Jump to content

Da li je normalno da se musko depilira!

Recommended Posts

bas sam danas igrom nesrecnog slucaja video druga bez majce a koji je brijao grudi stomak ramena i sve to... i sad u fazonu porasla mu 'brada' na stomaku [:D]... fuuj kako gadno izgleda... zamisli samo za godinu dve kad bude brijao bradu ujutru samo nastavi skroz dole do pupka ili ce da postane jeti...

fallout_table.gif

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to je uradio i ortak iz bivsheg razreda .. ono nije mu trebao dzemper zimi =)

@topic

(znam znam da je zezanje)

ako si dlakav kao majmun treba da se izdepilirash

ako si se istripovao da se izdepilirash treba da se izdepilirash

u svim ostalim sluchajevima nemoj da se depilirash [:D]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

80% Nisu ni provalili da je zezanje =) pricaju ljudi svoju prichu ;)

/edit -> btw brijem ispod miske kad mi tako dodje, leti , manje se znojim , i meni bar lespe izgleda ono posto non-stop idem na basket i to..

Edited by Eskimo

Senses working overtime.

Bah,samo se vi zezajte.Nekima nije lako.Evo meni na primer.Od rodjenja sam asmaticar,da bi me leceli davali su mi lekove na bazi kortiko stereoida.To pomaze jer smiruje napad i opusta disajne puteve.Ali i odmaze jer poremecuje telo,ipak je stereoid.U 100% slucajeva se javlja preterana maljavost.Iz licnog iskustva,brijem bradu od 6 razreda osnovne.

Moje misljenje?

"Najbrzi nacin da se resite nezeljenih malja? Probajte nas novi proizvod!!! Litar benzina i sibica. Samo 1 euro . Pozovite 555-BURN-AWAY"

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Cisto da znate, ako ne daj boze treba da idete u bolnicu bolje se gajbi obrijte da vas tamo ne bi strugali na suvo.

p.s. Ako mislite da bi vas brijala zgodna, nevaljala srednjoskolka na praksi, grdno ste se zajebali. Za te potrebe su angazovali jednog malog, ruznog, matorog, celavog lika. Sva sreca pa nisam video koliko je nevaljao. :)

Ja se nisam zajebo, ali par matoraca jeste. Imali su cudan izraz lica po povratku u sobu. :)

dobro bre znamo da je fora... nego mi je devojka farmaceut pricala kako sada mogu da se nabave kojekakvi losioni pomade sta ja znam koji smanjuju rast i gustinu dlake aka maljavost :) sta znam mozda neko od vas dlakavih to da proba

fallout_table.gif

haha,meni su u 8-om razredu hirurski otklanjali neku cistu(nije bio rak hvala bogu) sa testisa i kao dolazi jutro pred operaciju neka starija sestra i ono kao jer ima sta da se obrije i ja kazem normalno da ima i sad skine me ona i krene da me brije i sve vreme kako si ti velik momak,ima sta i da se obrije,pa prolazi koleginica a ona vice:jao,da vidis sto imamo ovde velikog momka,zamisli,ima sta i da se obrije...jebote,ROFLMAO,[roflmao]

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

haha,meni su u 8-om razredu hirurski otklanjali neku cistu(nije bio rak hvala bogu) sa testisa i kao dolazi jutro pred operaciju neka starija sestra i ono kao jer ima sta da se obrije i ja kazem normalno da ima i sad skine me ona i krene da me brije i sve vreme kako si ti velik momak,ima sta i da se obrije,pa prolazi koleginica a ona vice:jao,da vidis sto imamo ovde velikog momka,zamisli,ima sta i da se obrije...jebote,ROFLMAO,[roflmao]

ahahahah... jachu prichu nisam chuo u zhivotu:)) samo da je istina:))

ali "velikog momka... kako bih ga ja sad odradila" ahaha LMAO... :))

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

razmishljam o tome dal da obijem biulju... il ako moze da se odradi neka trajna depilacija... jebnote kolko je zajebao brista dupe posle kenjanja... lele mada zavisi kaka je stolica..tvrde obozavam... znaci sa njima imam najmanje posla... em shto je ekspres... am sho ne ostavlja tragove... profi! :)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

razmishljam o tome dal da obijem biulju... il ako moze da se odradi neka trajna depilacija... jebnote kolko je zajebao brista dupe posle kenjanja... lele mada zavisi kaka je stolica..tvrde obozavam... znaci sa njima imam najmanje posla... em shto je ekspres... am sho ne ostavlja tragove... profi! :)

( [;)] )...

[roflmao]