Nemesis Enforcer Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Znam da je kupljena, nego kazem kad bih imao pare, otkupio bih je Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Pazi, to nisu neke super pare u pitanju, da ne posmislis svasta. Pa ako se bas zainatis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 E Laki, ti si car, odsutra pochinjem da valjam pajdo i qrve Vish shta znachi motivacija u pravo vreme e... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Eto ... samo pazi, ovaj forum je otvorenog tipa i svako mozhe da procita sta pises! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Oops Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 Sad ce game frikovi mozhda da me pljuju, ali stvarno je bruka and sramota da od Industrije naprave igraonicu! A shto se Prodigy-a tiche, vodi me bivsha izgleda! :))) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 3 kilos.. omfg, dao bih levo jaje da je odsviraju.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 A shto se Prodigy-a tiche, vodi me bivsha izgleda! :))) ← sponzorušo! u pravu si za industriju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Sad ce game frikovi mozhda da me pljuju, ali stvarno je bruka and sramota da od Industrije naprave igraonicu! A shto se Prodigy-a tiche, vodi me bivsha izgleda! :))) ← Upala ti sekira u med a? Pa jeste shteta. Opet da skapiram onu prichu kao centar je grada, pa netje da im se skuplja kojekakva bagra i to, ali ne drzi to vodu. Tu je Plato, i ima dosta ljudi, i svira se dzez, ali tako je bilo i ranije i nije nishta falilo. Mnogo puta se deshavalo da izadjemo iz Industrije da iskuliramo malo gore u Platou uz zivu muziku. I nije da je samo dobro mesto za rejvove i to, vetj i za zivu svirku, uopshte kompletan klub. Ali jbga... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Pa vi se skupite pa organizujte proteste ispred igraonice :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 A shto se Prodigy-a tiche, vodi me bivsha izgleda! :)))jel jelena mozda?;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Pa vi se skupite pa organizujte proteste ispred igraonice :> ← WE WAN'T WAR, WE WAN'T WAR!!! Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 samo da iskljuche klimu i svetla i ista ko stara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 skoro videh plakat... i iznervirah se... KAKAV je bre ono orao??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Nije to valjda nesto sto ce odluciti da li ces ici na koncert ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 kako li si samo to dvoje uspeo da povezesh ?? naravno da nema... nego, koliko ja znam (a i koliko dugo tek Prodigy postoji) ovo -> je oduvek bio logo Prodigy-ja, pa me stvarno zbunjuje onaj glupavi orao kao i "their law" tour naziv? jesu li oni mozda te plakate iskopali sa nekih zaliha preostalih od pre 10 godina? Their Law je pesma sa Music for the Jilted Generation albuma, a on nije izdat pre godinu-vde ;) rezime... jbt. jesam i paranok i skeptik, ali ovo mi se nimalo ne svidja... a narochito shto uslov moram da uganjam od 3. do 10.og okrtobra :(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Ekipa naseg radija prisustvovala je konferenciji za shtampu povodok njihovog nastupa, pa koga interesuje: http://www.oneway.co.yu/forum/showthread.php?t=32 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Pa evo, ovo shto pishe sa konferencije za shtampu, preduhitrio me Nigger. Znachi Their Law je kompilacija singlova koja treba da se izda uskoro. Pa je Prodigy promovishe tako shto pravi koncerte pod tim nazivom. Bash me interesuje kakva tje to biti kompilacija? Remiksi? Shto se tiche logoa menjali su ga s vremena na vreme. Jeste najpoznatiji ovaj mrav (a on se zvanichno pojavio prvi put na albumu The Fat Of The Land). Ali dugo je bio sinonim i samo ona stilizovana rech The Prodigy, sa prvog albuma, koja se mozda ne moze nazvati konkretno logo-om... Jeste ovaj orao pomalo rokerski. Ne znam da li su to nashi radili ili Prodigy (ima smisla jer je Their Law poprilichno gitarska stvar). Liam je odrastao na muzici tipa Led Zeppelin, Pearl Jam, Pink Floyd, Afrika Bambataa, KLF... Inspirisan takvom energijom koju su nosili ovi bendovi, a i pojavom Jungle pravca u to vreme u Engleskoj je nastao Prodigy. Apsolutno najbolje u muzici Prodigy je to shto se ne moze svrstati u ovu ili onu kategoriju. Setjam se koliki je otpor bio prema njima ovde u pochetku. Kasnije su shvatili da je Prodigy manje od metal rock tripa, vishe od techno muzike. Zato ih i obozavam... Ako josh ima nevernih Toma koji tje retji ma to oni odrade matricu i rade na plejbek neka pronadju na netu na kakvim uredjajima radi Liam i kako... Ubedljivo najjacha grupa devedesetih uz Nirvanu... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Samo da kazem da je ono neko pustio dezinformaciju da je prvih 1000 karata 1000 din. Jer sam ja kupio 800 i neku kartu jutros i platio uredno 1500 Sada jos samo da docekam koncert (zdrav) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 ja sam preorderovao dve po 1000 kinti :P njanjanjanjanjanjaaa heheheheheeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Statore bilo je karata po 1000, preko bilet servis sajta ali su jako brzo rezervisane... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 jel jelena mozda?;)) ← da, mala jelena, kako znash?? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Valjda cu imati kintu! ← ne necesh :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Vidi,vidi i deca naucila da citaju i pisu latinicu... svaka cast neco :DDDDDD ajde idi da spavas vi iz 1. godine morate dobro da se naspavate....hahahahaha salim se brate... @topic...isao bih na prodigy ali moj freak ortak (neci vam reci da je to cosmic) mora da igra wow... ali u opticaju je i jedna ortakinja....pa mozda odvedem nju... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 ... ko stigne poslednji nosi mene nizbrdo Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts