Jump to content

Da li biste bili sa extra zgodnom romkinjom?

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Rasisti nijedni...!

Boja, godine, tezina, visina, i pol... su nebitni :)

Samo da se zabavljamo. I cigancice su super. Tu bar ima sta da se lize :)

Edited by oveRk1nd
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Srpski?

Koga briga. El neko gadljiv na malo svetliju cokoladu :)?

I crnkinjice ne smrde! Bar ova moja nje smrdela :P

Ja sam negde procitao da je zabranjeno siriti rasnu ili drugu netrpeljivost po forumu :). Ljudi, uzdrzite se!

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Zamislite kombinaciju Rumunski ganzi Bugarskog porekla! ahah... lol.

mislim da je nesto slicno bilo na rts-u emisja 48 svadba. Rumunski ganzi se u isto vreme zenio i od istih para pravio ispracaj u Armiju,a zena mu je pritom bilo trudna!!!!! :):):):))

niko ovde koliko sam ja primetio ne siri rasnu ili neku drugu netrpeljivos' po forumu,samo iznosimo svoje misljenje,do sada niko nije pominjao nikakve pogube i sl. :)

nemam nista protiv cigana (cak sam i upoznao mnogo takvih koji vrede vishe od nas belaca) ali negde crta mora da se povuce, i mislim da bi mi neprijatno bilo da uoznam sa mojim drustvom. A i mentalitet im je uzasan

I see by your outfit, that you are a cowboy.

det iz a gud kveshchn. generalno mi se ne svidjaju, kao ni azijatkinje i crnkinje. mada u svakom pravilu ima izuzetak [;)]

Ajde razumem za azijatkinje, ali da ti se ne svidjaju crnkinje...cccc Dobro, one bantu su ruzne sto jes jes, ali R'n'B tip crnkinje bi otkinuo u svakom trenutku!!! Uf uf... :)))))

Liberate tutame ex infernis!

Ajde razumem za azijatkinje, ali da ti se ne svidjaju crnkinje...cccc Dobro, one bantu su ruzne sto jes jes, ali R'n'B tip crnkinje bi otkinuo u svakom trenutku!!! Uf uf... :)))))

melezkinje su skroz druga pricha [;)] nije mutav mtv i milioni repera - bantu crnkinje su tu samo za meshanje celulitom.. i naravno za low-budget spotove [:D]

al dobro, kapiram da smo i mi crncima ruzhni, tako da je svakom super sa svojima