Jump to content

THE PRODIGY!!!

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sad ce game frikovi mozhda da me pljuju, ali stvarno je bruka and sramota da od Industrije naprave igraonicu!

A shto se Prodigy-a tiche, vodi me bivsha izgleda! :)))

Upala ti sekira u med a? [:D]

Pa jeste shteta. Opet da skapiram onu prichu kao centar je grada, pa netje da im se skuplja kojekakva bagra i to, ali ne drzi to vodu. Tu je Plato, i ima dosta ljudi, i svira se dzez, ali tako je bilo i ranije i nije nishta falilo. Mnogo puta se deshavalo da izadjemo iz Industrije da iskuliramo malo gore u Platou uz zivu muziku.

I nije da je samo dobro mesto za rejvove i to, vetj i za zivu svirku, uopshte kompletan klub. Ali jbga...

Life is gistro...

kako li si samo to dvoje uspeo da povezesh ??

naravno da nema...

nego, koliko ja znam (a i koliko dugo tek Prodigy postoji) ovo -> prodlogo_56x56.jpg je oduvek bio logo Prodigy-ja, pa me stvarno zbunjuje onaj glupavi orao kao i "their law" tour naziv?

jesu li oni mozda te plakate iskopali sa nekih zaliha preostalih od pre 10 godina?

Their Law je pesma sa Music for the Jilted Generation albuma, a on nije izdat pre godinu-vde ;)

rezime... jbt. jesam i paranok i skeptik, ali ovo mi se nimalo ne svidja...

a narochito shto uslov moram da uganjam od 3. do 10.og okrtobra :((((

Pa evo, ovo shto pishe sa konferencije za shtampu, preduhitrio me Nigger. Znachi Their Law je kompilacija singlova koja treba da se izda uskoro. Pa je Prodigy promovishe tako shto pravi koncerte pod tim nazivom. Bash me interesuje kakva tje to biti kompilacija? Remiksi?

Shto se tiche logoa menjali su ga s vremena na vreme. Jeste najpoznatiji ovaj mrav (a on se zvanichno pojavio prvi put na albumu The Fat Of The Land).

Ali dugo je bio sinonim i samo ona stilizovana rech The Prodigy, sa prvog albuma, koja se mozda ne moze nazvati konkretno logo-om...

Jeste ovaj orao pomalo rokerski. Ne znam da li su to nashi radili ili Prodigy (ima smisla jer je Their Law poprilichno gitarska stvar).

Liam je odrastao na muzici tipa Led Zeppelin, Pearl Jam, Pink Floyd, Afrika Bambataa, KLF... Inspirisan takvom energijom koju su nosili ovi bendovi, a i pojavom Jungle pravca u to vreme u Engleskoj je nastao Prodigy.

Apsolutno najbolje u muzici Prodigy je to shto se ne moze svrstati u ovu ili onu kategoriju. Setjam se koliki je otpor bio prema njima ovde u pochetku. Kasnije su shvatili da je Prodigy manje od metal rock tripa, vishe od techno muzike.

Zato ih i obozavam...

Ako josh ima nevernih Toma koji tje retji ma to oni odrade matricu i rade na plejbek neka pronadju na netu na kakvim uredjajima radi Liam i kako...

Ubedljivo najjacha grupa devedesetih uz Nirvanu...

Life is gistro...

• 2 weeks later...

Vidi,vidi i deca naucila da citaju i pisu latinicu...

svaka cast neco :DDDDDD

ajde idi da spavas vi iz 1. godine morate dobro da se naspavate....hahahahaha

salim se brate...

@topic...isao bih na prodigy ali moj freak ortak (neci vam reci da je to cosmic) mora da igra wow...

ali u opticaju je i jedna ortakinja....pa mozda odvedem nju...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png