.DemonoiD. Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Mozda je offtopic, ali i onako je ceo topik otisao u q. Nego mene interesuje ta tematika masonerije, pa ako mozes da kazes nesto vise o toj knjizi, tipa pisac ili izdavac ili originalni naslov knjige... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 imas neke linkove na proslim postovima Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 rofl ... E ako tebi jedan knjiga moze da promeni iz korena svatanje sveta onda si ti fantastican primerak za neki sektu ili teroristicku grupu koja trazi samoubice... ← cuo sam za tu knjigu potrudicu se da je nabavim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 A mene zanima da vi mene kazete gde ima jeftini kavurma,cvarci,mene to brine... ← bukvalno sam VRISTAO od smeha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 zapitaj se da li je to mozhda do tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 sudbina ne postoji, postoji samo izbor. pretskazanja, ako su tacna, znace da je neko video seriju izbora koji ce biti nacinjeni u buducnosti, koji ce odrediti neke dogadjeje. to i dalje NE znaci da je u pitanju sudbina, jer se na izbor ne moze uticati. dokaz za to su sva neostvarena pretskazanja. ova me cela prica podseca na film Pi. a ako dodje do WW3, uopste necu plakati nad ljudskom civilizacijom. mozda samo nad pogresnim izborima... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts