noodle Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 Onda uporedi Lukinu astronomsku platu sa platom tog istog hirurga ili nekog ko je npr krpio ljude tokom rata u Bosni i sada radi za 250eura platu. Znam jebiga, tako mu se zalomilo, Poredio sam plate i popularnost sportista. Ne znam zasto si ubacio hirurge i naucnike u pricu. ali reci "jadan Shefik ima par k eura u odnosu na Kevina Garneta je chista glupost". Tebi jeste. Jer ti volis basket. Meni nije. Jer ja volim vaterpolo. I da, znam da sam u manjini. Mene mnogo nervira shto u ovoj zemlji heroji ispadoshe sportisti, dok neki drugi koji to vishe zasluzhuju nisu ni pomenuti u medijima, da ne govorimo o parama. Nisi valjda i ti zarazen sa "ova zemlja" sindromom? Nema veze popularnost sportista/nepopularnost zasluznih iz senke sa "ovom" zemljom. Tako je svuda. Znam da nije to tema topica, kolko ko zaradjuje, ali jednostavno taj post me je iznervirao. Ja mislim da makar ovde ne moramo da se svadjamo i da mozemo kulturno da razmenimo misljenja. Ako se ne poklapaju, boze moj. U prevodu, nemoj da se nerviras. ;) ti jednostavno imash previshe slobodnog vremena pa tugujesh zbog toga.. I da. Zamolicu te da ne pises ovakve stvari jer me ne poznajes. btw Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ^^Ja mislim da smo im to pokazali na Svetskom prvenstvu pre koju nedelju. ← I tad smo ali nesto jedva a sad smo ih bas polazali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 euroliga prosle sezone - 15 mecheva, jadranska oko 30-40, domace prvenstvo 14, playoff 6 plus kup 3 = 75 maximalno, dok u nba odigraju po 100, loshe poredjenje plus im tekma u nba traje 8 minuta duze. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 za pare koje dobijaju, treba tekma da im traje 28 minuta duzhe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 (edited) Pa dobro, napisao sam "slican". Ove sezone je broj utakmica domacih kosarkaskih klubova bas porastao u odnosu na ranije godine. A plate iste. :) Zato stalno debeli Dule kuka. :) ** Znam,znam. Mnogo off postova. Sorry. Edited August 15, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Gledanost sporta u americi 1. NFL 2. NBA 3. MLB (bejzbol) 4. Soccer ili ti fudbal po evropski 5. NHL Ostali su manje vishe zastupljeni ... E sad .. to shto stadion za nfl prima u proseku 70000 gledalaca to je vec druga pricha .. ebiga bogata zemlja - ima se ... verujem da bi premije u nashoj zemlji (da je iole bogatija) za osvojenu zlatnu medalju bile velike (da ne kazhem ogromne) btw. zlatne medalje nashe zemlje se ipak gledaju posebno zato shto smo mala i izmuchena zemlja ... inat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ajd ostatak josh i nekako , ali soccer da je pre NHL-a , to slabije tebra , soccer u americi uglavnom cure igraju , a i nije toliko gledan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nix Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Gde ce bre madjari da se porede sa nama ne mogu oni to mi smo jednostavno previse dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 (edited) Ajd ostatak josh i nekako , ali soccer da je pre NHL-a , to slabije tebra , soccer u americi uglavnom cure igraju , a i nije toliko gledan... ← Pouzdane informacije :) Meni tako rekoshe ljudi koji zhive tamo .. Ja samo prenosim :)) Madjari su igrali sa 3 puta slabijim timom od onog na svetskom prvenstvu koliko sam ja chuo <edit> btw.. najmanje hale su za nhl ... Edited August 18, 2005 by Atomic Pulse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 To je mozhda statistika od ove godine, kada NHLa nije bilo :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 taj rad, nhl je u krizi, a fudbal je neko dobro izreklamirao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Ako je tako onda dobro , uvek sam kontao da je soccer tamo dno dna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts