Lucky Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Da li ste zainteresovani za ucestvovanje u jednom malom lepom Painkiller turniru, sve zajedno sa CPL podesavanjima i setovanjima, koji bi bio organizovan do kraja Avgusta. U skladu sa brojem zainteresovanih videli bismo da li bi se i kakav turnir organizovao, ili bi bilo "opusteno igranje u nagradnu igru" a nagrade (na turniru ili nagradnoj igri) bi bile robne - hardver, original igre i tome slicne stvari. Ako imate jos neki predlog uz to sve, spreman sam da saslusam! Ajd' javljajte se pa da vidimo da li ima zainteresovanih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Jel "krajem avgusta" znachi da je to josh jedan od wcg turnira? Ako nije povezano sa wcg-om, ja bih rado uchestvovao :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ME...Love Painkiller...Me wanna play too...Mmmmm hardware yummmeeeyy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) Ocu da igram. Neka je nesto brze i od Quake-a! Edited August 17, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Povezano je sa WCGom ali pravim takav plan da (ako je moguce) Painkiller bude drugog dana turnira, odnosno da se ne poklopi sa Quakeom, jer nekako kapiram da bi (mozda) najveci broj igraca upravo dosao iz quake ili ut sfere. Sigurno nece DOTA igraci da pikaju Painkiller :) Tako da opusteno mozhes da dodjes da igras, samo da vidimo jos koliko ima ljudi. Treba mi najmanje osam prijavljenih da bismo pravili turnir, ako bude manje, onda mozhda bude neko samo opusteno igranje i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Onda ok, rachunaj me :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Nista, ajmo dalje, jos samo pet ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Probacu ortaka da nateram, ima da dojde i igra :) Igrace Q3. Kako sam shvatio to je u nedelju? Termin? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ja mozda dolazim na wcg sa jednom cs ekipom (Ali NECU igrati), pa ako taj pk tur bude tog dana mozda budem i igrao i zaebancije malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Hm rachunajte na mene ako se ne poklapa sa CS-om :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Dakle, el se igra ili ne? Sefe oglasi se... :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2005 Author Report Share Posted August 17, 2005 Za sada je situacija oko svega malo zakomplikovana nekim drugim stvarima. Ono sto je prilicno sigurno jeste da ako turnira _bude bilo_ isti ce biti u NEDELJU, drugog dana WCGa. Kada ce poceti i slicno cu objaviti kasnije, mada racunajte nesto tipa 10-11h, ipak se ne zurimo za tih 5-6 ljudi koji bi ucestvovali ... Ako turnira ne bude, bice opusteno igranje, obezbedjene su i nagrade. Ipak, trenutno postoje neki drugi problemi, pa cu vas oko svega obavestiti ja se nadam vec u toku sutrasnjeg dana ili do kraja ove nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Jedno pitanje oko patcheva: po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Racunaj i mene kao ucesnika!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Sorry narode, ali ja ipak ne mogu u nedelju. Visa sila... :( Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacklady Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Sorry narode, ali ja ipak ne mogu u nedelju. Visa sila... :( ← Da mi je samo znat koja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Pa jel ima dovoljno prijavljenih??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ispravka, ja sam mislio na ovu nedelju. Igram i ja 100%. Gorko se kajem zbog svoje brzopletosti Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 ts ts ts :) Zvanicne informacije ocekujte uskoro, kao sto rekoh, jos uvek se nisu sve kockice "uklopile". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Laki deshava li se neshto? :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2005 Author Report Share Posted August 24, 2005 Ovako ... trebalo bi da imam obezbedjene racunare za ovaj turnir, a ako ih ne bude bilo, iovako ionako cemo organizovati Painkiller isprobavanje. Nagradni fond je u oba slucaja isti, jedino cemo nagrade malo drugacije deliti. Painkiller hepening bice odrzan drugog dana WCG turnira, znaci u nedelju. Pocetak je predvidjen za 12h, zavrshetak nekoliko casova posle toga, kapiram da nam vise nece trebati. Obezbedjene nagrade su 1 x MX510 + Steelpad 1 x Painkiller Black 1 x Painkiller standard Detalje oko pravila i slicno cemo objaviti naknadno, ako neko slucajno ima vec definisana pravila, sve CPL konfige i slicno neka javi, necemo mu nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 OK, Lucky imao sam sve zhivo sva CPL pravila al bila pushka za onaj turnir prosle godine pa od tad nisam igrao ni interesovao se,znam barem koje se mape igraju za duele itd.Prijavljujem jos jednog lika Anachrona.Znachi nas dvojica iz SD sigurno dolazimo.Jos da postujes koliko kinti ufur i detalje i to je to.... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 Ako ne mozes da iskopas pravila, pokusacu ja nesto da nadjem na netu, a mogli bi i ostali da se jave :) Sto se tice ufura, prilicno sam siguran da ce igranje biti apsolutno besplatno, jer za 8 ljudi da uzimam i po 200 dinara, pa nije bas neka kinta pobedniku :) Imacemo te robne nagrade, sto je nadam se dovoljno. Ti ne bi bilo lose da stvarno iskopas neke detalje oko turnira, kazes koje se mape igraju i tome slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 (edited) Jel to mene neko zvao da pomognem ? :) Primary Map List: DM_Psycho DM_Sacred DM_Absinthe DM_Meatless server cfg: http://www.thecpl.com/winter2004/pkcfg.htm client minimod: http://pajser.users.sbb.co.yu/PKMinimod.v0.15b.rar Ochekujem da sam prijavljen na tur :) edit: baj d vej, na cpl-u se igra 1.64 Edited August 25, 2005 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts