DeuS | AK47* Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Dobio sam uzasan poriv da se depiliram. Najbolja drugarica mi je rekla da je to debilno i da musko mora biti maljavo, ali ja se osecam neprijatno i depilirao bih sve osim prepona. Sam se sebi svidjam kad nisam maljav. U principu odluka je doneta, ako neko moze da mi preporuci dobar salon ili preparat. A takodje da li vi mislite da je gay ako se musko depilira? Ako moze Alesandro Nesta, zasto ne bi mogao i ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 zasto bi te bilo briga sta iko odavde misli ako si vec doneo odluku? A za preparat i salon, najbolje pitaj neku ortakinju. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Boli te ku*ac sta drugi misle,ako se tebi svidja da si cosav,budi cosav.. (kao kolina ako hoces) Pa pricaj svima da se depiliras jer treniras vaterpolo.. :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Ja se nikad ne bih depilirao ali ako se tebi to svidja go for it!! Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 mozda prvo da se izlogujes sa foruma? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 roflmao...btw, bilo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 a da izdepiliras prepone a ostavis sve ostalo? :) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Ja sam do pre godinu i po dana mislio da je to gay fazon, medjutim ortak me nagovorio da probam i mogu ti reci da je mnogo dobra fora. Mada se ja ne depiliramnego brijem (kod muskarca moze biti zajebana depilacija, pogotovu ispod miske). Normalno odem kod moje ortakinje koja je lekar i pitam je da mi kaze jel to OK, sta kaze medicina na to i te fore..... Probaj brijanje ispid miske i prepone, videces, totalno je OK, ako ni zbog cega drugog onda zbog higijene (mnogo se manje znoja zadrzava)..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 1. izloguj se, sto reche ji. 2. igore, nemoj da si zao 3. beshe ovaj topic pre par meseci, al' on nije ni 10% legendaran kao onaj od pre jedno cetiri godine sa istom tematikom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 e dobro je, vidis da je zajebancija u pitanju :) 1. izloguj se, sto reche ji. 2. igore, nemoj da si zao 3. beshe ovaj topic pre par meseci, al' on nije ni 10% legendaran kao onaj od pre jedno cetiri godine sa istom tematikom :) ← e tek sad vidim, ovo mu prvi post, daj iskopajte taj stari :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ...ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 deca su izgleda sve neinventivnija kako vreme prolazi. a znam ja laki na koji ti topik mislish. Net+, hajli, ja, i fora sa njegovom tetkom (alen i misha, mozda i ivan). Ti ljudi su se barem potrudili da ne deluju providno.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 deca su izgleda sve neinventivnija kako vreme prolazi. a znam ja laki na koji ti topik mislish. Net+, hajli, ja, i fora sa njegovom tetkom (alen i misha, mozda i ivan). Ti ljudi su se barem potrudili da ne deluju providno.... ← bila je sestra od tetke :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 dojaja je depilacija ja ispod pazuha i dole stalno a mrzi me noge, ali moracu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Mega buljo, ovaj ti je vec loshiji. Bash se skuplja "krem de la krem" iz kraja u tvojoj igraonici, mogao bi da odrzish jedno veche chas - "Kako se izlogovati". Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 noge??? wtf? kontam ispod ruke, to je po meni ok , ali noge.. wtf Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Kad smo bile drugarica i ja u salonu. Ova zena sto radi nam je bas pricala kako sve vise tipova dolazi na depilaciju. Bila je jako smesna... sva onako zbunjena stalno je ponavljala: " Jao ne znam sta da radim kad mi dodju muski. Nisam navikla. Ajde noge ledja i to mi i nije toliko strasno ali kad traze prepone... Blam! A i muz bi me ubio da zna. Moram da zaposlim nekog muskog da ih depilira. " LOL. Ne znam gde ce da nadje nekog tipa koji ce to zeleti da radi. :) Inace nemam nista protiv toga, depiliraj se ako zelis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Boli te ku*ac sta drugi misle,ako se tebi svidja da si cosav,budi cosav.. (kao kolina ako hoces) ← tacno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Imam ja ortaka koji se depilira... znachi full... Svi smo ga zajebavali prvih godinu dana posle je bilo sve normalno... nije tako strasno zar ne ? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 pa pazi ako je potrebno tipa (mnogo mnogo maljava ledja grudi) onda ok...ali ovako po meni je cist debilizam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Opushteno se izdepiliraj, ti ces i onako biti isti lik samo cosav... Uostalom dlake brzo rastu, ako mislish da si se sjebao... Cuo sam da boli do jaja (ortak mi je biciklista), srecno. Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ja licno to nikad ne bi uradio... al uqsi... mozda je malo gay.. (a sad hejt }:] ) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Pa brate sta znam...ako si odlucio onda idi na depilaciju...inace ne gotivim mnogo da se muskarci depiliraju... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ma ja bi prepone epilirao jel zna neko kolko to para ( nerastu ti dlake na tom mestu vishe = epilacija) a ako si maljav nek idu da te depiliraju al nemoj noge ruke bicesh kao riba malo je glupo da te zovu zena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts