Guest epicAdrian Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Uplatio sam :) ali vec sam se vecheras zapisao u kafitju 2k din, tako da ono nishta od 'tika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 herenven 1 ajax 1-1 barca X i MOJ west ham X !!! u jednom trenutku sam i imao sve pogodjeno, samo da se zavrsilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Ajde dajte neke parove sad za vikend... treba mi lova za slichice. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Vise ne uzimas Xer,sad samo slichice,a :))!!!!! evo mnogo zajebanih parova lolol : Partizan-Rad x-2 Munze-Czv 2-2 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Munze provereno uzima bodove... inace singlirah danas ludi Boro za 3soma,uzeo 5550 na kvotu 1.85...jbt,morali su da mi pojedu zivce opet :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 (edited) jebote midlsboro je stvarno neverovatna ekipa,moraju da budu 3 gola u minusu da bi poceli da igraju :)) Gledam na dsf-u i ne verujem. Edited April 28, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 TOOOO...konacno je nadjoh...the ultimate game :))) evo konacno jedne tekme koje stvarno vredi ispratiti,em je 3 za 3,em je skroz realno,a kvota nije postavljena prema trenutnim uslovima Carlisle - Torquay 2 kvota varira od 5 do 6 :)))) Carlisle sigurno promovisan i u seriji od jebenih 13tekmi bez poraza,dok Torki se chupa da ne ispadne,i u poslednjih 6 tekmi nakon 3 vezana poraza,vezao 3 pobede...ovo je taj tip tekmi koje obozavam da ispratim u singlu,kao onomad Crewe...naravno,ne stavljajte kuce i gradove samo zato sto sam ja el maestro tako rekao :))) moze i x2 za one nesigurnije... evo medjusobnih susreta English League Two 2005/2006 Torquay Carlisle 3:4 English 3rd Division 2003/2004 Torquay Carlisle 4:1 Carlisle Torquay 2:0 English 3rd Division 2002/2003 Torquay Carlisle 2:3 Carlisle Torquay 1:2 English 3rd Division 2001/2002 Carlisle Torquay 2:0 Torquay Carlisle 2:1 English 3rd Division 2000/2001 Carlisle Torquay 1:0 Torquay Carlisle 4:2 English 3rd Division 1999/2000 Torquay Carlisle 4:1 Carlisle Torquay 0:0 English 3rd Division 1998/1999 Carlisle Torquay 3:0 Torquay Carlisle 2:2 jebeno kad sam video u tipu,odoh da pogledam na netu da vidim da li se ishta prica o ovoj tekmi i vidim i na BA forumu isto lik spomene ovu tekmu...kakav vrh :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 i da,ako dodje kec,nemoj da chujem ono "aaaa smrade" ili tako nesto...samo zelim da vam pomognem :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 jbte ja ocu neshto da singliram, treba mi lova za subotu uveche ali... imash li josh neshto osim tog Torkija? (ta ekipa me strashno paranoishe, kad god odigram na njih na tiketu uvek dodje suprotno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 (edited) jel moze neko da mi objasni kako funkcionise taj 3 za 3 sistem?stalno to slusam a nikad da pitam:) inace danas sam stavio soma na jedan fin tiket: kan 1 uslo altah 1 odlozeno svanestad 1 uslo lozana 1 uslo dobitak 4 soma,u slucaju da altah ne odigra do kraja nedelje dizem 3 soma:) Edited April 29, 2006 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 3 za 3 ti je u stvari kad imas 2 prijateljska kluba pa hoce da obezbede sigurna 3 boda,pa u fazonu ja cu tebe da pustim kuci,a ti ces mene u gostima...cesto 3 za 3 se podredjuje trenutnoj situaciji pa se dug vraca sledece godine,evo ti primer u sezoni 98/99 Carlisle je uzeo 4 boda,da bi Torki uzeo sledece sezone 4 boda...cesto imati na umu da takvi timovi igraju iz 2 u 1 i obrnuto... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 3 za 3 ti je u stvari kad imas 2 prijateljska kluba pa hoce da obezbede sigurna 3 boda,pa u fazonu ja cu tebe da pustim kuci,a ti ces mene u gostima...cesto 3 za 3 se podredjuje trenutnoj situaciji pa se dug vraca sledece godine... ← Sad kontam zasto treba igrati na Torki, poshto Karlislu ne trebaju bodovi, a ovi ce ih dobiti za opstanak... Jbte ovo je ko kod nas u nizim ligama (primer: Vojvodjanska liga- Senta, Obilic NK, Palic...) eh kada bi to moglo da se singlira :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 odigrah za soma Torki 2 za soma man.city,levante,dinamo m. i tamworth dobitak 10... za 2 soma liverpul,not.forest,torki x2,stenhausmir dobitak 11... imam jedan sistem 2/4 sa 2 fixa,dao sam 400 minimalan dobitak oko 3soma... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 vodi Torquay 2:0 za sada, svaka chast (nisam stigao da uplatim :( ) :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Grujo kralju!!! :) Uplatio sam taj Torquay. FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Bravo care! Ja singlirah za 500 dindzi Torki (kvota 5.25 u Barseloni) i sad mi je krivo shto nisam imao vishe kinte da stavim na njih! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Hocu pice gde god da me sretnete :)))))... mene Torki izvukao za neki mali +,uplatio na kvotu 5.5,a jebeni Notingem Forest me izjeba za onih 11soma,jebem im mamu mrtvu...sistem mi u igri i dalje,za sad imam 1 pogodjen a jos dve tekme mi se igraju + fix...cekam Zaglebie 2 i Varteks 2,za mogucih 3300...aj cekam sutra da silujem Mons,Strazbur i jos neke parove... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 svaka cast grujo:),ja igrao torki na nekom tiketu sa jos 2 sigurice i GRETNOM MRTVOM koja je naravno prodala utakmicu ali ja to nisam znao tako da mi propade dobitak od 7 soma :) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 cekam sutra u fiksu,mons i lomel za 5soma(usla veca kvota u sistemu,zaglebie prodale a kamen ingrad dosla 2ka kvota 6.5)...odigrao tiket za soma,dobitak 7...ubo Levante,Rapid,Bajern i evo cekam Sao Paolo...aj da uzmem pa da padne scan :))... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 op op op op,vodi Sao Paolo 2:0...7 soma maco,7 soma :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Sao Paolo 4-0 ovaj chovek je neunishtiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Jel ima neko neki tip lep za danas (mojne samo neko da je rekao Juve.....) Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 (edited) DOBAR DAN! tiket #1 singl Reading - QueensParkRangers 2 uplatio 400 din (kvota u Barsi 7 :))) tiket #2 QPR 2, mons 1, lomel 1 uplatio 200 din tiket #3 sistem 3/4 prelazi , bljuvotine uplatio 200 din.... DOVIDJENJA! Edited April 30, 2006 by epicAdrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 pokazalo se po ko zna koji pu da je gruja krunisani kralj klan rur kladionichara! svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 jel' mozhe neko da napravi topic sa svim informacijama u vezi kladionice ? dakle termini itd. poshto sam totalno neupucen ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts