Sale <die bitch> Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 proteini su hrana za misice bez njih ne mozes biti "veliki" :) ja licno unosim oko 300 grama dnevno,toe malo previse za pocetnike ali za dobar napredak je dovoljno i 2x SVOJA KILAZA znaci ako imas 80 kila uneses oko 160 grama proteina. a sta da jedem pored toga i koliko puta i sta vec... POJASNITE MI !! plz :) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Koliko ja znam... Jedi normalno , sto bolju hranu , sto vishe mesa i idi u teretanu , protein kombinuj sa kreatinom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 dajte bre ljudi sve kao kvalitetna hrana,kurac palac meso ovo ono...pa kako ja da jedem kuvano svaki dan kad mi keva i cale rade od jutra do sutra,a nemam pojma da kuvam...ujutro kupim dva 'leba,i uvek na mene ode jedan,pijem puno mleka,cesto jedem testenine a ne mogu da se ugojim da me ubijes,jebem li ga ne verujem da mi zbog fudbala to tako...jednostavno,metabolizam mi takav,i cale je bio mrsav do neke 18-19te pa je sad okrugao,sta da radim... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ako se drogirash, prestani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 copyright by exile ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 hehe :) pocelo je pocelo ! kupio sam sve sto postoji :) i jedem samo meso... :)) pola kile bifteKa ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Plivanje i trcanje, nema bolje kombinacije za te potrebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Za dobijanje mase plivanje i trcanje???Slabije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Dobijanje mase ali kvalitetne, imam ortaka koji je zdrao kreatin ishao u teretanu and stuff i sada mu se ni jedan mishic ne vidi samo je onako naduvan... Ova metoda nije ona metoda da na brzaka nabacis masu i sta ti ja znam, ovo ide polako ali zato kad radis ovako efekti na kraju su mnogo bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 chist offtopick ali ladno sam mislio da je topik izazvan kurganovim uticajem i da mu je naziv " Otju kiTe, suprotno od normale" te nisam ni ulazio i gadio se kada sam video ko je sve postovao tu... eto izvinjavam se a vi nastavite da dobijate kile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 ^^ Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 chist offtopick ali ladno sam mislio da je topik izazvan kurganovim uticajem i da mu je naziv " Otju kiTe, suprotno od normale" te nisam ni ulazio i gadio se kada sam video ko je sve postovao tu... eto izvinjavam se a vi nastavite da dobijate kile ← Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Ja mislim da treba da se uvede pravilo da ko nema npr minimum 50 postova da ne sme da otvara topic Pa sta bismo onda radili sa tobom? .to G!!! - Jel to sto je babi milo ili kako? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 kruko evo ti recept koji sam ja otkrio a tice se Snickers cokoladica... Kako napraviti "slican ukus", a da bude zdrav s' manje kalorija... uzmes Corny bar (onaj zeleni sa belim linijama, taj je bes secera) i namazes ga od gore tanko sa kikiriki puterom... Meni se mnogo dopada... Eto, to ti moze biti pocetak :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Dajte neki "netju kile" savet za sve debelguze forumashe :))) Takvih je vec bilo hiljadu :) .to Crash - Yeah, Corny bar ima manje kalorija :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 1. Ako nema isto, ima manje... Vise ne :))) Ali trebalo bi proveriti... He he he bice kao u Seinfeldu sa NON FAT Yogurt-om :) 2. Ali secera nema toliko...(zasicenog) U tome je i poenta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuoperater Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Ne treba ti kreatin niti bilo kakva hemija veruj mi ! Jedi krompir i hleb zajedno... svaki dan umuti u neku flasu za dorucak... mleko,banane,zumanca i popij... i tako sevaj... Pivo nemoj da pijes jer ces dobiti onaj odvratni pivski stomak i posle ga nikad vise neces skinuti....drugo ako bas pijes toliko piva postaces alkoholicar i umreces...trece jedi normalno i ne preskaci obroke nikad... posle obroka obavezno uzmi neki dezert... i kraj... toliko od mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ..drugo ako bas pijes toliko piva postaces alkoholicar i umreces... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts