gruja Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 ko uspe uspeo je...u milenijumu jos uvek nije blokirana... Toluca-Chivas 1,moze i 1-1 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 (edited) Galatasaray - Mlada Bolesla 1 Copenhahen - Ajax 2 Salzburg - Valencia - 2 Liverpool - Maccabi - 1 Hamburger - Osasuna - X uplata 100 dobitak 3027 drugi tiket Milan - C. Zvezda 0-2 Salzburg - Valencia - 2 uplata 300 dobitaj 1552 tako mi i treba kada ja fixiram Valenciu... Edited August 9, 2006 by Jack-O-Lantern Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 mene lagano Liberec izjebao za pare...mrtvaci...a na drugom tiketu Zvezda x2 uf gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 navijacki tiket nikad ne prolazi:)) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Sub - 15:30 Mainz - Bochum 1 @ 2.10 Sub - 15:30 Stuttgart - Nurnberg 1 @ 2.00 Sub - 16:00 West Ham - Olympiakos 2 @ 2.70 Sub - 16:00 Sheffield W'day - Burnley 2 @ 2.70 kvota 30.15 na 300din ~ 9100 krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 evo vam pocetna doza 3 za 3...s obzirom da je prva tekma,mali oprez,ali 2ka je izvesna... Sheff wed-Burnley 2 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 sinoc proshli Bastia 1 @ 1.6 Metz 1 @ 1.5 josh danas chekam Swindon - Rochdale 1 @ 1.6 1000 >> 3860 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 prso jako ! krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 ^ I ja... :( FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 vratili X od prosle godine,znaci sledecu tekmu dobija Burnley,stavljam kucu na nju... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 sinoc proshli Bastia 1 @ 1.6 Metz 1 @ 1.5 josh danas chekam Swindon - Rochdale 1 @ 1.6 1000 >> 3860 din. gg ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 (edited) tuchem sutra (danas?:) verder 2,marsej 1,hertu X,sion X2 itd...kad se probudim sastavicu tikete. kasnim...elem : chelzi 1 marsej 1 grashopers 1 hanover 2 ------------------------- herta x hanover x galatasaraj 0-2 chelzi 2-3 ------------------------- ajaks 0-2 m.boleslava 1 vozdovac 1x ( :) ) maribor 1 ------------------------- Edited August 13, 2006 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 vazno da je verder morao u poslednjih 5 minuta da demolira hanover :( Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 iskoristite poklon sutra Den Bosch 2 moze u kombu Den Bosch,G.A.Eagles,Rozendal,Minhen1860...oko 10kvota i od nepredvidivih Francuza iz 2ge lige petkom,moze Ajjacio i Istres ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Mrtvi Roosendaal primio 2 gola u 87. i 90. iz penaltika :( samo to mi je falilo za 6,5k :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 bedak... Ijoo sutra krecu Englezi Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Da li neko gleda ovo demoliranje Fulama?Sad mi zao sto sam samo igrao 1-1 i 3+ :))) Btw dobar komentator Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 iskoristite poklon sutra Den Bosch 2 moze u kombu Den Bosch,G.A.Eagles,Rozendal,Minhen1860...oko 10kvota i od nepredvidivih Francuza iz 2ge lige petkom,moze Ajjacio i Istres ;) Sva cast bajo...samo ubi me ajjacio ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Da li neko gleda ovo demoliranje Fulama?Sad mi zao sto sam samo igrao 1-1 i 3+ :))) Btw dobar komentator ja sam igrao iz 1-1 :) znaci u prvih 20 min 4 gola :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) Posto sam pre nedelju dana dao poslednjih 200 dinara na tiket i od tada napravio 3000 (besiktas+groningen za vikend ftw:)) resio sam da krenem sa manje rizicnim tiketima.Igrao za 300 danas karlsrue,geteborg,st galen (x2) i TPS.I tu mi padne geteborg i TPS,ali pokrio geteborg x-x sa 300 din tako da dobitak 1100 nije lose za ponedeljak kad nikad nista nisam dobio :P Sutra cu da igram za 2 soma 1X Ruzomberok ako ima 1.4+ negde da se nadje al sumnjam... edit:ruzemberok 1x 1.45...ekstra Edited August 22, 2006 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 juche me prodao keln za 4.5k a danas: Sauthempton 1 Swindon 1 M.K.Dons x2 i sutra Ajax 2 da ga branim ako prodju prve 3 tekme 1200 >> 7200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 ne znam sto se veliki mag kladjenja ne javlja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 gruju je izgleda omadjijala neka ribica...a ja sam sinoc cekao midlzbro 2-3 za 20k :'( jbg zivot ide dalje fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 (edited) ne pamtima kada sam u zadnje vreme pogodio neshto,bije me maler... :( Pravite novi TOPIC pochele su nove sezone ... ajajaj. Edited August 30, 2006 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 ne znam sto se veliki mag kladjenja ne javlja... gruju je izgleda omadjijala neka ribica...a ja sam sinoc cekao midlzbro 2-3 za 20k :'( jbg zivot ide dalje ZNAO SAM...znao sam da od cele rur zajednice,ovde ce jedino patiti za mnom :))) drugari hvala vam :))) nego,imao sam prilicnu neprijatnost sto se tice telefonije,u fazonu izbrisali su me kao da sam mrtav pa je cale jebeno 10dana jurio i pokusavao da vidi u cemu je problem,zasto su nam demontirali broj,naravno salterske radnice pojma nisu imale o cemu je rec i na kraju je ispalo da je neki racun zagubljen,sta ja znam i cak 4dana im je trebalo da mi ukljuce broj ponovo...znaci haos opsti... nego onaj moj poslednji post,da je Rozendal usao uzeo bih 24k,inace sam uzeo samo 9...nije bila neka kinta dok me nije bilo tako da nema za cim da zalite,imam neke finansijske probleme tipa da sam morao mojima da pozajmim kintu kolika je frka trenutno pa ne bih bas trenutno da se razbacujem na kladzu,odigrao par singlova neke pogodio neke izgubio i imao sam jednu ubitacnu 3 za 3 koju sam jebeno probao za 300kinti iz 2 u 1...bili igrali Goias-Internacional,poluvreme 0:1,krene 2go poluvreme,crveni karton za Goias i jos poveli 2:0,i ja se tu oprostio...kad ono 1:2...pa 2:2 i jos nekih 10min do kraja,ja se jbt preznojio,skacem po kuci u 3 sata ujutru i ono zacrveni 2:2 jebo im ja mamu...od petka se valjda vracam na posao kako treba :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts