Jump to content

Otju kile

Recommended Posts

proteini su hrana za misice bez njih ne mozes biti "veliki" :)

ja licno unosim oko 300 grama dnevno,toe malo previse za pocetnike

ali za dobar napredak je dovoljno i 2x SVOJA KILAZA znaci ako imas 80 kila uneses oko 160 grama proteina.

a sta da jedem pored toga i koliko puta i sta vec... POJASNITE MI !! plz :)

krile/hamla.... GG MOMCI !!!!

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dajte bre ljudi sve kao kvalitetna hrana,kurac palac meso ovo ono...pa kako ja da jedem kuvano svaki dan kad mi keva i cale rade od jutra do sutra,a nemam pojma da kuvam...ujutro kupim dva 'leba,i uvek na mene ode jedan,pijem puno mleka,cesto jedem testenine a ne mogu da se ugojim da me ubijes,jebem li ga ne verujem da mi zbog fudbala to tako...jednostavno,metabolizam mi takav,i cale je bio mrsav do neke 18-19te pa je sad okrugao,sta da radim...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

chist offtopick

ali ladno sam mislio da je topik izazvan kurganovim uticajem i da mu je naziv " Otju kiTe, suprotno od normale" te nisam ni ulazio i gadio se kada sam video ko je sve postovao tu... [:D]

eto izvinjavam se a vi nastavite da dobijate kile

fallout_table.gif

Ne treba ti kreatin niti bilo kakva hemija veruj mi !

Jedi krompir i hleb zajedno... svaki dan umuti u neku flasu za dorucak... mleko,banane,zumanca i popij... i tako sevaj...

Pivo nemoj da pijes jer ces dobiti onaj odvratni pivski stomak i posle ga nikad vise neces skinuti....drugo ako bas pijes toliko piva postaces alkoholicar i umreces...trece jedi normalno i ne preskaci obroke nikad...

posle obroka obavezno uzmi neki dezert... i kraj...

toliko od mene...