Jump to content

Recommended Posts

nije nego je ovaj pametan sto se ne cvika od towera jer mu sest towera ,ako ima iole ojacanu vojsku,nece nista , a mi smo glupi jer se ukenjamo tih 5.6 towera a on ima duplo manje vojske i mozemo da ga zgazimo al kasnije kad i on namasuje unita mi mozemo da ga ispusimo jer nemozemo u njegovu bazu.A u slucaju da napadnes njega sa 6 towera i duplo manje vojske srusio bi mu najmanje 4 i onda se povuko,a on ti samo sabio jedno 5 unita....

kontas!

da se zaletis na 6 towera dobrog igraca je samoubistvo

Edited by YuRi-

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da se zaletis na 6 towera dobrog igraca je samoubistvo

nisam znao da si tako DUH-ovit?

ja sam vec napisao u kom slicaju da se zaletisssssssss

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

nisam znao da si tako DUH-ovit?

ja sam vec napisao u kom slicaju da se zaletisssssssss

napisao si da se zaletis ako imas ojacanu vojsku, a tada kada ti imas ojacanu vojsku :) zamisli sta on ima >_< (pretezno mislim na fe igrace), i rekao si da mu srusis 4 towera i da ti osteti 4,5 unita, a 6 towera imaju mnogo dobar focus tako da ako je protivnik dobar neces izvuci te unite, a da das 4,5 unita za 4 towera se nikako neisplati (ne zaboravi da se iza tih kula steka neka gadna armija,a ti si dao 4,5 unita za 4 kule koje su tada manje vise nevazne), a kada se on namasuje tada ne gubis jer nemozes u njegovu bazu nego zato sto ce je izvadio armiju koja ce te pregaziti ;/

Edited by YuRi-

mozh svi da se sagnete tjormanu, on kad se zaleti sve pada (njemu ili protivniku svejedno :D)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

napisao si da se zaletis ako imas ojacanu vojsku, a tada kada ti imas ojacanu vojsku :) zamisli sta on ima >_< (pretezno mislim na fe igrace), i rekao si da mu srusis 4 towera i da ti osteti 4,5 unita, a 6 towera imaju mnogo dobar focus tako da ako je protivnik dobar neces izvuci te unite, a da das 4,5 unita za 4 towera se nikako neisplati (ne zaboravi da se iza tih kula steka neka gadna armija,a ti si dao 4,5 unita za 4 kule koje su tada manje vise nevazne)

malo se slazem sa tobom,ali svako ima svoju logiku i svako razmislja na drugi nacin koji mu se najvise isplati!

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

sta god .... ko god da izgradi 6 tornjeva jednostavno ga zatvorish tu gde je i uzemsh par expanzija sto npr ne nije teshko .... tj on ima 1 ti izvuches 2 expa , on 2 ti 3 etc i dobijash ga sigurno ... jbt 6 tornjeva to samo mi nab humani mozemo da radimo :) , ali sta drugo vs uda na ne tavern mapama ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

mozh svi da se sagnete tjormanu, on kad se zaleti sve pada (njemu ili protivniku svejedno :D)

eheheh pa to je sharky moramo da mu smislimo anti zalet taktiku sta mislis je li se zalece na cannone? da pocnem njih da pravim.!?

prevelik ti avatar m8

nije nego je ovaj pametan sto se ne cvika od towera jer mu sest towera ,ako ima iole ojacanu vojsku,nece nista , a mi smo glupi jer se ukenjamo tih 5.6 towera a on ima duplo manje vojske i mozemo da ga zgazimo al kasnije kad i on namasuje unita mi mozemo da ga ispusimo jer nemozemo u njegovu bazu.A u slucaju da napadnes njega sa 6 towera i duplo manje vojske srusio bi mu najmanje 4 i onda se povuko,a on ti samo sabio jedno 5 unita....

kontas!

LOL

da menjam 5 unita za 4 towera a njemu da ostane exp??

cemu?

ako mi ovo objasnis naucicu da igram war 3 :D

Pazi ja kad bi meni neko isao na brzu exp. ili bih i ja to isto uradio ili bih odma sljasno jos jednu baraku pa stancaj dok ne prikupi kes... ako ovo drugo ne uspe onda gg... mada bi dobar igrach trebao da ga izvali pre nego stigne da napravi 6 towera... ako je poodmako sa expanzijom onda bih pravio i ja exp. , ako tek pravi town hall i kucka 2 towera onda bih isao na 2 barake...

On topic : sve, sve, ali nigde Vladice da rasvetli ovu misteriju :)

Ljudi prekinite da lupetate oko te 3 partije ko je sta igrao :) ja vam necu reci ko je odigrao,to neka vam kaze vladica ili neko drugi ko je odigrao.

LT je odigrao vladica,toliko od mene,jer ste to svi sigurno zakljucili,pa cak je bio i cross pa je vladica poduvao(izgovori LAG LAG) ;) no nvm.

Pa svako ce izvaliti sada ko je odigrao...nvm,ali da su izvalili Vladicu mogli su da banuju ceo neophyte iz lige,mislim rizicno je dosta...gj yuri! :)

mislio sam zbog IP adrese...

jedino ako je u ligi registrovan na svoju IP adresu,a ako nije onda moze sa bilo kog kompa,e sad neznam kako to ide za reistrovanje na za ligu,al ja mislim da nema rizika!

Macro ne postoji u waru... najbolji micro trenutno mislim da ima vladica... toliko...

dada, setjam se kad smo igrali mirror u novom sadu u onom nuklearnom sklonistu , tada sam valjda dobio ristu na mortarce, 2 mortara i paladin vs 4 kate fs / tc i 3 grunta, eh, to su bili dani, salu na stranu sharky ima najimba mirko :D ajmo sharky fdfdfdfdfdfdfdfdfd [8)]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

sharky ima svoje varijnte :) nama nepoznate ^^

necu da pominjem to sto vetjina nasih igraca sve vishe forsira expanzije i masovanje kula na njima, sto dokazuje da nesmeju na "fer" i taj vash "mirko".

ja sam odavno presao te decije bolesti. po meni je bolje igrati partiju od 30 min bez expa sa herojima ko iz dote, sa nekom "odsvegapomalo" vojskom, nego tamo neki 100 pop air 1st lvl heros.

Edited by spo(ghost)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

jebo te Sharky :)

to si u pravu Ghoste,ne mozes da uporedis igru ni jednog naseg igraca sa igrom nekog stranog gosua koji je tipa 3 puta bolji...samo mass towers,3 heroja,po pravilu lvl 1 (samo za Sharkyja ne vazi ovo),i mass air uz exp...ponekad i 2...lame

oa naravno da nemoze da se poredi ni jedan nas igrac sa stranim jer mi nismo zaludjeni kao oni koji provode 15h za ladderom a i imaju i uslova ping 0-5 a nama laguje nenormalno i kao oni imaju micro,pa imali bi i mi da igramo kao u lanu!

Kad bi mi imali uslove kao oni.........ehe

Nego oko ovih kuli zavisi ako igras sa havijeznim humanom pa kontrolise kule pa udara na pravog unita a ne ti mu bacis licha napred...............kule rokaju Licha DK puni a vec 4 kule otislo a sto se tice kuliranja na LT sa Hu sta ces mora se Imba je Imba