Jump to content

Poplave u SAD

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Verovatno ste svi upoznati da je uragan 5. stepena, pod imenom Katrina, opustosio grad Nju Orleans i ostale predele saveznih drzava Misisipi i Luizijana i naneo stetu od preko 26milijardi dolara. Svi znamo da je pre 6 godina u muckoj i nicim izazvanoj agresiji, NATO zlikovackih snaga, (Predvodjenih gore pomenutim SAD) na nasu (tada) SRJ, nacinjena materijalna steta oko 30milijardi dolara. Naime njima svima je trebalo 78 dana da naprave toliku stetu (da ne kazem damage :) ), a njima uragan za jedan dan vrati milo za drago. Sa obzirom da se kod njih uragani mnogo cesce desavaju nego kod nas bombardovanja i agresije dosao sam na sledecu ideju:

Mi Srbi bi kao jedan tradicionalno miroljubiv, domokratski i solidaran narod trebali da se urduzimo i pomognemo koliko god mozemo napacenom americkom narodu (NAN). Stoga predlazem da se okupimo ispred americke ambasade i predamo pakete humanitarne pomoci za NAN. Paketi bi pretezno trebali da sadrze Hranu, lekove, cebad i, eventualno, gradjevinski materijal.

Nadam se da cete se odazvati akciji u sto vecem broju...

Ti se salis,zar ne???? [:)]

Inace medju 50 zemalja koje hoce da pomognu je i Afganistan koji je izdvojio 100.000 dolara za pomoc :)

[roflmao]

Bush se prvo qrcio da im ne treba nista a vidi ga sad...kakav cigan...

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

"European nations have made a commitment to contribute oil to the United States, with a goal of two millions barrels per day."

LOL, sada sam zamislio Putina kako shalje amerima naftu kao pomoc uz neku prigodnu chestitkicu za busha :D :D :D

btw. shaljite im prljave gace i chektice za zube (pa onda nakon x dana poshaljite fotke tih chetkica gurnutih u ____ *dopisati po izboru) ;)

(sad malo ozbiljnijim tonom):

Mislim da bi im trebalo slati SVE ono shto su oni drugima slali kao "pomoc"!

dakle, cebad sa bacilima najgorih bolesti, lekove kojima je istekao rok trajanja, i sve shto im je koristilo za pomor naroda koje su ugnjetavali vec dva veka (narochito 6 decenija) unazad...

Al ipak bih to pre nazvao slucajnost nego da je neka goverment conspiracy.

pa jeste slucajnost sam uragan ali ne i preventiva.... pola belackog dela grada je evakuisano na vreme a crnce ostavili da trunu... nije uragan zlatna ribica da neznas nista o njemu vec se znalo dovoljno unapred da se spreci da jedan od 15 najvecih gradova u US bukvalno nestane sa lica zemlje... to je sve manje vise od drveta a grad je u kriptodepresiji sto znaci da se ta voda nema gde povuci posle oluje....

Dzordz Bush je ipak pozvao drzave clanice Evropske Unije da pomognu. Inace medju 50 zemalja koje hoce da pomognu je i Afganistan koji je izdvojio 100.000 dolara za pomoc :) Sad videh na vestima. Tako da, vracamo se realizaciji plana ;)

Kakav preokret (koja je lujka, taj Bush, ustvari). Taman sam bio poceo da prevodim "manifest", da bih ga poslao Michael Moore-u, kada su javili da im ne treba (nasa) pomoc.

Znaci, neka se jave ljudi, radi da pomognu i polako da se dogovorimo oko datuma.

Ne bi bilo lose u petak, a?

bgsvet.jpg

Dzordz Bush je ipak pozvao drzave clanice Evropske Unije da pomognu. Inace medju 50 zemalja koje hoce da pomognu je i Afganistan koji je izdvojio 100.000 dolara za pomoc :) Sad videh na vestima. Tako da, vracamo se realizaciji plana ;)

Na cnn-u su rekli da im je i Fidel Kastro ponudio pomoć. [:)]