Jump to content

Jebem Mame

Guest

Recommended Posts

Situacija:

Sinoc:

a) Uchim sat ipo

b) Idem na zurku

c) Vratjam se kutji u pola 2

d) Uchim sat - sat ipo

e) Spavam

f) Budim se, nznm de se nalazim

g) Uchim sat ipo

h) Odlazim na ispit i najopushtenije dobijam 3 :)

P.S. Popravni ofkors...

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma ja sam usrao ceo septembarski rok ... mnogo sam se smarao sa wow-om, i radio preko celog leta, da sam zaboravio da ucim :) elem tek sad sam krenuo pa sta bog da (tj, krenucu za vikend [:D][:D] )

problem je sto ovde (kao i svuda u evropi) ne mozes da studiras kolko hoces, nedas odredjeni borj kredita i dobijes kick sa faksa :) kod nas je to laganica, ovde terror :)

sex, drugs and bio food!

Ma ja sam usrao ceo septembarski rok ... mnogo sam se smarao sa wow-om, i radio preko celog leta, da sam zaboravio da ucim :) elem tek sad sam krenuo pa sta bog da (tj, krenucu za vikend  [:D]  [:D] )

problem je sto ovde (kao i svuda u evropi) ne mozes da studiras kolko hoces, nedas odredjeni borj kredita i dobijes kick sa faksa :) kod nas je to laganica, ovde terror :)

Sta studiras i gde? :)

wauuu teshko proci popravni..

scena od pre 2 dana: drug odlazi na popravni (neznam dal je uchio il nije). Ide u saobracajnu shkolu..

i sad pita ga profesor: reci mi nesho o vazelin ulju/masti?!

drug cuti i neveruje shta ga ovaj pita..

profa kao "pa zashta sluzhi?"

kazhe drug "PA ZA PEDERE"

komisija i profa stondirani stoje u neverici.. :D

i prodje popravni.. :D

s t r a h

Edited by Manda <die bitch>

Popravni je tu chisto reda radi, i bukvalno da kazesh bilo shta (vezano sa predmetom), proci cesh. Samo hoce da te cimaju, da bi vishe uchio sledece godine (ne pricham iz svog iskustva, prolazim svaku godinu normalno, lepshe je tako). Ortak je danas izashao na matematiku i uradio 1 zadatak od 5, a prethodno je, pre neki dan, uradio usmeni isto 1/5 i proshao. A kao treba 3/5, 3/5 minimum.