urgh Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 dobro ovo sa 75,71 je malo shturo;)) moze sa 75,71 sici isto stanicu posle meka,pitati nekoga:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Aj dajte ljudi neki shot iz Plan Plusa ili tako nesto :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Nije mi baš najjasnije. Ovako meni bus iz kraja ide do Trga Republike do one okretnice.E sad kako dalje?Gde da čekam bus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 (edited) mapa Edited August 14, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 ne radi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ma bre ljudi samo se dovucite do one velike Genex zgrade. Nastavite paralelno sa autoputem ka Surchinu i naicicete na nezavrshenu garazhu svu ispisanu paintball znacima i eto ... Bas nije tesko. Ili cak i ako stignete do te zgrade pa ne znate kako dalje, imate mobilne, javite se, navescemo vas. A inace od buseva mozhe i onim 601 ili kako se vec zove sto ide za Surcin, staje tu bas negde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 kako?? meni radi... probaj ponovo... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 http://www.klanrur.rs/~rhhftp/starbak/mapa.jpg - ovaj radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Bice nas najverovatnije 7 na 7 kako stoje stvari, posto su Urgh i Kruko odustali jer im se prijelo :) Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Pet_cedrdeset_pet, pandura ni od korova samo cao i ja u crnim pantalonama okiceni kuglicama, kesom punom boje........ 7vs 7 bice klanja i mojne kasnite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ma bre ljudi samo se dovucite do one velike Genex zgrade. Nastavite paralelno sa autoputem ka Surchinu i naicicete na nezavrshenu garazhu svu ispisanu paintball znacima i eto ... Bas nije tesko. Ili cak i ako stignete do te zgrade pa ne znate kako dalje, imate mobilne, javite se, navescemo vas. A inace od buseva mozhe i onim 601 ili kako se vec zove sto ide za Surcin, staje tu bas negde. ←Ako je ovako ko sto si rekao,onda i nije bas tesko da se nadje. Ok onda,vidimo se preko nisana ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Naravno ... "sigurna zona" je mesto sastavljeno od dve celine - jedne prostorije u kojoj se ljudi presvlace, ostavljaju stvari, pune puske gasom ili kuglicama i dogovaraju se, i sta ti ja znam sta sve ne rade ... ah da, ima i lavabo :) Drugi deo "sigurne zone" je ispred, okruzen nekom mrezhom, i tu ste prakticno "u terenu" i tu idete kada ste mrtvi i kulirate a pritom mozhete da gledate i kako se igra nadalje razvija. ← Odlično, zahvaljujem na obja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Mene brišite sa liste neću moći da dođem. Poz i lepo se zabavite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ako je ovako ko sto si rekao,onda i nije bas tesko da se nadje. Ok onda,vidimo se preko nisana ;) Mozhda je i tezhe nego sto sam pojasnio, ko ce ga znati :) Ono, ja bih se snashao po mojim uputstvima :) Mene bri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 dal da dolazim? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 (edited) @lucky Došao bih ja vrlo rado ali nemam keša :(....baš sam želeo da probam a i moja dva najbolja ortaka idu.... Edited August 14, 2005 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 bilo je fino.. ko god da me je u prvoj partiji napucao kad sam već bio pogođen je stvorio smrtnog neprijatelja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 jes, bilo je lepo... oznojih se poshteno... samo sad sam gladan... :) mada moracu da se zalim... teli su lozu da mi saseku u korenu... strashno:)) al TM`ko dobi medju noge... hi vaz kild baj mis Dz:) gg ppl. al d anaravno bolji tim je pobedio, kojoteeee ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurgan Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Team Lucky Coyotes 1.Kojot 2.Lucky 3.Migsa 4.Grass 5.Neki_visoki 6.Neki_niski 7.Kurgan Srecni kojoti kick ass! :) Quote Liberate tutame ex infernis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 aj vurk for bulets end kill for fud...! :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 @lucky Do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Hehe,bilo je ekstra al naravno bolja ekipa je pobedila! :) Znaci kojot i ja smo vas hapsili na gornjem spratu ko razbojnike :P s tim sto moram da priznam da ste nas lepo rushovali sa donjeg sprata,kad ste nam par puta dosli sa ledja i samim tim dobio sam po bulji :D Inace Ivane,u toj prvoj rundi smo bili ja i jos jedan lik,al moras da mi oprostis bila je prva partija u zivotu i adrenalin je radio brze od mozga,tako da sam morao da sasujem dodatne metkove :P sorry!! Jos nesto,da odam orden hrabrosti migshi aka Zan Klod Van Damu,koji kolko sam ja video,nije se nijednom zastekao,samo ide onako i cisti svaki cosak... :)) I naravno da ne zaboravimo onu partiju kad su ostali valjda Laki i cini mi se per tu,pa kad je proradio rafal a sledeca scena per tu izlazi srmanim hodom :))) Ajd pa da se dogovorimo i za sledeci put... Samo sto pre,dok su ove ''promo'' cene. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ja se samo nadam da su se svi koji su igrali i lepo proveli, te da mozemo da racunamo na njih i u narednim mecevima :) Videcu za taj 22. sta je cali planirao, pa cemo da vidimo i koliko ce biti slobodnog mesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Bilo je super. Metkici ne bole, al sad vidim kako sam pun modrica od kojih su 2 bas mega :) I Laki-nevidljivi-covek...ja i dalje tvrdim da je ulazio u burad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 heheh da modrica ima za izvoz ali nije mnogo strasno :) Izubijali su me ko budalu :)) tek sam pri kraju poceo da kopcam da ramboi ne zive dugo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts