Gospodin Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Čudna priča pretučenog navijača Navijač fudbalskog kluba Crvena zvezda iz Zagreba Stefan Nemanja, koji je pretučen u noći izmedju srede i četvrtka u centru glavnog grada Hrvatske zbog majice sa motivima voljenog kluba, izjavio je da je to učinio zbog opklade u kilogram jagnjetine, prenose hrvatski mediji. "Kao stari navijač Crvene zvezde čekao sam 16 godina utakmicu svog kluba u Zagrebu. Jednostavno, ovo sam želeo i morao da uradim. Sa vođama navijača Zvezde, koji su sa igračima došli u hotel 'Šeraton' dan pre utakmice protiv Intera iz Zaprešića, kladio sam se u kilogram jagnjetine da ću u majici prošetati po glavnom zagrebačkom trgu", ispričao je Nemanja za "Jutarnji list". Izjava Stefana Nemanja je u najmanju ruku čudna ako se zna da je sa crveno-belima u Zagreb doputovalo 15-ak prijatelja kluba, a nijedan od njih ne spada u grupu viđenijih navijača. Majicu na kojoj je na ćirilici ispisano "Naših 60 godina", poklonio mu je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković, a pretučenom 55-godišnjaku na nju se se potpisali članovi stručnog štaba na čelu sa trenerom Valterom Zengom. Hrvatski mediji dodaju da je Stefan Nemanja istakao je da ga "jagnjetina čeka" odmah posle revanš meča Crvene zvezde i Intera u Beogradu. Nemanju su pretukli navijači zagrebačkog Dinama, koji sebe nazivaju "Bed blu bojs", a na kraju su i on i napadači završili u policijskoj stanici. U izveštaju se ne precizira šta se desilo sa “viđenijim navijačima” Crvene zvezde koji su bili u njegovom društvu. Stefan Nemanja je ispričao da je zajedno sa još četvoricom navodno viđenijih navijača Crvene zvezde, koji su u Zagreb došli sa klubom, izašao u centar Zagreba. "Oni su dresove nosili ispod običnih majica. Dinamovci su nas pratili još kad smo krenuli iz hotela, a čini mi se da su nas namerno puštali sve do trga. Tamo sam sa jednim navijačem ušao u lokal gde su me napala trojica Dinamovaca i tražila da skinem Zvezdinu majicu. Samo mrtvom mi je mogu skinuti", rekao je Nemanja. Po izlasku iz pritvora, gde je završio zbog "pokazivanja tri prsta i provociranja domaćih navijača", Nemanja se ponosno slikao u iscepanoj majici i čalmom na glavi. "Na revanšu u Beogradu nosiću upravo ovu iscepanu majicu. Šta mi ko može. Ako su navijači Intera pametni, poručujem im da mogu u Beograd da idu sa mnom, pa ih niko neće dirati", rekao je Nemanja. Nemanja živi u Zagrebu od osme godine i kako tvrdi svi ga poznaju kao "zvezdaša" i Srbina. Jebiga Jagnjetina je bila u pitanju Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 a da slika Svaka cast majstore Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Svaka chast Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 E to su muda...joooj sto bih vole da dodju hrvati na revans! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted August 13, 2005 Author Report Share Posted August 13, 2005 Nedo im bog :) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Dobro je prosao... Treba nemati mozga za tako nesto... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Iako navijam za partizan rado bih isao da gazim hrvatima po lobanji ovo nije hejt :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 a shta ako hrvati dodju bez dresova :/ Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 a shta ako hrvati dodju bez dresova :/ ← vratice se u plavim dresovima salim se ma nece biti niceg smesti ce ih u kavez sa hiljadu nindza kornjaca jedno ako usput malo ne zalutaju Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Svaka chast =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Pa ako dodju izvalices da ih kordon obezbedjuje...nisu oni toliko pametni da ostanu neprimetni! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) 1.Svaka cast liku 2.Nece dotji croati nema shanse 3.BBB su picke najvece Edited August 13, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 to SRBINE !!! karaj keve Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 i dobi kologram jagnjetine :))) svaka chast majstore -^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 svima nama u sushtini treba KOLOGRAM jagnjetine Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Debil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 bash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Po izlasku iz pritvora, gde je završio zbog "pokazivanja tri prsta i provociranja domaćih navijača", Nemanja se ponosno slikao u iscepanoj majici i čalmom na glavi. kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 nije mi jasno samo zbog chega mu chestitate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) Zato shto je uradio nesto sto ja ne bih smeo...Ja zato za ostale ne znam... Al kad sam znao da ce ivan_tm reci ovako nesto , sve vreme sam chekao njegovo odgovor ;) Edited August 13, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 pa ne bi ni on smeo, da nije debil. dobio je batine ... ako se tako dokazao svaka mu chast ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Neka dođu u dresovima. Vodimo ih na jagnjetinu. Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Treba biti i debil... Anyway , ko da cemo mu podici spomenik , nije me nishta posebno ocharao niti mi je postao idol u zivotu , nego jednostavno mi se svidelo shto je napravio debila od sebe. Ako shvatas sta ocu da ti velim.Vishe je bilo ono "E brate koji si ti debil , svaka ti dala"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Za neke stvari su potrebna muda, a za ovo je dovoljno biti idiot. Da su ga ubili, da li bi i onda leteli izrazi odu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Ne al onda bi se povecao hejt prema hrvatima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts