Jump to content

BUMFIGHT

Recommended Posts

Gledao sam bumfight i ono kao ne kapiram da li postoji i jedna osoba na ovom svetu kome je to smeshno aj ok kao one tuche neke random mase ali ono smaranje beskucnika , znachi one likove bi na jedan oladio bez problema mislim strashno.... shta reci

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

to je nesto poput jackass , samo sto je jackass naspram ovoga "feritejl"... i glavni akteri su klosari sa ulica , kojima daju sugavih 10-30$ da se sibace , rokaju na gan pred kamerom , pljackaju , obijaju kola

ja imam film onaj i to 2. deo , najodvratnije je kada onaj lik jede zive , zaledjene zabe , za novu gitaru i

kada onaj lik se narolja , a onda pokusava da sam sebi iscupa zub , bacajuci kamenje sa nekog bedema i na kraju mu kombinirkama cupaju zub....

fml

to je nesto poput jackass , samo sto je jackass naspram ovoga "feritejl"... i glavni akteri su klosari sa ulica , kojima daju sugavih 10-30$ da se sibace , rokaju na gan pred kamerom , pljackaju , obijaju kola

ja imam film onaj i to 2. deo , najodvratnije je kada onaj lik jede zive , zaledjene zabe , za novu gitaru i

kada onaj lik se narolja , a onda pokusava da sam sebi iscupa zub , bacajuci kamenje sa nekog bedema i na kraju mu kombinirkama cupaju zub....

Reci brate znachi ja gledam i neverujem i kao likovi snimaju i kao zezaju se kao ahahahah DUDE i ti radovi mamu da im jebem ponizhavaju kloshare mangupi p**** im materinaaaaa al sam se iznervirao....:D

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

ima i dobrih odvala , kada se klosari napiju piva i onda se vrte pola sata u krug , a ovi im 20-30 m dalje u kantu za smece ubace 20$ i na znak , klosari pocinju da se trkaju do kante , ko ce prvi uzeti 20$,a oni nemaju pojma gde se nalaze , nemogu da koordiniraju pokrete kako treba , a ne da otrce do kante....smejurija , padanje , lik hoce da trci pravo a trci u stranu....odvala

fml

cekam Emisiju sa velikim E!

na kojoj ce za pare krene da tece krv u potocima pred kamerama, da siluju decu za pare pred kamerama, da seru po ljudima i da im daju pare da sve pojedu pred kamerama... i da svi to gledamo.

ove gluposti su samo teasing...

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Nije "Blin-blink" vec "Bling-bling".Covek ima i web stranicu posvecenu sebi i njegovoj muzickoj karijeri.Takodje imam drugi deo,bolestine sta drugo.Jedna od bolesnijih stvari je kad na ekranu ispisu "This show will go to shit in 20s" i vidis fantomi posle 20s snimaju kako neko sere.Samo u Americi.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Nije "Blin-blink" vec "Bling-bling".Covek ima i web stranicu posvecenu sebi i njegovoj muzickoj karijeri.Takodje imam drugi deo,bolestine sta drugo.Jedna od bolesnijih stvari je kad na ekranu ispisu "This show will go to shit in 20s" i vidis fantomi posle 20s snimaju kako neko sere.Samo u Americi.

Oprosti mi na neznanju [;)]

fml