Mario^^ Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Znachi, ja bez alta ne mogu da igram, neznam da li vi mozete da se snadjete. Zasto ovo pricham ? Sinoc sam bio u kgb-u da igram preko neta... Pritisnem alt, nishta, pitam ortaka sto ne radi, a on mi kaze da je bila neka fora sa altom da se krade vreme i da su iskljuchili alt na svim kompjuterima. Zavrshim tu partiju i naravno izadjem iz igraonice. Popizdeo sam bio... kakav me debil dobio...Jednostavno mi je nezamislivo da u fajtu stavljam kursor na svaku njegovu jedinicu i da gatam koja mu jedinica ima malo helta... svoje vec nekako i mogu da spasim, ali isto tesko... Da li vi mozete bez alta... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Znachi, ja bez alta ne mogu da igram, neznam da li vi mozete da se snadjete. Zasto ovo pricham ? Sinoc sam bio u kgb-u da igram preko neta... Pritisnem alt, nishta, pitam ortaka sto ne radi, a on mi kaze da je bila neka fora sa altom da se krade vreme i da su iskljuchili alt na svim kompjuterima. Zavrshim tu partiju i naravno izadjem iz igraonice. Popizdeo sam bio... kakav me debil dobio...Jednostavno mi je nezamislivo da u fajtu stavljam kursor na svaku njegovu jedinicu i da gatam koja mu jedinica ima malo helta... svoje vec nekako i mogu da spasim, ali isto tesko... Da li vi mozete bez alta... ? ← Naravno da ne mogu,ali problem je sto nekad slucajno pritisnem window,pa sam ga zato iscupao:)A nekad pritisnem i tab sa altom,a tab inace ne smem da cupam jer mi treba koliko i alt :-( Zajebano je to... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Necesh naci igracha koji ne koristi alt... Osim naravno ako je neki totalni buljash, ili ako koristi custom key-eve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ja drzim alt 90% partije, a i recite tom gazdi da sredi taj alt -.- makar platio nekog 200e da mu to sredi isplaticemu se svakako -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Necesh naci igracha koji ne koristi alt... Osim naravno ako je neki totalni buljash, ili ako koristi custom key-eve. ← znachi green ne koristi alt? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 E moj Mario,ja uplatio 5 sati u KGBu i nisam imao vise kesa da predjem negde drugde,i SKROZ upropastio acc zbog tog ALT,ni sam nisam verovao koliko ga ustvari koristim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 E moj Mario,ja uplatio 5 sati u KGBu i nisam imao vise kesa da predjem negde drugde,i SKROZ upropastio acc zbog tog ALT,ni sam nisam verovao koliko ga ustvari koristim... ← Pa taj fazon. Ni ja nisam mogao da verujem koliko sam nemocan bez alt-a... Josh me posle ortak smarao da igram neki tournament na eastu... 3vs3 bila njih dvojica i trebao im jos jedan... Jel mozete da zamislite kako izgleda kad fight sa preko 50 jedinica bez alta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Pa koristim ali samo upocetku dok jos imam skila za micro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 npr. ja drzim ruku na sredini tastature ali koristim druga dugmad za gledanje helti, koristim ove kukaste zagrade na en-keyboardima ili sh i dj na yu tastaturama. Dobra je stvar tako da kad se mikruje vidis helti svoje jedinice a drugo dugme za protivnicke helte.......btw odlicna stvar, je tako igram vec godinu dana....... i kakav je to w3 bez alt-a..... ^^ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Sta ce ti alt?Ako vidis koga bijes znaces da ima malo helta, ja ga barem ne koristim. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Retko kada skoro nikada, u rocu ga nije bilo pa nisam ni video svrhu kasnije, po meni ce pre biti da je alt za buljase, jer bez njega razvijes mnogo jedvinsteniji micro gledajuci gde primas udarce i automatski pomerati te jedinice, istko tako u toku borbe skoro nikada ne pritiskam 1,2 formacije sem kad treba nesto fokusirati... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Retko kada skoro nikada, u rocu ga nije bilo pa nisam ni video svrhu kasnije, po meni ce pre biti da je alt za buljase, jer bez njega razvijes mnogo jedvinsteniji micro gledajuci gde primas udarce i automatski pomerati te jedinice, istko tako u toku borbe skoro nikada ne pritiskam 1,2 formacije sem kad treba nesto fokusirati... ← Pa to je jedino razumljivo, da neko ko je sabijao ROC ili SC, a nije igrao puno TFT ne koristi alt puno. Ali zajebano je bez alt-a mnogo, ne znash odma' shta treba da fokusirash, gde su tvoje jedinice koje su bile ojadjene pre fajta, etc. Ali dobro, neki undead-u kome se igra svodi na okruzhivanje, mozhe bez alt-a opushteno, samo treba overiti inventori pre okruzhivanja i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Alt koristim u doti da ganjam slabe kripove i sl. a u TD-u za mass build... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 i meni je nezamislivo igrati bez alt-a, ali sam par puta zbog njega najebo ..(3+ :) ) stiso alt q q beastmaster quilbeast(moram vishe puta da stisnem shortcut zato sto wifi puno lossa -.- ) neznam dali se to jos nekom desilo ali mislim da to nije dobar shortcut !! a nebi da menjam zato sto u subotickim igraonama nemozes ni u mouse settings :/ Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage! Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 fora je igrati sa altom,a jos veca fora igrati bez alta! ali preporucujem sa altom radi bolje kontrole.... Quote HisterijA b.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 (edited) fora je Edited August 20, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Own Maker Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Stvarno ne znam koji majmun moze da igra bez alta... to je skoro najvazniji key koji se koristi tokom fight-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Stvarno ne znam koji majmun moze da igra bez alta... to je skoro najvazniji key koji se koristi tokom fight-a. ← grubby nekoristi ;DDD Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Pa to je jedino razumljivo, da neko ko je sabijao ROC ili SC, a nije igrao puno TFT ne koristi alt puno. Ali zajebano je bez alt-a mnogo, ne znash odma' shta treba da fokusirash, gde su tvoje jedinice koje su bile ojadjene pre fajta, etc. Ali dobro, neki undead-u kome se igra svodi na okruzhivanje, mozhe bez alt-a opushteno, samo treba overiti inventori pre okruzhivanja i to je to. ← Mislis na scroll of heal ^^ ? Moguce je da me sad svi nabijaju jer ne koristim alt ^^ Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Stvarno ne znam koji majmun moze da igra bez alta... to je skoro najvazniji key koji se koristi tokom fight-a. ← Majmun koji ima mirco ? :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Stvarno ne znam koji majmun moze da igra bez alta... to je skoro najvazniji key koji se koristi tokom fight-a. ← Taj majmun je za tebe tata u wc3-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Majmun koji ima mirco ? :) ← Ozbiljno, pochni da koristish, lakshe je jedno 10 puta. Znamo da ocesh da nam dokazhesh da si skiller, ali ipak se to bolje postizhe nekim rezultatima ^ ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 npr. ja drzim ruku na sredini tastature ali koristim druga dugmad za gledanje helti, koristim ove kukaste zagrade na en-keyboardima ili sh i dj na yu tastaturama. Dobra je stvar tako da kad se mikruje vidis helti svoje jedinice a drugo dugme za protivnicke helte.......btw odlicna stvar, je tako igram vec godinu dana....... i kakav je to w3 bez alt-a..... ^^ :D ← Ti mora da sabijash micro sa tim delom tastature... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ozbiljno, pochni da koristish, lakshe je jedno 10 puta. Znamo da ocesh da nam dokazhesh da si skiller, ali ipak se to bolje postizhe nekim rezultatima ^ ^ ← Npr ? 3 osvojena prva mesta, 10 drugih (uglavnom kada su bugari i ekipa dolazili), par trecih, na svim turovima top5 ? Jebiga, mozda i nisu neki rezultati... Skiller sam bio, vise ne... izgubio sam motivaciju... u prevodu ne mogu ni 2-3 za redom da odigram, a kamoli 20 koliko je potrebno... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Ma znam da si ranije sabijao, ali bar u te 2-3 partije koliko odigrash koristi taj alt, kad vec toliko znachi. Znachi vishe i od Vladicinih hack-ova u ROC-u :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts