PsYh0 Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 e, uspeli smo da skupimo petoricu nt-ovaca, znači hopsi.. izvini :) dolazimo hani, punz, faust, dante i ja. ← :) nego 'el ste za nocno? Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 (edited) hm, Edited October 10, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 okej, cid dolazi, laki ne, ima nas za 4v4.. tako da se ipak ne javljajte.. osim ako vas je dvojica :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 E ljudi, ono ... ja sam poslao Alenu SMS kada me je cimao da me obavesti da dodjem da se igram da nema sanse da u tako kratkom periodu organizujem dan da bih mogao da stignem. Da ste mi javili makar dan ranije, mogao bih da dodjem. Znaci ja sam za igranje, kada bude neko sledece, ovo ono, al' samo me obavestite barem dan ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 ok, sna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 3 moja posta zaredom bilo je odlično igrali: hani, a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 hmz.. evo malo pokvarene ploce... demoi ??? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) snimali smo psiho i ja, psiho je imao čime da ih odnese a ja nisam mogao bi on da okači neki od tih svojih demoa. na primer prvi fejs, po Edited October 11, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 ja kachim cim stignem gajbi, bilo je eEXTR Amogli bi da se izakcijamo za josh koji dan npr u 5ak da igramo od 8-11 pa posle svii u plastic na mkdsla :)? Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 to je vec pitanje, eee daleko je petak :) nego aj kacite te demoe hocu da skidam.. bilo je extra, macani su kewe =PPP Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 @Lucky Pa dobro je l moguce da su bas moji postovi izgubljeni, i to jer sam jedini pisao srpski Iznete su informacije u ovoj temi od goruceg znacaja za moj youtube kanal od 407 subscribera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Omg ladno Maha!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 'ladno. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 edesi :) daj YT nemoj da si se stiso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 On 8/30/2005 at 12:28 AM, New Order Footman (NWO) said: Deste carevi :) dodjite na ut turnir 30. novembra na jos uvek neutvrdjenom mestu :) #20yearsofut @Junkie jedna plejlistica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 Jebi futmena! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2019 Report Share Posted April 5, 2019 On 4/2/2019 at 9:37 AM, nt.maharaja said: @Lucky Pa dobro je l moguce da su bas moji postovi izgubljeni, i to jer sam jedini pisao srpski Iznete su informacije u ovoj temi od goruceg znacaja za moj youtube kanal od 407 subscribera... ne bi trebalo da su izgubljeni, mada ko će se setiti šta je bilo pre 14 godina jel si zdrav? znam da smo 2003 valjda prebacili bazu i tada sve krenuli od nule, tako da su postovi od 2000 do 2003 na nekom cdu :( :) On 4/2/2019 at 12:17 PM, nt.maharaja said: Deste carevi :) dodjite na ut turnir 30. novembra na jos uvek neutvrdjenom mestu :) #20yearsofut @Junkie jedna plejlistica slučajno sam skipovao na 1:10, ko je ovaj što nume? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted April 10, 2019 Report Share Posted April 10, 2019 On 4/5/2019 at 6:09 PM, Lucky said: ne bi trebalo da su izgubljeni, mada ko će se setiti šta je bilo pre 14 godina jel si zdrav? znam da smo 2003 valjda prebacili bazu i tada sve krenuli od nule, tako da su postovi od 2000 do 2003 na nekom cdu :( :) slučajno sam skipovao na 1:10, ko je ovaj što nume? ma jasno je meni da nema nazad, samo ventujem u pravcu administracije. ali dobra vest za stari forum, predlazem aukciju za taj cd i mislio sam na tipa ovaj post koji sad glasi samo "ja jo" xD a sto se tice 1:10, svi su rupe u tom demou sem nofa jer imaju po 13 godina i prvi put su dosli kod stildze, ali to je samo pocetak plejliste u kojoj ces naci i neke kasnije snimke evo na ovaj sam ponosan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 On 4/10/2019 at 1:46 PM, nt.maharaja said: ma jasno je meni da nema nazad, samo ventujem u pravcu administracije. ali dobra vest za stari forum, predlazem aukciju za taj cd i mislio sam na tipa ovaj post koji sad glasi samo "ja jo" xD ahaha, ko zna šta je sa tim i kakav je to zabag. iskreno nisam znao da postoje preseci postova u određenim delovima. On 4/10/2019 at 1:46 PM, nt.maharaja said: a sto se tice 1:10, svi su rupe u tom demou sem nofa jer imaju po 13 godina i prvi put su dosli kod stildze, ali to je samo pocetak plejliste u kojoj ces naci i neke kasnije snimke evo na ovaj sam ponosan najveća fascinacija kad gledam ovako neke stare stvari je koliko je zapravo krš grafika za današnje pojmove tada bila vrh. ovi svetlosni efekti su u tom periodu bili "wow" ... makes you think. a ovo su stvarno bili vrh mečevi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 On 4/10/2019 at 1:46 PM, nt.maharaja said: ma jasno je meni da nema nazad, samo ventujem u pravcu administracije. ali dobra vest za stari forum, predlazem aukciju za taj cd i mislio sam na tipa ovaj post koji sad glasi samo "ja jo" xD a sto se tice 1:10, svi su rupe u tom demou sem nofa jer imaju po 13 godina i prvi put su dosli kod stildze, ali to je samo pocetak plejliste u kojoj ces naci i neke kasnije snimke evo na ovaj sam ponosan Imam novu teoriju koja može biti ispravna! Trenutno se radi reindexing postova jer je bio upgrade, koji se odvija dosta sporo (trenutno je na 60%) tako da postoji solidna šansa da kad se to završi pojave se neki topici, postovi a svakako da radi bolje pretraga koja trenutno ne radi kako treba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts