Jump to content

Paintball!!!

Recommended Posts

Bilo je super.

Metkici ne bole, al sad vidim kako sam pun modrica od kojih su 2 bas mega :)

Pa to je to ... kuglice bole tek kada te neko spichi sa tipa metar i manje, tada dobijes i podlive

i krvave rane i to ... Naravno tu dobar deo odlazi i na adrenalin, pa tek posle kada se zavrsi sve vidis na sebi modrice od overavanja ili barem crvenu kozhu ...

I Laki-nevidljivi-covek...ja i dalje tvrdim da je ulazio u burad.

Heheh :)) Ne, izlazio sam kroz prozor pa cekao da ti prodjes pa se vratio unutra ;)

heheh da modrica ima za izvoz ali nije mnogo strasno :)

Izubijali su me ko budalu :)) tek sam pri kraju poceo da kopcam da ramboi ne zive dugo :D

Opusteno, sad kad znas teren, bice lakse ... i malo sigurnija ruka, i to je to :) Al' oko ubijanja stvarno, krene runda, cuje se pucanje, samo vidis izlaze ivan i stator iz igre :}

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I Dz i Dz :)) kad god sam dosao na ''sigurnu zonu'' ona je vec sedela. :P

Inace jednom me neko umalo nije ubio dok smo bili tamo,bio je rad,ne brinite puska je zakocena,kad ono boom ne znam ni gde mi je prosao metak)

Ja nisam izbusen toliko,al sad znam zasto je Laki rekao da ponesemo rukavice ako je to moguce,jer kad me je ortak spicio sa jedno 2 metra po ruci tek sam posle video da se rascepala koza malo...Sad je sve ok,zaraslo :>

Bjukenon Mitch

sad mi se igra:-/ al jebiga nisam mogao izbeci ovaj has:)

aj zakazite taj drugi termin.

Pa kad si hteo da jedes vise nego da se zezas sa drugarima, sad nema kajanja! :) Javljam za taj 22. sta je bilo cim budem nesto znao.

Ja nisam izbusen toliko,al sad znam zasto je Laki rekao da ponesemo rukavice ako je to moguce,jer kad me je ortak spicio sa jedno 2 metra po ruci tek sam posle video da se rascepala koza malo...Sad je sve ok,zaraslo :>

I maramu ili shal :) Znaci najbolje je tu za pojasnjenje cimati Shomyja. On je u sigurnoj zoni, puni gas, snimili ga protivnici, kako je izleteo napolje dobio je pravo u vrat metak. Nista, vrati se nazad. Krece sledeca runda, on se spusta dole, tras, jos jedan u vrat. I na kraju u poslednjoj rundi 2-3 runde posle toga, jos jedan :)) Neverovatno, poludeo je :))

bilo je mega, i s obzirom da sam igrao prvi put, potpuno sam odusevljen.

ubio sam solidan broj neprijatelja, samo mi je krivo sto Kjoota nisam napunio. [:)] jebiga, izgubismo, ali sledeci put cemo biti bolji.

izdvojio bih kad sam naleteo sam na neprijateljsku patrolu, sasuo 10 metaka u masu i nikog nisam pogodio [:p] , zatim Kurgijevo mucko napucavanje u sejf zoni [:)], zamenu sa Laletom (ako ga ne ubijemo odmah, ostane poslednji) i partiju kada sam sa Igorom lepo cesljao teren. pohvala za Jovanu, koja je ratovala kao musko. [:)]

poz celoj ekipi.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ivan tm i ja ovako je iso razgovor.

Ok dakle idemo dole right?

Da da dakle sto brze trcimo i odmah napredujemo da zauzmemo sredinu dole

ok idemo

go go go 12 kasnije ja popio headshot on u rurku :)

!@#$%^$#@!@@#

Jebem mu zivot sledeci put moramo da budemo brzi mnogo smo spori

Sledeci put go go go

8 sec od pocetka partije smo bili mrtvi :)))

Ako nista drugo bar smo bili brzi :))))

Da da to su nasa ledja. Bilo je u fazonu:"Ej pss, ej alo mrtav si". Tip mi je 10 minuta skretao paznju da mi je iza ledja i da sam mrtav :) Stvarno su nas iznabadali sa ledja tih par puta... Ja sam za sledeci termin, moze i taj 22. ako je uvece. Kojote ciscenje terena s tobom je pesma, narocito kad smo sami na terenu. Ladno smo ih tako dobro pocepali da nas je cetvoro ostalo zivo :)

Liberate tutame ex infernis!

Ivan tm i ja ovako je iso razgovor.

Ok dakle idemo dole right?

Da da dakle sto brze trcimo i odmah napredujemo da zauzmemo sredinu dole

ok idemo

go go go 12 kasnije ja popio headshot on u rurku :)

!@#$%^$#@!@@#

Jebem mu zivot sledeci put moramo da budemo brzi mnogo smo spori

Sledeci put go go go

8 sec od pocetka partije smo bili mrtvi :)))

Ako nista drugo bar smo bili brzi :))))

Da, da, da. :) Dobro, jednom nam je uspelo, da očistimo taj donji nivo. :)

Profunkcionisali smo posle, kad su nam dodelili Mig

Hmm da, secam se da sam hteo da nabijem pusku u pozadinu nasoj slavnoj pozadini :)) Secam se izjave na pitanje sto se nisu povukli ili bar rekli da dolaze - Nismo ih videli, samo su se pojavili i mi smo bili mrtvi! :))))

P.S. Izvinjavam se mislim Igniju za metak u dupe :)

Edited by Kurgan

P.S. Izvinjavam se mislim Igniju za metak u dupe :)

zabo si me u nogu. [:)]

meni je bilo prajsles kada sam nekog vostio kroz rupu na 15 m. ispalim odma' jedno 10 kuglica po nogama i bulji, a on onda skakuce kao da je na plotni. [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ko god da vam je čuvao leđa ne bi ih sačuvao jer ja igram Splinter Cell otkad je izašao.

Al to mi je mnogo jako bilo ja došao dvojici iza leđa sa metar i po i kao momci alo mrtvi ste, prvi je skapirao nakon 30 sec kad sam počeo da se derem, a u drugog sam morao da sasujem rafal. :D

Mada momci nisu krivi jer im niko nije rekao da se iz blizine a pogotovo sa leđa ne puca jer zna da zapeče :D

vuksigna.gif

Ko god da vam je čuvao leđa ne bi ih sačuvao jer ja igram Splinter Cell otkad je izašao.

Al to mi je mnogo jako bilo ja došao dvojici iza leđa sa metar i po i kao momci alo mrtvi ste, prvi je skapirao nakon 30 sec kad sam počeo da se derem, a u drugog sam morao da sasujem rafal. :D

Mada momci nisu krivi jer im niko nije rekao da se iz blizine a pogotovo sa leđa ne puca jer zna da zapeče :D

To smo bili Migsa i ja. Inace znam ja za to pravilo, nego nisam konstatovao da su one nesrece nestale u akciji i ostavile nas na milost i nemilos masnih neprijatelja :))

da,on je poznati po taktici noz u ledja:)

Neverovatno ali nijednom u svih 7 rundi ili koliko vec nisam prishao nikome iza ledja, a ocigledno je to bilo bolje jer, sudeci po utiscima, tesko da bi ko skapirao spiku "mrtav si" :) Sve sam ubio direkt, ili nesto sa strane i to.

Svaka čast bilo je fenomenalno.....jedino

eNivejZ, zaista sam zaboravio ovo da odma' spomenem ali VELIKO HVALA Vuku aka Masnom na tome sto je poneo onu mast za mazanje maski pa nam nisu maglile. To kad zamagli ne mozes nista zivo da vidis i mnogo se smoris, tako da je veliki procenat "zadovoljstva" igranjem otisao na tu masku, vecina bi se smorila nakon runde kada ne mozes da vidis ni gde ides a kamoli ko puca na tebe.

Ovo me je podsetilo na nekoga ko je stajao na srednjem nivou a ja isao sa "sunchane" strane na vishem nivou ... i onako stojim iza bureta, krenem na napred i samo vidim dijagonalno na srednjem spratu skroz na kraju nekoga ko puca na mene i kuglica koja mi prolece na 10cm od glave ... to bi bio verovatno najbolji "frag" da je uspeo.

Heh jesi siguran da je to mast za maske :)

Mislim isao je kjoot sa nama.....

A taj sto je pucao na tebe sa suncane strane sam bio ja :)