urgh Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 tvoja ortakinja zna bolje... ili ona sestra koja je pila pilile pre 20 i kusur dina, tj kada brkovi josh nisu bili mogucnost nego obavezna posledica uzimanja;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 linAk http://www.msnbc.msn.com/id/3543478/ a kru onaj wink smajli znachi da nije isto kad se urade sve pretrage i nadje optimalni lek i kad devojka sto brzhe nabavi pilule kako joj lik kom je "filing" na prvom mestu ne bi zvocao...=o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 tuzhno je shto u ovakvim prichama uvek oni koji ne bi trebali da znaju vishe ... znaju vishe :) jedino shto mogu da svatim da smara u celoj prichi oko pillule jeste shto morash da vodish kalendar i imash obichaj da progutash neshto svakog dana, al ako si savesna zhenska osoba taj kalendar tjesh iovako voditi, a obichaj da progutash mozhesh da vezhesh (ne, ne sa tim ) sa vitaminima koje pijesh. period privikavanja (ako i postoji kod odredjenih osoba) traje maximum jedan ciklus. shto se tiche talozhenja masti koje je kole spomenuo (mada i to mi ne pije vodu kad danas imash pilule sa 0.01 sadrzhajem hormona sa sve testovima za tip) mozhe samo da bude izgovor za debele da budu u fazonu 'ovakva sam zbog tebe'. pa jedi manje i zdravije. jedino je pilula 99.99% sejf (kondom uvek mozhe da pukne), 100% sejf je andol ... koga drzhish butinama mushku pilulu razvijaju vetj 15+ godina i kapiram da netje to skoro .. jer jedno je 'uspavati' jednu jajnu tjeliju, a sasvim drugo uspavati 20 mil spermatozoida :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (da kucnem u drvo i pomerim se s mesta i povucem za uvo) nemam problema kad dobijem,traje mi kratko,dolazi redovno u dan i boli me samo prvi dan,a nemam ni neke ekstremne akne ili ne znam sta,tako da nemam potrebe da koristim pilulu... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 tuzhno je shto u ovakvim prichama uvek oni koji ne bi trebali da znaju vishe ... znaju vishe :) jedino shto mogu da svatim da smara u celoj prichi oko pillule jeste shto morash da vodish kalendar i imash obichaj da progutash neshto svakog dana a i to ti na vecini pilula pise sa donje strane table ... tipa sa sve strelicama od ponedeljka do nedelje :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 (da kucnem u drvo i pomerim se s mesta i povucem za uvo) nemam problema kad dobijem,traje mi kratko,dolazi redovno u dan i boli me samo prvi dan,a nemam ni neke ekstremne akne ili ne znam sta,tako da nemam potrebe da koristim pilulu... pa normalno da te boli samo prvi dan,jer kad Kruko vidi da si dobila,odma uzme da te bije :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Totalno se povodom pilule slazem sa Koletom. Prosto ne mogu da verujem da neko moze da iznosi argumentaciju kako je uzimanje pilule dobro. Svasta. Da ne biste mozda jos i hteli, sto rece onaj ortak, da se uvede zakon: Oces da se jebes? Neces! U zatvor. E svasta ce covek ovde da procita. Preporucio bih pravim muskarcinama da se podvezu, zahvat je prost, a mogu i da odvezu kasnije, a tu je i banka sperme. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Jao jao, sad će biti reakcija na ovo "ako" isto ko SOAD girl na "trenutna devojka" ololo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 pre svega, jasno je svima da ovde pričamo o seksu u dugoj vezi, kada su seksualno prenosive bolesti irelevantne za celu priču. prvo da se složim načelno sa svime što su napisali kole, milić, kruko i pesma. a onda da to propustimo kroz prizmu svakodnevnice u srbiji 2007. i da zaključimo: KURTON JE ZLATAN super je što ti pilula omogućava da jebeš bez kurtona, kao prirodniji osećaj i tako to. ali užvanje u seksu u veoma maloj meri dolazi iz samog osećaja trenja vlažne sluzokože o vlažnu sluzokožu; glavni trip je u mozgu. ne pričam ovde o jebanju srcem, već o hormonalnom koktelu koji se stvara pre, za vreme i nakon jebanja, i koji nam donosi svu tu satisfakciju. da nije njega, bili bismo sasvim zadovoljni drkanjem, a ovako je lepše pojesti 100g čokolade nego izdrkati ;) elem, glavni problem sa pilulom, spiralom, dijafragmom, ženskim kondomom itd. je u tome što odgovornost za to moraju da preuzmu ribe. i onda kada dođe vreme za mecu a meca kasni, nastupa onaj užasni osećaj neizvesnosti koji svi mrzimo. ne kažem da su sve ribe sklone da izbananišu ovako bitnu stvar, već samo da su tome sklone sve ribe koje poznajem (uz možda tri izuzetka). ovako, navučeš kurton, preuzmeš odgovornost ali valjda sebi najviše veruješ, i znaš da nisi napravio sranje i da nemaš šta da brineš. takođe, kurton kao metoda kontracepcije zakaže uvek na vidljiv način. ili pukne, ili spadne (da li se to zapravo nekom desilo?). da je nešto pošlo po zlu znaš odmah, i možeš da pošalješ ribu kod ginekologa odmah sutra, pa neka joj on da pomenuti nuklearni projektil ako misli da ima potrebe. ako bilo koja druga metoda zakaže, predstoji vam pakao abortusa ili, ne daj bože, svadba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 ma brate, jebes bez kondasa i napunis je i molis boga da nisu plodni dani. gde vam je avanturisticki duh:) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 meni je puko kondom dva puta, ali nikada u kritichnoj situaciji, ili sa kritichnom osobom, tako da da, moze i to da se desi mada ta cifra od 2 moze da se zanemari u odnosu na broj puta kada kondom nije zakazao, hohohoho e da od pilula, sve se zene ugoje (neke manje nekevise), tako da pilule imaju potencijal da smore :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 da ne ulazim u prichu "kao" prirodniji osetjaj :) shta radio si se sa gumom na kurcu :))) slazhem se za ovaj deo o preuzimanju odgovornosti, al valjda u duzhoj (normalnoj) vezi ne bi trebalo da bude takvih dilema o preuzimanju odgovornosti i sl. shto se zakazivanja na vidljivi nachin .. dovoljna je rupa (da ne kazhem rupica) vrha chiode, iz koje ne mozhesh da provali da curi, da pobegne par malishana i neverovatni deo sretje (ili nesretje) da sve stigne na mesto. da ne prichamo o isteklom roku trajanja, uzhasnim kondomima sa spermicidom i sl. nuklearni projektil ti nikada netje prepisati doktor. to se uzima na sopstvenu odgovornosti. za one manje uputjene zhenske osobe postoji nachin da se isto izvede (sa daleko manjim posledicama) i sa pilulama (obichnim, ne dan posle). sad tachan princip ne znam do u detalje, al svodi se na uzimanje u trajanju od duplo dana od trenutka skapiranja da je mogao prodor da se desi i time se izazove meca. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 meni je puko kondom dva puta, ali nikada u kritichnoj situaciji, ili sa kritichnom osobom, tako da da, moze i to da se desi mislio sam na spadanje, pucanje je stari problem.. slazhem se za ovaj deo o preuzimanju odgovornosti, al valjda u duzhoj (normalnoj) vezi ne bi trebalo da bude takvih dilema o preuzimanju odgovornosti i sl. pa u teoriji nema, a u praksi... dovoljno puta smo i ti i ja imali posla sa debilkama da bismo znali da mora da bude "u se i u svoje kljuse". shto se zakazivanja na vidljivi nachin .. dovoljna je rupa (da ne kazhem rupica) vrha chiode, iz koje ne mozhesh da provali da curi, da pobegne par malishana i neverovatni deo sretje (ili nesretje) da sve stigne na mesto. da ne prichamo o isteklom roku trajanja, uzhasnim kondomima sa spermicidom i sl. to da nema malu rupicu se lako proveri posle jebanja, rok trajanja piše na kurtonu a marku i tip kondoma uvek možeš da biraš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 spadanje? :) wtf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 seksi rulet @ ivan imas pravo po svim tackama, kurton je vaistinu zlatan sto se tice i zastite od bolesti, i prevencije trudnoce, najprostija mehanicka membrana, sta ces bolje. ono sto mene nervira do jaja je to sto vecina riba u nas ne preuzima nikakvu odgovornost, vec po defaultu smatra da je muskarac taj koji mora da vodi racuna o svemu. kao npr draga dunja, kojoj je rec "pilula" prvo prosla kroz glavu kao sredstvo za resavanje sopstvenih hormonskih problema (koje srecom nema), a ne kao metod kontracepcije. jebo ti tu svest. jebg... svasta sam se naslusala o tim pilulama i o iskustvima drugih devojaka,tako da ne uzimam to zdravo za gotovo :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) Ae da kazem neshto i ja... Moja devojka uzima pilule vec vishe od godinu dana. Nikada nije uzimala Postinor ili tako neshto. Otishla je tada kod ginekologa, radio neka ispitivanja, pitaj boga, i preporuchio joj "Jeanine" pilule. Zalila se prvih mesec dana da joj je neshto kao chudno, ali kapiram da je to bio trip u glavi. Nije se ugojila ni malo, nije joj se poremetila menstruacija, niti ima bilo kakvih psihichkih ili fizichkih promena. Takodje, josh jedan glas za kondom sux od mene, i to je dosta loshiji osecaj za oboje, a ne samo za mushkarca. Edited August 21, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ja pilule ne bih koristila, moze da ti se poremeti ciklus, pa onda razni oni propratni efekti dok se ne "priviknes" na njih, a i valjda ti nije 100% zastita? uostalom, sta fali kondomima? :) ne moze da se poremeti ciklus vec samo da se sredi, plus jeste 100% zashtita pod uslovom da koristish pravilno kru brate to je propaganda ;o) realno, necemo videti pravi razmer mushke hipokrizije sve dok "muska pilula" udje u upotrebu...(da, razvija se =o)) dobro si rekao :)) i ja chekam mushke pilule ...fali im dosta, stezu, neudobni su, zaustavljaju cirkulaciju... u stvari hocesh da nam stavish do znanja da imash veliq kitu :D e da od pilula, sve se zene ugoje (neke manje nekevise), tako da pilule imaju potencijal da smore :P nisam se ugojila kad sam koristila, takodje ni moja drugarica mislio sam na spadanje, pucanje je stari problem.. pa u teoriji nema, a u praksi... dovoljno puta smo i ti i ja imali posla sa debilkama da bismo znali da mora da bude "u se i u svoje kljuse". pitanje je shta ste vi sa takvima radili u duzoj vezi Pila sam pilule josh pre dosta godina i to da sredim hormonski poremetjaj, i posle toga sam koristila kad sam u duzoj vezi tj. kad ne sumnjam da lik ima neku bolest. +do tada me je kad dobijem razvaljivao stomak, otkad sam pila jedva i da zaboli i to prvi dan +meca manje obilna, krace traje +ne brinem dal ce kondom da pukne, a deshavalo mi se dosta puta i to sa tzv 'najkvalitetnijim' +guma je guma, koza je koza zakljuchak: ako mi se ikada desi da budem opet u nekoj normalnoj vezi koja duze traje opet cu pilule da uzimam, dok ovako naravno uvek kondom Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 e da od pilula, sve se zene ugoje (neke manje nekevise), tako da pilule imaju potencijal da smore :P e to je ta starija sestra pricha, danas se pilule zprave sa mnogo manje hormona, i kod novijih ne da se ne goje nego chak i smrshaju, vecina naravno ostaje na istom. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ja se ne secam kad sam se zadnji put bambusao sa kondomom pa opet nemam dete (yet) :) u tim sluchajevima je sve na mushkarcu - ako ne mozesh da se iskontrolishesh, jebi sa kondomom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Hm, sve zavisi od mnogo faktora: 1. deshava se da hocete dete pa ne ide - mi smo svoje pravili skoro godinu dana, a napravili tek kada je zena prestala da pushi cigarete (a nije bila neki ovisnik sa max 10-ak dnevno) 2. pilule rade posao dosta dobro - ako se pridrzavate kalendara i sistema po kojima se piju: ovde sam ja bio odgovoran da podsecam kada treba da se piju poshto zena voli da zaboravi. 3. kondom opet koristim posle 4,5 godine poshto zena doji malog pa zbog toga nema shanse da uzima pilule i mrzim sve kurtone zato shto su pravljeni za srednje statistichkog mushkarca, meni su naprimer svi uski, jedino Contex XXL mogu nekako da natakarim i izdrzim posle josh 20-ak minuta da mi kita ne poplavi... Nekada davno sam imao neke ultra velike (dugachke u fazonu oko 30 cm ali i dovoljno shiroke) koji su mi bili cool. O "osecaju" sa kurtonom ne zelim da pricham. Sad sam reshio da nadjem josh neke modele u sex shopovima, nadam se da cu imati srece. Do tada regularan sex max ~jednom nedeljno. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 pitanje je shta ste vi sa takvima radili u duzoj vezi svašta čovek istrpi, jebi ga. kah kah ja se ne secam kad sam se zadnji put bambusao sa kondomom pa opet nemam dete (yet) :) u tim sluchajevima je sve na mushkarcu - ako ne mozesh da se iskontrolishesh, jebi sa kondomom :) 1. da ga izvadim kad mi je najlepše? lol ne. 2. znam mnoge koji su se tako busali pa završili u čekaonici gak-a. nemoj biti jedan od njih, keve ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Hm, sve zavisi od mnogo faktora: 1. deshava se da hocete dete pa ne ide - mi smo svoje pravili skoro godinu dana, a napravili tek kada je zena prestala da pushi cigarete (a nije bila neki ovisnik sa max 10-ak dnevno) 2. pilule rade posao dosta dobro - ako se pridrzavate kalendara i sistema po kojima se piju: ovde sam ja bio odgovoran da podsecam kada treba da se piju poshto zena voli da zaboravi. 3. kondom opet koristim posle 4,5 godine poshto zena doji malog pa zbog toga nema shanse da uzima pilule i mrzim sve kurtone zato shto su pravljeni za srednje statistichkog mushkarca, meni su naprimer svi uski, jedino Contex XXL mogu nekako da natakarim i izdrzim posle josh 20-ak minuta da mi kita ne poplavi... Nekada davno sam imao neke ultra velike (dugachke u fazonu oko 30 cm ali i dovoljno shiroke) koji su mi bili cool. O "osecaju" sa kurtonom ne zelim da pricham. Sad sam reshio da nadjem josh neke modele u sex shopovima, nadam se da cu imati srece. Do tada regularan sex max ~jednom nedeljno. Srbo majstore Srba ima zivotinju :))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 jbga, od pilula se ne goji, ali se ugojish kada prestanesh da ih pijes... sha znam tako su mi posvedochile neke drugarice koje ne bi imale razloga da me lazu... mada je verovatno to individualna stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 pa nije to zato shto su prestale da piju pilule, vec zato shto su prestale da uprazhnjavaju seks redovno :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Nemojte me pogreshno razumeti, nemam "zivotinju" i nemam 30 cm, imam regularnih 15-16 ali shirokih (nisam merio ali da kazemo jedno 6-6,5). A ovi jebeni proizvodjachi kurtona ti prave XXL da je 22 dugacak, a shirina ista kao i kod obichnih - mislim stvarno su biseri... I da, shiroki jesu bolji od dugachkih Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts