nikita_ Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Kada bi mi panduri na ovaj nacin nekog iz moje okoline izudarali ili ne daj boze ubili od tog trenutka bi postao Rocky,Arnold ili sta god ocete samo bi svratio po jedno deset bomi 2 heklera dezert i mach i pravac policiska stanica haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 ahhaha killy car, lakše bi ti bilo tada da ih hakneš :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 hijao,prajsles kili:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 kako da vidim ovo kad kliknem na link ne pokazuje mi video ? kontam da je obrisano, jel ima to neko na kompu da upload ili na jos nekom sajtu? bas me zanima sta se radi na tu :D Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 24, 2010 Author Report Share Posted June 24, 2010 zeki kralj gramatike hahah ja ko ovaj australac... ipak je to 2005. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 "ouch, 20 mega" ehhh :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 napredovanje :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 (edited) Pokusavajuci da zastite kapitalizam (vecinom biju unije radnika koje su direktna pretnja njihovoj drzavi, jer su vidjene kao direktni put ka komunizmu i najvecoj pretnji koja dolazi sa Severa) su nazalost postali kao najgori fasisti kada dodje do ponasanja policije. Problem je sto vecina ljudi nema problema sa time jer su I oni protiv komunizma koji vide u svakoj pobuni unija radnika, tako da ovakva brutalnost nazalost prolazi bez problema kod naroda. Isto vredno pomena je to sto dosta tih pandura nisu profesionalni policajci vec obicni momci od 18-24 godina kojima je policijska sluzba zamena za vojni rok od dve godine, sto nimalo ne pomaze situaciju jer ima jos manje profesionalizma sto je evidentno iz toga sto se ponasaju kao obicni dripci ali u uniformama. Gledao sam neki drugi video gde su neke devojke od 19-20 godina sutirali po glavi i tukli najstrasnije............ bas skenj, koji govnari :( edit: mali istorijski kontext koga ne mrzi da cita http://libcom.org/history/korean-working-class-mass-strike-casualization-retreat-1987-2007 Edited July 14, 2010 by makiii Quote /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 zEKy ima najjaci avatar \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Gledao sam neki drugi video gde su neke devojke od 19-20 godina sutirali po glavi i tukli najstrasnije............ bas skenj, koji govnari :( link it or gtfo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts