Jump to content

THE PRODIGY!!!

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Poslednji album me razocarao...pored spitfire-a koji je genijalan ostatak je prilicno jadan...dunno...znaci ako budu uglavnom vrteli te stvari - shit...

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

A mislio sam da posle one '95 vishe nece biti prodidzija u BG...

Tada nisam otishao jer, ipak, bio sam mali da tamo skachem sa huligansima...

edit:

Jebote, kad malo razmislim, pa tad josh nije izasao ni Fat Of The Land... to je bilo bash Har' Kor...

Edited by modjo

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

ohooo, mhm, posle 10 dina ah ah..... bio sam mlad ali ipak sam dosao all alone u BG sa rancom na

ledjima i direkt u halu, onako zestoko navuchem na njih, pa jos kada sam video ludog

Kit Flinta kako se iskotrljava na stage u onom balonu, odlepio sam skroz, nije me bilo briga

sto se ozvucenje raspada :)

I da, Limbsi su tada bili bash do jaja (oni su madjari mislim) i ako se secam dobro radio je neko nash...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

ohooo, mhm, posle 10 dina ah ah..... bio sam mlad ali ipak sam dosao all alone u BG sa rancom na

ledjima i direkt u halu, onako zestoko navuchem na njih, pa jos kada sam video ludog

Kit Flinta kako se iskotrljava na stage u onom balonu, odlepio sam skroz, nije me bilo briga

sto se ozvucenje raspada  :)

I da, Limbsi su tada bili bash do jaja (oni su madjari mislim) i ako se secam dobro radio je neko nash...

i_prodigy.jpg

Umro je Strob, davno. Kao i Dj Avalanche. U principu dva nasha najvetja imena koja su popularizovala elektronsku muziku kod nas.

Mark Wee i taj Shultz nisu ni radili. Bili su Liquid Limbs pa Strob pa Prodigy.

Kad je bilo priche o pregovorima sa Prodigy-jem za EXIT rekli su da tje dotji u Beograd i to je to znachi. Naravno da tju itji sa celom bulumentom oldskulera koji su svojevremeno prvi i pocheli da slushaju techno i izlaze u Industriju. Za mene, dream come true iskreno (treba uzeti u obzir koliko je koncert Prodigy u Beogradu `95 znachio za ovaj grad, jedini koji su imali muda da dodju i pored Slobe i cele priche i vechno sam im zahvalan). Koliko god da su ljudi nezadovoljni poslednjim albumom Prodigy je bend sa prejakom energijom i josh jachim live nastupom. Bitje guzva...

Life is gistro...

omalovazavati prodigy (u sta realno spada neodlazanje na koncert) je muzicki snobizam prve vrste.

prva 4 diska koje sam sa 13-14 godina pazario su experience, music for the.., breathe i fat of the land.

tim redom :)

music for the jilted generation...odatle je onaj singl ain't nobody ili tako nest

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad