Undenis Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Evo pokusavam ponovo da udjem 810-ti sam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ha,ha ja sam 161:):):) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 kako stojite na listi ? ja 1400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 410 napredujem jeeeeee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ha,ha ja vec igram!!!!! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 necete mi verovati . da da tako je , ja jos nijedan add nisam skinuo za WOW . (shame on me ) Ovo sad je jedinstvena prilika za to bar vremena imam [clock2] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) ja sam upao negde kad i tjira al sam u medjuvremenu zaspao pa me je server discovao sad je chekanje na 2000 i necu ni da se trudim... ← lool necete mi verovati . da da tako je , ja jos nijedan add nisam skinuo za WOW . (shame on me ) Edited August 18, 2005 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosar Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 najbolji pvp igraci na us realmovima imaji minimum addona ;b + nurfed. nekapiram sto ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 2500 sam.. nisam siguran da cu igrati na ovom serveru posle svega, chim se ljudi ovoliko cimaju da udju nece ovo prestati za par dana kao shto se ochekivalo .. btw. nije vam palo napamet da josh 10k ljudi isto misli da ce neki iskulirati za par dana pa isto cheka? :) zaebi ovo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 2500 sam.. nisam siguran da cu igrati na ovom serveru posle svega, chim se ljudi ovoliko cimaju da udju nece ovo prestati za par dana kao shto se ochekivalo .. btw. nije vam palo napamet da josh 10k ljudi isto misli da ce neki iskulirati za par dana pa isto cheka? :) zaebi ovo. :) ← sretja prati hrabre!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 u ovom sluchaju ne.. sreca prati one koji nemaju nishta drugo u zhivotu da rade pa mogu da bleje ispred monitora:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 u ovom sluchaju ne.. sreca prati one koji nemaju nishta drugo u zhivotu da rade pa mogu da bleje ispred monitora:) Javljam se na prozivku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 I ja mislim isto sto i sa1nt ... realno gledano kada se situacija izkristalise, bice red oko 200 ljudi +- i to je to. Ako cemo svi zajedno da igramo, sto ne moze da se izabere neki vec postojeci server ? :) isti racku ... jes da ce biti hrpa high lvl likova al sta ima veze ... u wowu se ionako leveluje brzo. Aj ajde, ja cu vecera sprobati da se nalogujem ... mada cisto sumljam Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ajde sachekajte bar par dana pre nego shto pochnete da nam ubijate ideju! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ne znam u chemu je problem da stavite da se uloguje dok kuvate kafu, uchite, jedete ? radite bilo shta drugo i onda udjete ? ae nemojte vishe da demoralishete nece ovo biti zauvek ovako kapiram 4-5 dana onda ce proshiriti server, otvoriti novi ili shta vec Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 covek je u pravu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 al' majke mi.. jebeno igrajte na vashim/drugim serverima ako vas mrzi da chekate na queue pa pochnite kada se unormalizuje sve a i siguran sam da tje blizz otvoriti josh 2 servera chak su sada rekli i da razmatraju + tje povetjavati narednih par dana server cap. jeee.. ne mozete odma da udjete i kukate. siguran sam da mnogi od vas imaju zivot i druge stvari pored wow-a, pa stavite lika da cheka u redu dok radite neshto & stuff. mada kapiram da je bash teshko ljudima sa dial up-om, njima je najgore ali 150% sam siguran da tje se srediti stvar i to zato shto tje ljudi odustati u velikom broju vetj zato shto tje blizzard ali sigurno otvoriti josh jedan eng i jedan de server jer nema shanse da ovako ostave da ljudi chekaju po 5h da udju na server. inache ima vetj napretka posle nepunih 24h, pa ja sam danas u 9:00h bio 150. u redu a u 10:00h oko 500... juche u to vreme sam bio 55XX. nije proshlo ni 48h a vi vetj odustajete.. pa nije greota krenuti sa igrom ni za 5-7 dana, pa ni za 10 dana bre. lako se leveluje do 30-40 levela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 da,da nemo da odustajete,evo ja sam danas ponovo igrao sa miroslavom,Boena,...i dalje sam na serveru...bas je cOOl Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ciro ja sam pokushao 4x da se ulogujem i chekao sam po 4h, tako da ti izrachunaj koliko je to.. alta ne mogu da igram i da budem u queque nikako :) drugo, moj posao je komp, tako da ne mogu ni da blejim u wowu dok radim jer ce da mi se mashina zakuca.. maude: koliko kafa treba da skuvash za 4 sata? .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 btw. 4 maud: btw. nije vam palo napamet da josh 10k ljudi isto misli da ce neki iskulirati za par dana pa isto cheka? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 A jeste li provalili kolicinu AFK likova u krcmi u XR-u looooool Mame im ga nece da se disc.....pa zato se i stvara toliki queue :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja sam sada pokusao i usao odma... aj vidite jel i vamo tako, mozda su povecali limit broja igraca na serveru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 AGAIN IN ... YESSS!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 ja sam sada pokusao i usao odma... aj vidite jel i vamo tako, mozda su povecali limit broja igraca na serveru Znaci lupio si skroz,mozda si se samo relogovao sto je skroz razlicita stvar i onda ne cekas red. Sad sam probao i red je 3xxx, tako da nemojte da postujete gluposti ovde,molim vas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Stvarno nije u redu da pisete svasta...pogledamo i brze bolje na CHANGE REALM kad ono opet red...mislim stvarno! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts