Jump to content

Reklame

Recommended Posts

ne znam koliko ste primetili da su nase reklame mnogo retardiranije od vecine stranih.. mozda zbog budzeta a mozda i zbog sasvim drugacijeg nacina poslovanja u inostranstvu...

sto se tice hipnoze bila je prica koliko je istinita ne znam da je koka kola ubacivala vrlo kratke, svega nekoliko frejmova duge reklame koje oko i mozak primete i zabeleze a osoba koja gleda ne skonta, ali joj se odjednom pije koka kola.... dunno

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Jedino mogu da gledam reklamu za Weifert mmmmmmmmmm  pivo  [:D]

Od svih reklama ta je jedino uticala na mene,ali ne u smislu da volim taj proizvod već skroz suprotno.Čim vidim ona dva debila kako se keze i pričaju neke stvari što nemaju veze sa vezom dođe mi da ih polomim ko pičku...Čim vidim to pivo odmah se setim reklame i zato ga nikada ni ne pijem,ni da je poslednje pivo na svetu.

Znaci po tebi je MB pivo ok pivo ? zbog retardirane reklame o_O

donotpost.jpg

uchini nam svima uslugu pa ili prochitaj post ili nemoj da se trudish sa pisanjem..

EDIT

elem, da pojasnim na konkretnom primeru:

Tuborg VS Becks

isti je nivo kvaliteta, ali becks je smorio sa svojom kampanjom (mladi ljudi koji su na prekretnici svojih zhivota moraju doneti vazhne zhivotne odluke blablabla - kljuch je u tvojim rukama) - gde je tu poenta? da donesem zhivotnu odluku da postanem alkoholichar? sa druge strane tuborg je organizovao promo zhurke i reklama sa deep dish je odlichna

znachi u mom sluchaju marketinshka kampanja je donela rezultate

Edited by cali

utice...znas kako....ne mogu sad da ti kazem zbog cega...ali ajd sad :)

pa i niiiiisu bas,mi ne dizemo toliko tesko,samo cukamo,jaci su ovi sto dizu trupce...;))

@topic

Ja sam npr poceo da pijem Tuborg zbog reklame,i zbog onog fancy chepa;))

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

IMO, to je kretenski :P

nhf, al, boli me q da li sok ima kretensku reklamu, ako se meni atm pije... i jos ako je jedini u frizu...

Kakve veze sad ima reklama, Next su najbolji sokovi kod nas (chak je next malina proglashen za najbolji sok u svetu)

Ako za pola sata dnevno, koliko provedem pred televizorom (ne računajući Homicide), nekoliko puta vidim reklamu koja vređa moju inteligenciju, iz principa ne dam pare proizvođaču, pa ne znam kakav da je proizvod. Simple as that.

Edited by Ivan

Reklame.. kako utichu.. pa recimo da pozelim da nas neki meteor sve zbrishe sa lica zemlje kada neki od nashih programa pusti svoje reklame koje su 1/3 filma.. zato sada vishe ni ne gledam filmove na TVu (na PINKu.. NIKAKO, NIKADA!) chak iako ima neki koji bih odgledao!