju napises na zidu u njenoj sobi " I Remember"..!!! ← Човече, ваљам се од смеха. И чини ми се да су ово форе из неких филмова само не могу да се сетим којих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vodja Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 1) У петак сам је питао да ли хоће да ми буде девојка. У недељу је била код своје другарице на рођендану, близу мене. Падала је киша, одпратио сам је до куће и успут разговарали. Следећег дана је пристала. 2) Рецитовао песму од Ј. Ј. Змаја Кажи ми кажи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Si je pitao onako bosanski:"OSH BIT MOJA CURA?" ba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ne, ne...znaju oni biti i suptilniji : "OSH BOMBON?" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 У петак сам је питао да ли хоће да ми буде девојка brate kasniš par decenija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 "jel smem da te držim za ruku?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 1) У петак сам је питао да ли хоће да ми буде девојка. У недељу је била код своје другарице на рођендану, близу мене. Падала је киша, одпратио сам је до куће и успут разговарали. Следећег дана је пристала. 2) Рецитовао песму од Ј. Ј. Змаја Кажи ми кажи. ← Uvek je lepo chuti da se neki ljudi josh uvek ovako udvaraju (bez imalo hejta) , a josh je lepse cuti da josh ima devojaka koje padaju na takvo muvanje.GJ ako ne lazes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 (edited) taj neki rad... jbt.. sve ih je manje.... devojaka koje padaju na tave stvari.. covek se oseti kao govno kad uradi tako nesto lepo, i iskreno... a riba ga pogleda, i kao kaze "sta je ovo koji kurac.. srednji jebeni vek ??!?!" al pazi kad i ja vristim za "I REMEMBER !!!" znaci kikocem se kao najgori rex a inace : "jel smem da te dr Edited September 4, 2005 by ch1zra Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ne znam kolko je ovo romantichno ispalo...ali svejedno... kad mi je bivshi bio u bolnici upala sam tamo u lekarskom mantilu sve sa onom maskom preko face niko me od osoblja nije provalio mislili su da tamo radim:) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Konachno se setih... preputovao sam 600 jebenih kilometara da bih joj chestitao rodjendan... Sad je trpa jedan lik koji je btw tuche... nisu vredne truda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 (edited) Ja te se bojim imash 666 postova...:) , a to za ribu sto kazes to je stvarno zalosno , jer znam brdo takvih primera mog ortaka je ostavila/ispalila devojka i otisla u zagrljaj nekom shabanu koji se stalno dere na nju i ponekad je udara , a sto je vrh svega ONA KAD JE ON UDARI I ODE ONA MU KAZE CEKAJ ME, STO IDES ,VRATI SE...GLUPE su ko 3 kite na gomili... @Udvaranje ribama: Ma prosto ti se zgadi kako su neke ribe odvratne , kontam kad bi danas nekoj "fensi" ribi uradio ono sto je uradio Vodja , ispricala bi celom gradu i osecao bi se kao govno svi bi ti se odprilike smejali... Edited September 5, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Jebote, ko da su sve iz iste knjige uchile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts