sHqma Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Finale Winnera,dakle Sweet vs Rista daje jednog finalistu celog turnira,dok ova druga cetvorica odlucuju drugog finalistu!! Nadam se da je jasno btw eatthis,a zashto bi se onda pravio winner/looser sistem ako su oba finalista iz winnera?! razmisli malo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Finale Winnera,dakle Sweet vs Rista daje jednog finalistu celog turnira,dok ova druga cetvorica odlucuju drugog finalistu!! Nadam se da je jasno btw eatthis,a zashto bi se onda pravio winner/looser sistem ako su oba finalista iz winnera?! razmisli malo :)) ← To je ono sto sam i ja pomislio Hvala na obavestenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 tako vam je to kad niste bili ni na jednom turniru :ppp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Chek, ja sam malo glup :) Nije mi jasno, sad znachi ko pobedi u mechu Rista vs Sweet ide u finale turnira, a protivnik ce mu biti jedan od ove chetvorice ( Green, Vladica, Sharky ili zaba/crovax ) ili je Rista vs Sweet finale turnira ? ← rista vs sweet ti je jedan finalista dok gubitnik ide u luzere i onda pobednik finala luzera ide u veliko finale gde igra vs pobednika finala winnera koji ce imati odgovarajucu prednost odnosno verovatno ce ga jedan win odvajati od pobede dok ce finalista koji dolazi iz luzera morati uzeti 2 wina ili kako se vec dogovore.A onaj ko izgubi u finalu luzera je 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 tako vam je to kad niste bili ni na jednom turniru :ppp ← taj rad : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Evo update-a: Finale winnera Rista vs Sweet 2:1 (btw, koga zanima, Mile (Sweet) ne zna da otvori flashu soka, ali snashao se uz pomoc zuba (by Rista) Looseri Zaba vs Crovax 2:0 Vladica vs Green 2:0 (samo cu reci tete , stvarno sam josh zelen orc) Trenutno se igra finale loosera Vladica vs Sharky (0:1 trenutno, i po Sharkyjevim rechima realno dobija i drugu ), pa onda consolation finale Sweet vs Sharky/Vladica, pa veliko finale Sweet/Sharky/Vladica vs Rista. Konachan poredak (trenutno): 5/6. Green/Zaba (bow to the king ) 7/8. Crovax/Yuri(BN) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Evo opet mene, neko je kucao sa mog accounta i to nije bilo u stilu Green FM . Dakle, finale loosera Vladica vs Sharky 2:1 za Vladicu...Sharky ga prvu dobio, normalna partija, pa onda 2 maratonske partije (Lost Temple i Gnoll Wood), Vladica mass towera (guard i cannon) i mass gyrocoptera i tenkova. Trenutno se igra Vladica vs Sweet i 0:0 je vec 45 minuta, jer Vladica opet primenjuje istu taktiku, i realno dobio je partiju pre 20 minuta, ali ne da se Mile . Toliko za sada... Edited August 24, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLIPKNOT_SO Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 pa mora lame kad ne moze drugacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Pobedi se u zube ne gleda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 strasno,taj human abuse je nepobediv bukvalno i stvarno je jadno igrati tu taktiku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Pa pobediv je ali treba znati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Pa pobediv je ali treba znati ← Taj hmnov usrani leme je NE pobediv,pogledaj samo TOd vs madfroga pa to je tako bedno i jadno chovek doshao da igra i ovaj ajde da ja lejmujem,mislim daj mani me se toga,ili pogledaj Remind vs Homerunballa pa bedno i jadno partija traje tacno 1h vremena lik igra sa bukvalno 30 kula po 1 expu i salje mass tenkova helikoptera itd itd da srushi lika,to je jako bedno,ova igra pocinje da mi ide na kurac,jer u njoj ima stvari koje ja znam da ce protivnik da radi a ja sam tu nemocan................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 e da meni neko na turniru uradi taj lame i da me posle tapse po ramenu, zube bi mu polomio. inace mile sabija!!! kako ga tata ucio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 e da meni neko na turniru uradi taj lame i da me posle tapse po ramenu, zube bi mu polomio. inace mile sabija!!! kako ga tata ucio... ← opak ovaj Misha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 ..nije green ali tako mi mrsko da se izlogujem... turnir je uzeo rista vladoica je 2gi sweet je 3ci i tako dalje verujem da ce green sve to lepo da napise :) 'opcenito' kada odspava i dodje sebi! green verujemo u tebe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 strasno,taj human abuse je nepobediv bukvalno i stvarno je jadno igrati tu taktiku... ← gledaj moona kako se brani, a ne samo da kukate, samo treba da kontrolises partiju i pandu,ko ne zna pandu da izvuce vs toga onda i treba da izgubi,dobro na LT nema pande tu i prodas ali na ostalim mapama... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Green FM - live from Belgrade. Evo malopre sam stigao (kapiram da su ostali stigli josh pre ), ne mogu da spavam, pokvario sam stomak nechim, pa sedim na wc sholji i kucam . Rista je uzeo tur, jer mu je Vladica predao (realno svi su bili vec umorni jer je bilo 3 ujutru), pa se igrala DotA, PES4 i CS do jutra (a bogami i ceo prethodni dan) (Crovax, Rista i ja smo prespavali jedno 2h CS-a, mada mi se kroz maglu chini da je Rista ipak igrao, ali sam bio komiran ). Sve pohvale za Bijeljinu, stvarno su gostoljubivi, pochevshi od igranja na slobodnim kompovima ceo dan i noc (a bilo je slobodnih kompova uvek), pa do samog zreba, turnira, satnice etc. Videcemo se opet sigurno tamo...chisto da napishem konachan poredak prvih 8: 1. Rista 2. Vladica 3. Mile Sweet 4. Sharky 5/6. Green/zABA 7/8. YuRi(BN)/Crovax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 tur bio kul, vladica doktorirao lame, i fazon moze opushteno da uzme wcg na to, jedino ako mu ne zapadne Rista. Ja prao sve zive u PES-u i sharkyja jednu na ud-a, jebiga moglo je i bolje :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 vladica doktorirao lame, i fazon moze opushteno da uzme wcg na to ← HHAHAHA vladica ftw :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Sad bi bio red da i mi dodjemo kod vas :D. Jer drugi put za redom vi dolazite vamo a mi nikako nismo dosli :D. Zao mi sweeta :(:(:(:( Edited August 24, 2005 by Kyoshi Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 pazi najveci abuser u toj gomili je bio sweet HAHAHA,sto da ga zalis onda je li tako mile? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 fato sisaj kurcinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Pa dobro brate gde su ti repovi? Ajde ne mogu da cekam vise:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 ovako evo repova ovde sacekajte jedno 10ak minuta posle ovog posta i pocnite sa downloadom... posto je sada stigao do 35%... ...izdvojeni su repovi riste, sweet-a, green-a, crovax-a, sharky-a... vladoica nije izdvojen jer nije snimao svoje partije (posle grupa - ili ih ja nisam nasao) a vecina njegovih repova je u paketima kod gore navedenih igraca! Nadam se ako nista da su svi bili zadovoljni turnirom pa ono vidimo se doGodine :D ps. cestitamo Risti na odbranjenoj tituli! :D Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Downloading... Thx EDIT : Chekaj, jel ovo jos nisi zavrshio uploadovanje... prvo mi je pokazalo da je 3.nesto mb-a, sad mi pokazuje 6.5 mb-a. P.S. Stanite bre malo sa tim downloadovanjem, strasno me usporavate :) Edited August 24, 2005 by Mario^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts