rev Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 glup si kili, rekao je ako je DOBRA reklama shto reklama za mb svakako nije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Reklama mozda nije dobra, mislim to za MB pivo, ali pazi rev i losa reklama je dobra reklama =)) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 ne znam koliko ste primetili da su nase reklame mnogo retardiranije od vecine stranih.. mozda zbog budzeta a mozda i zbog sasvim drugacijeg nacina poslovanja u inostranstvu... sto se tice hipnoze bila je prica koliko je istinita ne znam da je koka kola ubacivala vrlo kratke, svega nekoliko frejmova duge reklame koje oko i mozak primete i zabeleze a osoba koja gleda ne skonta, ali joj se odjednom pije koka kola.... dunno Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Jedino mogu da gledam reklamu za Weifert mmmmmmmmmm pivo ← Od svih reklama ta je jedino uticala na mene,ali ne u smislu da volim taj proizvod već skroz suprotno.Čim vidim ona dva debila kako se keze i pričaju neke stvari što nemaju veze sa vezom dođe mi da ih polomim ko pičku...Čim vidim to pivo odmah se setim reklame i zato ga nikada ni ne pijem,ni da je poslednje pivo na svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Zdravo! Ja sam Petar Petrovic!... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) Znaci po tebi je MB pivo ok pivo ? zbog retardirane reklame o_O ← uchini nam svima uslugu pa ili prochitaj post ili nemoj da se trudish sa pisanjem.. EDIT elem, da pojasnim na konkretnom primeru: Tuborg VS Becks isti je nivo kvaliteta, ali becks je smorio sa svojom kampanjom (mladi ljudi koji su na prekretnici svojih zhivota moraju doneti vazhne zhivotne odluke blablabla - kljuch je u tvojim rukama) - gde je tu poenta? da donesem zhivotnu odluku da postanem alkoholichar? sa druge strane tuborg je organizovao promo zhurke i reklama sa deep dish je odlichna znachi u mom sluchaju marketinshka kampanja je donela rezultate Edited July 22, 2005 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Pa bas o tome pricam.. Prva reklama beksa se mnogo razlikuje od druge , videli su da su se negde zajebali ;) od prilike druga mnogo lici na tuborg ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ma Dry-Cooker Rula... Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Zdravo! Ja sam Petar Petrovic!... ← Nije Petar vec Zoran al' nema veze... TurboMaximus! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ma uloshci pipi rulez -_- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 utice...znas kako....ne mogu sad da ti kazem zbog cega...ali ajd sad :) ← pa i niiiiisu bas,mi ne dizemo toliko tesko,samo cukamo,jaci su ovi sto dizu trupce...;)) @topic Ja sam npr poceo da pijem Tuborg zbog reklame,i zbog onog fancy chepa;)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Eto vidis, posle kazes Srbin nije povodljiv =)) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ne koristim proizvod ako mi reklama ide na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Zakljuchak : Nisi bio zhedan. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 [quote name='"Ivan Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Nije Petar vec Zoran al' nema veze... TurboMaximus! :) ←Ma zar je bitno? :) Svejedno je kad je kreten,kako god da se zove... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Kakve veze sad ima reklama, Next su najbolji sokovi kod nas (chak je next malina proglashen za najbolji sok u svetu) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Jeste vala dobar next, mada ni oni novi moc prirode, ego, bio, tralala nisu loshi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) IMO, to je kretenski :P nhf, al, boli me q da li sok ima kretensku reklamu, ako se meni atm pije... i jos ako je jedini u frizu... ← Kakve veze sad ima reklama, Next su najbolji sokovi kod nas (chak je next malina proglashen za najbolji sok u svetu) ← Ako za pola sata dnevno, koliko provedem pred televizorom (ne računajući Homicide), nekoliko puta vidim reklamu koja vređa moju inteligenciju, iz principa ne dam pare proizvođaču, pa ne znam kakav da je proizvod. Simple as that. Edited July 23, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Reklame.. kako utichu.. pa recimo da pozelim da nas neki meteor sve zbrishe sa lica zemlje kada neki od nashih programa pusti svoje reklame koje su 1/3 filma.. zato sada vishe ni ne gledam filmove na TVu (na PINKu.. NIKAKO, NIKADA!) chak iako ima neki koji bih odgledao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 chak ni killa billa sutra uveche ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts