Jump to content

Specijalna nagradna igra :)

Recommended Posts

Ja mislim Lucky da treba lepo prvo ja da se zaposlim na rur-u, a onda ono sto sam ti rekao. Ko hoce da bude member mora da placa koriscenje rura. Ko nece ko ga jebe. I naravno onda cemo krenuti banere da cepamo, sponzori ma full sve ovo ono! Krecemo u osvajanje sveta. Globalizacije bate globilazicija ! !

V

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja mislim Lucky da treba lepo prvo ja da se zaposlim na rur-u, a onda ono sto sam ti rekao. Ko hoce da bude member mora da placa koriscenje rura. Ko nece ko ga jebe. I naravno onda cemo krenuti banere da cepamo, sponzori ma full sve ovo ono! Krecemo u osvajanje sveta. Globalizacije bate globilazicija !  !

Pa da cete potuci banere kao i ljude stoji. Za takvu buducnost bi ti i nashi metereolozi mogu dati prognozu.

3 statijaznam... nesto vece od RHH-a?

3. pa mozda malo cesca okupljanja, ponekad i van Bg-a (mozda se i ja nekad pojavim na nekom od istih ). vise nagradnih igara... sto se tice samog sadrzaja foruma, tu vi nista ne mozete da uradite... mi, useri, smo ti koji prave atmosferu i diskutuju o kojeraznim glupostima, tako da jedino mi mozemo da kao krenemo malo ozbiljnije da nesto pricamo (ili ipak ne.. ovako provereno radi kad kenjamo  ).

Mozhe momci, sve je to kul, samo dajte ideje sta je za vas "vece od rhha" i kakva okupljanja i to. Za nagradne igre se ne brinite, bice ih, evo i ovo je jedna nagradna igra tj. anketa, a bice ih jos.

3.Vlada velika odbojnost prema novoregistrovanim chlanovima , chim se pojavi neko novi sa nekim topicom marva ga isflejmuje i izhejtuje najstrashnije , onda znam da ne moze ali ja sam jako voleo onaj zeleni forum ;). Shto se tice foruma mudro chizra zbori da vi tu nista ne mozete osim da prevelike debile banujete , ali atmosferu pravimo mi.

Recimo jednom nedeljno da Lucky ili bilo koji admin postavi neko pitanje (bilo kakvo , iz bilo koje oblasti) i prvi koji odgovori dobije neku simbolicnu nagradu , ili ni nemora nagrada moze +5 vojnika u army sistemu , tako nesto :)

Jel ste chuli vi hejteri, nemojte vise da hejtujete novoprodosle clanove ekipe jer nam je cilj da ih ima sto vishe, a ne sto manje!!! Nagradna igra, opet zanimljivo ovo sa nagradnim pitanjem, videcemo vec kako da to realizujemo.

Za ponajmanju sitnicu ili neki prigovor se lako dobija ban, dok je ovde zaista tesko tako nesto dobiti,

oces da probamo? ;}

3. treba dodati josh skinova...

redovno okupljanje forumasha (tipa jednom mesechno), kao i ljubaznu podrshku novo-pridoshlicama ;)

ma, kada neko navrati u RK, odma naleti na heyt, prozivanje, "bilo je" poruke, i naravno da ce odmah i on prihvatiti tako da se ponasha... ma...

Klejbezable su bile mnogo zanimljivije ranije...

e, da... dajte neki poseban podforum u RK gde bi ishle "keyra" i sl. topici ;)

nishta nekulturno, samo da bude sve na jednom mestu...

btw. jel se seca neko trke izmedju nt.Maharaje i Lucky-ja po broju poruka?

Eto, opet ljudi hoce manje hejta, jel ste chuli? :)

Oko skinova, vec radimo na tome, uskoro cu ja okaciti novi topic na tu temu, nista ne morate da se brinete. Inace kada kazhes da su klejbezable pre bile zanimljivije, na sta tacno ciljas?

Trka za postovima? Secam se da smo se jos na netgamesu nesto zezali ko ce prvi da otvori valjda hiljaditi post na forumu ili tako nesto, ali ovoga ne.

kao prvo , da cestitam ekipi RUR-a , jer su uspeli da kroz dugi niz godina dokazu i budu nas #1 gaming site,a verujem da je to bilo jako tesko , jer i sam vidim koliko su zajebani sponzori itd...

Hvala na podrsci, kao i uvek, puno nam znaci :)

ubacite rur wallpapere

RUR wallpaperi, dobra ideja, sada cu da otvorim onaj topic koji je trebalo odavno :)

hteo bi da moze na sam site da se loguje userom sa foruma (ako je moguce naravno).

Zar ovo ne mozhe vec sada?

Sada me hajli podseti :) dakle da se vrnu one zvezdice znate one zlatne pa onda srebrne pa ona kako to vec ide zaboravio sam i definitivno da se ukinu custum titule :P

Zvezdice, zvezdice ... videcemo ... nista ne obecavam jer nisam siguran da mozhe da se implementira, ali videcemo.

pokusaj jace interakcije sa korisnicima

Sta je za tebe alene jaca interakcija sa korisnicima? Ozbiljno pitam, mozhe biti da je to prava stvar, al' te ne razumem bas najbolje.

Dizajn sajta, kao i fukcionalnost nisu najsrecniji. In house, (upcoming, newly added) events i poll koji se ne apdejtuju... Links i chat deo koji ne postoji, a i svi ostali se slabo azuriraju.

Mislim da bi trebali da napravite novi, jednostavniji a lepsi dizajn sa malo sekcija ali da sve budu redovno azurirane, a samim tim i posecene. Ovako nesto:

News (glavna)

Demos (zaduzite nekog ko je u prici da vam redovno isporucuje friske demoe)

Files (svi fajlovi -programi, tekstovi, slike- idu ovde)

Chat (direktan pristup chatu sa sajta. mozda bi tako pobedili neposecenost istog)

Forum (sve kul)

p.s. Evo da ne bi bilo da samo laprdam, konacno sam dobio ADSL pa ako imate nekog posla recite. Moze i sastavljanje anketa i statijaznam. Sve za Rur, jer vas mnogo volem! :)

OK, ovo su vec stvari za glavnu stranicu sajta, a njom cemo se baviti ipak nesto kasnije. No, imacu te u vidu za ove poslitje, ipak si dobio postere, to je zlata vredno! :))

3. stvarno ne znam.. mogu da ponovim ovo

1. Kada neko spomene KlanRUR forum, sta vam prvo padne napamet?

2. Koji je za vas najlegendarniji topic na forumu za skoro pet godina postojanja istog?

3. Sta mislite da bi trebalo posebno poboljsati kako na sajtu, tako i na forumu, od sadrzaja, preko ljudi koji rade, okupljanja, ideja za vecu zabavu i sve tome slicno?

1. UT i HALUDZA MOD definitivno...a onda onaj zeleni alien (ili sta je vec) na logou! A i Casopis Gamer jer sam preko njega saznao za rur ( zapravo sam procitao o haludzi)

2. klejbezable je najopusteniji deo foruma...ali sam i na malim oglasima i softwareu nasao dobrih stvari...

3. Sto radi ne treba menjati...ali sto neko rece mogla bi okupljanja da se desavaju i van BG-a, recimo NS. Mogli bi otvoriti deo na forumu gde bi radila kao neka radionica ili slicno, da ljudi pomazu jedni drugima tipa rad u html-u, php, c, max, blender...ali toga ima mnogo na netu pa , neznam.

Mozda bi neki od moderatora mogli biti malo ozbiljiniji kada to situacija nalaze...ali samo mozda.

Edited by Zoltrix

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

OK, ako sam lepo ischitao kompletan topic, neki globalni zakljucci su :

1. Padaju vam napamet najrazlicitije stvari, ali najvise cini mi se stari, tj. prvi dizajn foruma.

2. Legendarni topic - Final countdown for Kristina i top sikret toking uz brojne druge

3. Promenili biste - manje hejta na forumu, vishe zajednickih okupljanja i stari skinovi.

Jedino ne znam zasto niko ne bi promenio recimo trenutni broj clanova pa ga duplirao uz duplo vishe poruka, vredne moderatore i tome slicne stvari, ali dobro sad :)

Hvala svima na odgovorima, zaista je bilo puno ljudi koji su postovali, sto me posebno raduje, to je kapiram zbog nagrade ;)

E sad, sto se toga tiche, za vas sam izdvojio dve nagrade, to je preteklo posle WCGa - tu su Labtecov opticki mish (krajnje dobar, licno iskustvo) plus refill kit za ink jet stampache. Nisu neke specijalne nagrade, al' znam ja da to vama ni ne treba vi ste zapravo postovali da biste RUR forume nacinili boljim mestom :)

Pre nagrada cisto da spomenem da su iz konkurencije izuzeti RURovci i svi blizhi prijatelji cisto da ne bi bilo da je u pitanju namestaljka :)

Stoga ovako, Refill za ink jet dobio je covek koji se prvi setio po mnogima najlegendarnijeg topica Final countdown for Kristina, a to je ni manje ni vishe do ch1zra. Eto ti jos jedan razlog vishe da svratis do bgda jednom, ili prepusti svoju nagradu drugome, posto trenutno ne mozhemo da saljemo nagrade postom.

Labtec misha osvojio je banman. Drugu nagradu sam, za razliku od prve, odabrao cistim random putem jer nisam bio siguran kome treba dodeliti misha, svi ste imali sjajne predloge i ideje i sve tome slicno.

Oba dobitnika treba da mi se jave kako bi preuzeli svoje nagrade.

Sad moram ponesto da zavrsim, ali uskoro ocekujte novitete :)

Ja mislim da ce ch1zra dobrovoljno da mi prepusti svoju nagradu kao svaki posten covek kome nije stalo do materijalnih nego do duhovnih stvari..

------------------------------------------------------------------

SteX.jpg

....Watch the master. Follow the master. Be the master....

------------------------------------------------------------------

Stoga ovako, Refill za ink jet dobio je covek koji se prvi setio po mnogima najlegendarnijeg topica Final countdown for Kristina, a to je ni manje ni vishe do ch1zra. Eto ti jos jedan razlog vishe da svratis do bgda jednom, ili prepusti svoju nagradu drugome, posto trenutno ne mozhemo da saljemo nagrade postom.

Labtec misha osvojio je banman. Drugu nagradu sam, za razliku od prve, odabrao cistim random putem jer nisam bio siguran kome treba dodeliti misha, svi ste imali sjajne predloge i ideje i sve tome slicno.

Oba dobitnika treba da mi se jave kako bi preuzeli svoje nagrade.

Sad moram ponesto da zavrsim, ali uskoro ocekujte novitete :)

A meni ni

Edited by Ivan