millanče Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Napravio sam sajt u DWeaveru,i sad hocu da ga postavim na neki server a nemam blage veze kako se to radi,a da je za Dz,ili sto jeftinije... Dakle ono,bas bi mi trebalo malo uputstvo...pls Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 samo za postavljanje ili za kompletan hosting? Za postavljanje otvoris total commander i samo prekopiras, a za hosting, uf, ne znam nesto koji je sad dobar free, valjda web1000 jos uvek radi, nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 samo za postavljanje ili za kompletan hosting? Za postavljanje otvoris total commander i samo prekopiras, a za hosting, uf, ne znam nesto koji je sad dobar free, valjda web1000 jos uvek radi, nisam siguran. ← Jel' to prvo znaci da budem stalno na netu?U tom slucaju,to otpada,pa mi treba ovo drugo... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 http://www.100webspace.com/ Trebalo bi da mozesh da se snadjesh, ako ne, pitaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ako mislish da postavish svoj server, onda ti treba mashina koja bi bila 24/7 ukljuchena... Ako mislish da napravish bilo kakvu banalnu stranicu (npr. naslovna + par stana i linkova), za to samo nadju neki web hosting, popuni formulare (gotovo kao za web mail), i uploaduj stranicu na njihov server... u tom sluchaju naravno da ne morash biti 24/7 online jer je stranica uploadovana na njihov server... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 http://www.100webspace.com/ Trebalo bi da mozesh da se snadjesh, ako ne, pitaj... ← Ne prihvata Zip code(381 ili +381?) Jel u state kucam srbija,yu,sta-u jel moram da dam pravi br telefona(i u kom obl da ga zapisem?) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Mislim da je zip code 11000... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ubedljivo najbolji FREE hosting -------> http://dhost.info/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 (edited) Ne verujem da ti treba server, samo hosting na koji ces staviti svoj sajt koji si napravio u DW. Iz licnog iskustva, mislim da je najbolji besplatni hosting 50webs.com. Nema banera, pop-up-ova, spam mailova itd. Jedino ogranicenje je da fajlovi ne smeju biti veci od (cini mi se) 300k. Cini mi se da ovako ide. Prvo pravis virtualni host. Onda domen na koji stavljas sajt. To mozes uciniti preko njihovog File Managera. Ako ti se adresa (tvojsajt.50webs.com) ne svidja, mozes da uzmes .tk ili .co.sr ime. Uglavnom sve sto se tice hostinga imas na faq-u delu sajta na kome hostujes. Prvo pogledaj tamo, pa bas ako ne mozes da se iscupas pitaj ovde. Edited August 1, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 @noodle taj hosting je bolji od ovog? 100MB Webspace - 300GB Traffic - FTP - PHP + MySQL - no ads! - absolutely free! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ^^E pa de si ti bio kad sam ja na jednom od prethodnih topica trazio preporuku za free hosting? Gde? :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 @ sh:na ovom dhosting mi je reklo da sam se ok prijavio,ali mi nije poslalo mail sa potvrdom i lozinkom,a ako ponovo pokusam da se signupujem,kaze da je moj username vec u upotrebi-strange @ noodle:kako da namestim da adresa bude recimo co.sr? i jel moguce da na svakom od ovih hostinga max moze 12 fileova po folderu?(sto me bas nervira:( Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 da li si opisao stranicu (200 karaktera min) ?? -njihov odgovor treba da sachekash 1-2 nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 da li si opisao prezentaciju (200 karaktera min) ?? -njihov odgovor treba da sachekash 1-2 nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Besplatan domen: http://www.co.sr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 da li si opisao prezentaciju (200 karaktera min) ?? -njihov odgovor treba da sachekash 1-2 nedelje. ← Au! da li si opisao prezentaciju (200 karaktera min) ?? -njihov odgovor treba da sachekash 1-2 nedelje. ← i jos jednom Au! mnogo je kume!A opisao sam je...Videcemo vec Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Ako si lupao neke gluposti kada si opisivao, odbice ti zahtev, garant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 27, 2005 Report Share Posted August 27, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts