juicer. Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Gledao sam bumfight i ono kao ne kapiram da li postoji i jedna osoba na ovom svetu kome je to smeshno aj ok kao one tuche neke random mase ali ono smaranje beskucnika , znachi one likove bi na jedan oladio bez problema mislim strashno.... shta reci Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 na kom kanalu, sta, ko, bre, kad ,gde? Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 O cemu ti? Sta je to? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 Bumfight kao serija filmova koje su neki likovi ameri snimali DL sa neta ofkorss , tako idu po americi i smaraju kloshare da im vade zube za dolar i tako nemam pojma Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Gledo sam i prvi i drugi deo. Ali najbolje je ona riba. Uffff Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 to je nesto poput jackass , samo sto je jackass naspram ovoga "feritejl"... i glavni akteri su klosari sa ulica , kojima daju sugavih 10-30$ da se sibace , rokaju na gan pred kamerom , pljackaju , obijaju kola ja imam film onaj i to 2. deo , najodvratnije je kada onaj lik jede zive , zaledjene zabe , za novu gitaru i kada onaj lik se narolja , a onda pokusava da sam sebi iscupa zub , bacajuci kamenje sa nekog bedema i na kraju mu kombinirkama cupaju zub.... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 to je nesto poput jackass , samo sto je jackass naspram ovoga "feritejl"... i glavni akteri su klosari sa ulica , kojima daju sugavih 10-30$ da se sibace , rokaju na gan pred kamerom , pljackaju , obijaju kola ja imam film onaj i to 2. deo , najodvratnije je kada onaj lik jede zive , zaledjene zabe , za novu gitaru i kada onaj lik se narolja , a onda pokusava da sam sebi iscupa zub , bacajuci kamenje sa nekog bedema i na kraju mu kombinirkama cupaju zub.... ← Reci brate znachi ja gledam i neverujem i kao likovi snimaju i kao zezaju se kao ahahahah DUDE i ti radovi mamu da im jebem ponizhavaju kloshare mangupi p**** im materinaaaaa al sam se iznervirao....:D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ima i dobrih odvala , kada se klosari napiju piva i onda se vrte pola sata u krug , a ovi im 20-30 m dalje u kantu za smece ubace 20$ i na znak , klosari pocinju da se trkaju do kante , ko ce prvi uzeti 20$,a oni nemaju pojma gde se nalaze , nemogu da koordiniraju pokrete kako treba , a ne da otrce do kante....smejurija , padanje , lik hoce da trci pravo a trci u stranu....odvala Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 imam ja 3 dela bumfightsa, i onaj njihov film sa groznim scenama, ubistvima, egzekucijama i tako to,,, mogu rezem ako nekome treba... Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 @Psyho ... aj ako dolazis na wcg , narezi mi , pa ponesi :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 imam ja 3 dela bumfightsa, i onaj njihov film sa groznim scenama, ubistvima, egzekucijama i tako to,,, mogu rezem ako nekome treba... ← Ubistvima i egzekucijama ? :D omg koji je to deo ovde nema nishta toliko strashno Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 ti likovi koji snimaju tj... organizatori , otkupljuju snimke tucha , nesreca itd ogavnih stvari i ja mislim da na kraju filma , oni daju adresu i fora je , ako im se svidi , oni ti daju kes mislim da je pisalo oko 10$ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 (edited) ^ kome je toliko zinula bulja za 640 din :D Edited August 23, 2005 by btl ^ juicer Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 pa onima koji nemaju 'leba da jedu ;) gledao sam samo drugi deo i zamalo da sam se ispeglao kad je onej lik počeo da žvaće žabe, znači mnogo mi je bilo loše Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) cekam Emisiju sa velikim E! na kojoj ce za pare krene da tece krv u potocima pred kamerama, da siluju decu za pare pred kamerama, da seru po ljudima i da im daju pare da sve pojedu pred kamerama... i da svi to gledamo. ove gluposti su samo teasing... Edited August 24, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Blink-blink, smoke crack... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Nije "Blin-blink" vec "Bling-bling".Covek ima i web stranicu posvecenu sebi i njegovoj muzickoj karijeri.Takodje imam drugi deo,bolestine sta drugo.Jedna od bolesnijih stvari je kad na ekranu ispisu "This show will go to shit in 20s" i vidis fantomi posle 20s snimaju kako neko sere.Samo u Americi. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Nije "Blin-blink" vec "Bling-bling".Covek ima i web stranicu posvecenu sebi i njegovoj muzickoj karijeri.Takodje imam drugi deo,bolestine sta drugo.Jedna od bolesnijih stvari je kad na ekranu ispisu "This show will go to shit in 20s" i vidis fantomi posle 20s snimaju kako neko sere.Samo u Americi. ← Oprosti mi na neznanju Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 jel ide to na mtv-ju? ← Slabije tuzhilo bi ih pola sveta u roku od odma :D Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Ali morate priznati da su one tuce jako smesne...i onaj gari kad hvata klosare na spavanju,vezuje lepljivom trakom i nesto kenja kako lep primerak itd :DDD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Stvarno čudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 (edited) Najzalosniji deo mi je bio kada sam video onaj trotar prepun beskucnika...uzas! Edited August 24, 2005 by masta b Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Nisam gledala niti zhelim...po vashoj prichi ovo je nikad veci uzhas Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 Video sam.A gadno je.Neukusni kreteni. Stvarno su ameri zreli da im se uvede komunizam (Staljinovski). Pa da nauce de pickaste delikvente pameti. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 najbolje je gad jedan lik glumi onog australianca sa bk ili b93 (ne znam tacno ) samo sto su mu zivotinje beskucnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts