Doca Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 psv-nec 1 hereven-rkc 1 ankara-fener 2 dinamo z-kamen 1 herakles-viljem II 1 _____________- uplata 70...dobitak 700 taman odigram jos sutra nesto i zadovoljan :))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 pao - ofi... 2->1... 7+... namestice ludi grci nesto... imam gadan osecaj (citaj: svake godine se manijace) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 singlirao kadiz i pukao...singlirao PSZ da se izvadim i izgleda da cu uzeti kintu,vode 2:0...na jednom mega tiketu me zajebala sampdorija mrtva(ubo Lukeze,Lancano,Minhen1860,Karslrue,Kjevo,pravi nedeljni 15:00 tiket :)))),ovo joj 5ti vezani poraz znaci ovih nedelja ce da se juri... inace jedan hint...u tipu,pratite fixeve Drazena Bolica iz c1 liga,znaci covek stvarno daje dobre savete,uvek ga poslusam za njegove glavne tipove...pazite kad covek kaze jedne nedelje izgubicemo,sledece kaze da ce da dobiju i uvek je u pravu :))),a i uvek da jos koji lepi fix... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Pokua sebi (po 1000 put): NE IGRAJ NAVIJACHKI,KONJINO!!!!!!!!!! Zeznula me sampdoria juce za 1000... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 znaci kaznili su me..vec 2 meseca bez dinara..14250 u minusu.. lepi i mu8dri tiketi ali jebiga Hudersfild 1 Fener 2 Gretna 2 Morton 2 - pao Brescia 1 Blekburn 1 Bolton 1 Arsenal 1 tiket 2 Blekburn 1 manutd 1 celzi 2 - pao fiore 1 inter 1 real 1- pao bajern 1 roma 1 (ovo je user nedelje posto je roma mnogo jadna bila:) jos 2000 manje u mom dzepu..pih a prosle god 21.400 u plusu..ove godine cu se zakopati...pakao 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 puno parova...znam i sam koliko mi se dobici prorede cim pocnem da stavljam vise parova na tiket,sve preko 6 je mucenje... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 istina,uvek igram 5-7 parova Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ne znam..neka vrsta sujeverja..ili 6 ili 8 5 ili 7 nikako...eventualno 4,ali retko 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 sve kao prarni brojevi :) ja uvek igram 9 ili 11... (zato uvek i puknem) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Jebeno je stavljati puno parova uvek puknem tako, zato stavljam 3-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 da, ali osecam nabijes kvote i po, ono, prelazi i taj fazon.. posto ja tako igram. 5 eventualno 6 parova, ali hvatam iznenadjenja, koja dodju, ali ih ja ne odigram :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 bolje ti da igras iznenadjenja nego prelaze,lakse ulaze :D Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Juce sam igrao chelzi 1 psv 1 ajaks 1 seltik 1 iverdon 1 kaljari 1x petrazalka 1 lil 2 cirih 1 marsej 1 i sve ali sve mi udje samo sto su ajaks i psv usli tek u produzecima :( ...dobitak bio 14 000 Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 e strasno..i valensija i saragosa upali 2-3 i palermo i galata ali jbg samo taj raspali psv, mislio sam da ce da ih ponishte a mislim da mi je i porto pao,mada nisam pratio 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 http://www.ananova.com/news/story/sm_17738...u=news.quirkies ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 pri beskonacnom kladjenju... vratili bismo 0.85 od ukupnog uloga... statisticki dokazano... kladze smanjuju realnu kvotu za 15%... e sad potpuno je nebitno da li se kladis na kvotu 15 koja ti udje jednom u recimo 19 puta ili igras 1.2 koja ti pukne jednom od 5 (mrzi me da racunam tacno)... medjutim kada se igraju prelazi... dolazi se do zanimljivog zakljucka... kvotu 20.25 najlakse je pogoditi sa dva para x-1(x-2)... npr. koja je verovatnoca da i partizan i zvezda u istom kolu dobiju iz iksa... mislim da je kvota 20.25 (4.5x4.5) predobra za taj bet... hvala bogu pa je nemoguce da se kladi beskonacno mnogo puta... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 extra poceo vikend...odigrao za 500kinti Kambur 1-1 i za jos 500 Ajndhoven 2-2...imam sistem 2/3 sa dva fiksa...ubo gore u sistemu sve 3(Kambur,Ajndhoven i Venlo) a u fixu sutra cekam werder i a.vilu za 4500...uplata je iznosila 450dindzi...sutra cu da singliram 900tekmi,a prekosutra jos toliko :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 mrtva Vila za 4500dindzi,Werder singlirao za 3 soma,u pola7 igrao za 500kinti Lech-Amica 2(1:1),a u 8 stavio 30jura na Brest 1...imao tiket za 4 soma u kom sam ubo Split,Blekburn,Almeriu i sjebo me Marsej mrtvi,imam tiket na koji sam dao 2soma,na kom sam ubo Werder i Celzi a sutra cekam Apeldorn i Real za 11soma(koje cu sutra i da singliram)...sutra jos singliram Espanjol,Minhen i jos tu neke...au picku materinu :)))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 mrtva Vila za 4500dindzi,Werder singlirao za 3 soma,u pola7 igrao za 500kinti Lech-Amica 2(1:1),a u 8 stavio 30jura na Brest 1...imao tiket za 4 soma u kom sam ubo Split,Blekburn,Almeriu i sjebo me Marsej mrtvi,imam tiket na koji sam dao 2soma,na kom sam ubo Werder i Celzi a sutra cekam Apeldorn i Real za 11soma(koje cu sutra i da singliram)...sutra jos singliram Espanjol,Minhen i jos tu neke...au picku materinu :)))))) ← Brate...Ti vetj imash problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ^ tuzno ali istinito...jebem mu mater zacrtao sam da cu da skupim skuter od kladionice :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 ^ Uff , fin plan.srecno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 uf...lud vikend totalno...prvo gubitci danas...soma na espanjol 1...xerez 1... dobitci...som na Minhen 1860 1-1...Setubal 1... i glavni tiket koji je prosao i zbog kojih i nisam singlirao Apeldorn i Real,ali nema veze... http://server4.pictiger.com/img/167955/pic...ting/11soma.jpg gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ajde davajte neke predloge za LS,red je :) Arsenal - Juventus Uh,al ce ovo biti gadno:D.Juveu fale povredjeni Del Piero i suspendovani Nedved a Arsenalu Ashley Cole I Lauren.Arsenalu ipak dajem prednost zbog toga sto je pauzirao za vikend i zato sto su na domacem terenu ubitacni...a mozda i pomalo navijacki:) 1 2-3 Benfika - Barselona Iako je na prvi pogled barsa apsolutni favorit gotovo sam siguran da sutra nece biti tako.Benfika je izuzetno cvrsta na domacem terenu a to je liverpool osetio na svojoj kozi.Jos vise komplikuje stvari cinjenica da barsa ima dosta los skor protiv portugalskih timova u gostima 2-2-5 i da ce utakmicu propustiti markez,puyol i edmilson.Sa druge strane benfika ce igrati bez Nuno Gomesa,njihovog najboljeg igraca.Moj predlog 1x 0-2 Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 JETI SPORT>!!>!??! koliko si na kraju u plusu/minusu za vikend?? arsa je favorit ne samo veceras, vec i za prolaz.. imaju ok ekipu i sasvim realne sanse da prodje. slazem se sa kecom i 2-3 a barsa je bez odbrane i mesija, racunam da ce pasti dosta golova (3+) i kec (da KEC).. tacan rezultat 2:1.. naravno dalje prolazi barselona.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 arsenal - juve 1 , 0-2 , 1-1 1 -arsenal fenomenalno igra,nedostatak nedveda je veliki hendikep za juve , a sto se tice laurena i cole-a za arsenal - pa njih dvojica nisu odigrali 3 utakmice ove sezone zbog povrede tako da i nije neki minus za arsennal. 0-2 ovo je iz cistih razloga , jer italijani uvek na strani igraju na rezultat... tako da sumnjam da ce oni da idu da pregaze arsenal,imaju dobru odbranu i jedni i drugi,nedostatak del pijera u juve-u mislim da je dovoljno razloga za rezultat 1:0 ili mozda cak 2:0... mada ne kazem da juve nece ici na to da ako arsenal da go , da ide na go u gostima 1-1 arsenal je ekipa , koja kada povede u prvom poluvremenu pobedjuje na kraju, znaci ako bude isao 1 icice iz 1 ... ako bude bio prvo poluvreme X,bice 2 na kraju- opet govorim o italijanskom stilu.. juve je neuporedivo jaci 2. pp benfica-barsa bojim se ekipe benfice i zato bih ovo preskocio da igram fix,a ako budem birao igrao bih 2 na barsu , bas zato sto svi kenjaju kao benfica gazi itd... ekipa koja ima ronaldinhamoze da pobedi u svakom trenutku moj tip 2-3 gola benfica uvek uspe da ucacka go .. mozda osinem danas prelaze 1-1 ; 2-2 cisto da mi nebude krivo ako budu dosli realno aj cujemo se posle... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts