Doca Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 @Bartuc...Kazu da ako daju prvi gol onda jebiga...bice ih jos...sreca po vas da niste usli u masinu...ali verovatno prolazite dalje... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 sa Mateusom u evropi su igrali 10x bolje nego sad, i iz CL su ispali vishe nego chasno a ti ilke navijash za zvezdu stalno protiv strana, hell yeah ← ti nemoj da verujes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Na programu je (juce i danas) 2. kolo MSL. Partizan docekuje Smederevo. Utakmica se igra na JNA sa pocetkom u 20h. Sudija: Igor Pejovic - Subotica Tim ce sigurno biti iskombinovan. Mislim da nema na tv-u. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 14, 2005 Author Report Share Posted August 14, 2005 Partizan - Smederevo 2:1 (1:1) 33' Vukcevic 38' Kekezovic 76' Tomic (penal) gol za 1-0 gol za 2-1 Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 noodle srbine...pero tudjmane ciganski !!! CL je na 90min od partizana ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 noodle srbine...pero tudjmane ciganski !!! CL je na 90min od partizana ! ← samo ne znam kako ti josh nisi banovan. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ^cekaj pametni... zasto bi mene banovali kad ti smaras i ti postujes gluposti ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ^cekaj pametni... zasto bi mene banovali kad ti smaras i ti postujes gluposti ! ← ja sam lepo obrazlozio svoj post, i napisao svoje vidjenje tekme, dok ti pishesh po jednu rechenicu, koja uglavnom nema smisla. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 15, 2005 Report Share Posted August 15, 2005 ja stvarno ne znam kako su ti slepci dali 5 komada seltiku. o tekmi ne zelim da dajem komentare, posto ono i nije bila tekma, ono je bilo strasno. cak su inter-zvezda odigrali bolju utakmicu, iako je i ona bila katastrofalna, izuzimajuci 4 gola. u bg-u ne znam iskreno sta ce da bude, ako ponovite onakvu igru, jadni vi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 15, 2005 Author Report Share Posted August 15, 2005 Od srede 17.08.2005. počinje prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizan za utakmicu 3. kola kvalifikacija Lige Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Jedno pitanje: ako Partizan ne prodje Petrzalku da li je u kupu UEFA ili ispada iz evropskih takmicenja za ovu god.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 U kupu uefa je ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 17, 2005 Author Report Share Posted August 17, 2005 Jedno pitanje: ako Partizan ne prodje Petrzalku da li je u kupu UEFA ili ispada iz evropskih takmicenja za ovu god.? ← Pu, pu, prekrsti se! U tom slucaju bi igrali kvalifikacije za Ligu kupa UEFA. Dve tekme pa ko pobedi ide u Ligu Kupa UEFA. Kao i prosle godine. Ali to se nece desiti. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 e noodle ja mislim da bi upali u prvo koliko Kupa UEFA... pa onda bi se igrale dve tekme pa bi se onda videlo ko ide u Grupnu fazu takmicenja... mislim da tako ide... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nix Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Partizan ce ponovo najverovatnije osvojiti sezonu, a ja mislim da ce dobiti i artmediu pa eto nas u ligi sampiona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 18, 2005 Author Report Share Posted August 18, 2005 @Formica: Prvo kolo kupa UEFA <=> kvalifikacije za Ligu kupa UEFA. Sutra igramo sa Javorom u Ivanjici. Nabacicu i neku najavu verovatno. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 @Formica: Prvo kolo kupa UEFA <=> kvalifikacije za Ligu kupa UEFA. ← Interesting... ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 Prvenstvena utakmica 3. kola "Meridian super lige" Ivanjica, stadion kraj Moravice, početak u 17:00 h Sudija: Dejan Andrejić - Kru Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 19, 2005 Author Report Share Posted August 19, 2005 Habitfarm - Partizan 0:1 Tomic 52' (p) Partizan - Kralj, Vukčević, Bajić, Brnović, Boya, Lomić, Djorjdević, Odita, Emeghara, Tomić, Nadj. Rezerve: Pantić, Radonjić, Babović, Radović, Vukajlović, Milović, Grubje Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Odita doshao iz Javora ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 pa da... Hvala Bogu da smo ovu dobili.... ok, samo da mi prodjemo Artmediju. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 Odita doshao iz Javora ??? ← Da, kao najbolji igrac/strelac druge lige. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 Danko Lazović, prekjuče je pre Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Danko Lazović, prekjuče je pre Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 bajer je bio gost zato je tako napisao... ;) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts