noodle Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 Ako iko prati moj trud ovde, sorry sto me nije bilo za najavu tekme (rso mi net). Evo b92 izvestaja Marinkovic usao u igru, po meni znak da Vermez ima da opasno podmladi tim. Zanimljivo covek koji je bio glavni sudija utakmice je po zanimanju komadant policije (Paskal Garibijan). Prvi pomocnik je bila zena (morate da priznate da je retkost), a ona (Korin Nadin Lagran Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 (edited) svaka cast, iskreno nisam ocekivao da cete proci, posle one blamaze u beogradu. ocekujem sada, iskreno, da cete proci, ne kazem da navijam za vas, vec jednostavno ako udjete i nesto napravite, pod uslovom i mi isto tako da uradimo nesto u uefi, sakupimo dovoljno bodova za povlasceno mesto u 3. krugu kao i jednog predstavnika u 2. kolu kvalifikacija. iskrena mi je zelja .. <edit> e da, ali kada sam cuo pesmicu "odita, odita, velika ti KITA" odlepio sam od smeha. i grobari su dokazali da imaju maste ... a ne samo da skidaju "nase" pesme ;) <edit> Edited August 5, 2005 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 ^^Emerghara, Emerghara, velika ti kara! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 ODITA MAJKA !!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 6, 2005 Author Report Share Posted August 6, 2005 (edited) Najava za danasnju utakmicu (preuzeto sa partizan.co.yu): Prvenstvena utakmica "Meridian super lige" - 1. kolo Beograd, 6.8.2005.stadion Partizana, početak u 20:00 h Sudija: Stojanović Darko - Lazarevac ------------------------------------------------------- A ne bi bilo lose da malo pogledamo sa kim cemo imati posla u sledecu sredu (Artmedija). Ove godine su prosli Kairat i Seltik. Prosle godine su odma popili nogu od Dnjepra. Pre dve godine su prosli Dudelanz i pukli od Bordoa. I to je sve! Ukupno, ovaj tim koji postoji od 1898., u Evropi je odigrao samo 10 utakmica u svojoj istoriji. Jedini trofej u istoriji su osvojili prosle godine (prvenstvo Slovacke). Igracki kadar u spojleru. » Click to show Spoiler - click again to hide... «GOLMANI: Stefan Kollar, 19.01.1975, SVK Juraj Cobej, 07.08.1971, SVK L'ubo Edited August 6, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 svaka cast, iskreno nisam ocekivao da cete proci, posle one blamaze u beogradu. ocekujem sada, iskreno, da cete proci, ne kazem da navijam za vas, vec jednostavno ako udjete i nesto napravite, pod uslovom i mi isto tako da uradimo nesto u uefi, sakupimo dovoljno bodova za povlasceno mesto u 3. krugu kao i jednog predstavnika u 2. kolu kvalifikacija. iskrena mi je zelja .. <edit> e da, ali kada sam cuo pesmicu "odita, odita, velika ti KITA" odlepio sam od smeha. i grobari su dokazali da imaju maste ... a ne samo da skidaju "nase" pesme ;) <edit> ← kad smo mi pevali emegharu stavicu na karu i mi oditu stavili na kitu... ne znam bas ko je od koga to krao :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 6, 2005 Author Report Share Posted August 6, 2005 Partizan - Jedinstvo BP 2:0 (1:0) Strelci: Tomic - 21', Radovic - 56' Kralj, Ćirković (Lomić od 46'), Saveljić, Milović, Emeghara, Tomić, Babović, Brnović, Radonjić, Radović, Grubje Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 naravno ja mislim da cemo proci Artmediju mada nikad se ne zna... noodle stvarno ti se izgleda svidja bs2... non-stop, non-stop bs2 :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 Sale Ilic debitovao za Galatu sa dva postignutna gola. prvi drugi Artmedija pobedila u domacem sampionatu sa 2:1. Zvonko Varga bio na tekmi, nadam se da je zapazio neku slabost. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 @jetset vidis to nisam ni znao, ako je tako izinjavam se svim upredjenim navijacima ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 (edited) Ekspedicija FK Partizan je otputovala za slovacku jutros u 11. Utakmica protiv Artmedije se igra sutra u 20.00. Rnic je van stroja, dok su svi ostali igraci na raspolaganju Vermezu. Da ponovim, tekma ce se igrati na stadionu Slovana u Bratislavi, jer njihov stadion ne ispunjava UEFA kriterijume. Edited August 9, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 jel to oko stadiona treba nesto da govori ili ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 1 x 2 Artmedia-Partizan 2.70 3.00 2.40 iako ste gosti...dobre sanse...:)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 jel to oko stadiona treba nesto da govori ili ? :) ← pa naravno toliko dobra ekipa da imaju mnogo dobar stadion... kakva ekipa takav i stadion Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 pa naravno toliko dobra ekipa da imaju mnogo dobar stadion... kakva ekipa takav i stadion ← Pazi nisu za potcenjivanje, pogledaj koga su prosli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 (edited) Cuo sam da su po popularnosti treci u Bratislavi (iza Slovana i Intera), al je tu skoro uplivao kes pa se nesto radi. Oni su iz Petrzalke, koja je predgradje Bratislave. Ne treba ih podceniti, dobri jesu ali imaju malo evropskog iskustva, pa tu vidim nasu sansu. Nasi javljaju da je stadion raspad. Ocekuje se puno Grobara (najvise iz dijaspore). Inace, utakmici se pridaje puno paznje pa se u novinama mogu procitati naslovi tipa: "Zivotna sansa!" itd. *apdejt* Ima direktnog prenosa! RTS2 od 20 casova. Najava: UEFA Liga Edited August 10, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Divac je u celoj prichi izgleda najveca vest... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 Artmedija - Partizan 0:0 Pred 10000 gledalaca Vermezovic je izveo sledeci sastav: Partizan: Kralj, Djordjevic, Mirkovic, Bajic, Lomic, Nadj, Brnovic, Vukcevic, Tomic, Odita i Boja. (Eme zamenio Bajica u drugom poluvremenu.) Utakmica sa par dobrih prilika, nista specijalno. Artmediji ovaj rezultat vise odgovara, jel ovde mogu da igraju nereseno sa postignutim golom. Znaci, Partizanu u revansu, 24. avgusta na JNA, odgovara samo pobeda. Bio je prisutan veliki broj Grobara, sto je pohvalno jer se cula nasa pesma. Nije pohvalno to sto su u drugom poluvremenu ubacili gomilu baklji na teren i prekinuli tekmu na par minuta. Valjda opet nesto protestuju. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) Artmediji ovaj rezultat vise odgovara, jel ovde mogu da igraju nereseno sa postignutim golom. Znaci, Partizanu u revansu, 24. avgusta na JNA, odgovara samo pobeda. wtf? ako se i u bgu igra neresheno (0:0), onda se igraju produzheci zar ne? Edited August 11, 2005 by Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Nereseno sa postignutim golom, rece covek... :) Bedak sto ne dadose gol u pich... a igrali su dobro... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Nereseno sa postignutim golom, rece covek... :) Bedak sto ne dadose gol u pich... a igrali su dobro... ← ja ne znam koju si ti tekmu gledao, ali partizan se nije neshto iskazao, tachnije igra je bila tuzhna, da zanemarimo 3-4 shanse koje su imali (a slovaci su imali bolje shanse, ona u petom minutu, onda u drugom poluvremenu ona iz kornera, kao i one 2 posle 80-og minuta, jedna glavom,a druga kad je onaj lik naleteo sa nekih 10ak metara i pogodio nekog odbrambenog malo ispred praznog gola) Sve u svemu, prizeljkujem ovde 1-1, i prolaz Slovaka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Ali koliko je Petrzalka jadna ekipa... Kako su uspeli da prodju Celtic ostace vechna misterija... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illiron Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Kakav je ovaj pera klasicni beogradski cigan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ja ne znam koju si ti tekmu gledao, ali partizan se nije neshto iskazao, tachnije igra je bila tuzhna, da zanemarimo 3-4 shanse koje su imali (a slovaci su imali bolje shanse, ona u petom minutu, onda u drugom poluvremenu ona iz kornera, kao i one 2 posle 80-og minuta, jedna glavom,a druga kad je onaj lik naleteo sa nekih 10ak metara i pogodio nekog odbrambenog malo ispred praznog gola) Sve u svemu, prizeljkujem ovde 1-1, i prolaz Slovaka ← hajli reci mi kad si zadnji put video/cuo da je pfc igrao dobro? "Cika Crni" igra na rezultat tako da od njega ne mozes da ocekujes Bog zna shta, stvorili su nashi jedno dve tri sanse, gde ces vise... shta su promasili Boya i Odita to je stvarno idiotizam. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 sa Mateusom u evropi su igrali 10x bolje nego sad, i iz CL su ispali vishe nego chasno a ti ilke navijash za zvezdu stalno protiv stranaca, hell yeah Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts