gruja Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Bolje preimenujte temu u "najbolje odvale iz simpsonsa" :P pa da,kad ne znaju sta jos valja...[:D] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 I like pain (ili kako vetj) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 da se ja pitam ja bi proterao (neznam ni sam kolko sam ovo puta koristio :) ) ne brinite puska je zakocena :) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Bobi Rok iz Alan Forda i njegova legendarna izjava: Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ma ne ne ne ne dechko ... to je lopta .. Pero, genije, opet si sam sebe nadmashio ... -Slushaj ti Panticu.. -Je li Shoicu, od kad smo mi na ti ? - Od sad smo na marsh u pizdu materinu .. Vrh ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Kad homeru zamene nalaze mokrace sa otto-ovim nalazima.I optuze homera da uzima droge i on izjavljuje : "DRUGS ? No,no,no...My body is my temple." , i krece da pushi puter Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Rispekt maj autorita... Cartmen je prajsles i on je debelo govno... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Najace je kad je Homer izvalio (neko je valjda pokusao da ga ubije ) "nemojte mene,imam zenu i decu,ubite njih".. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 A ovo... We're gonna to run a few test...this is the simple lie detector...i'll ask you a few yes or no questions and you just answer truthfully...do you understand??/ -YES!! boooooommmmmmmm (Explode of lie detector) znaci lol!!! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Dobra je ona kad mu posao presele kuci , i pishe mu na compu " to start press any key" a homer ce where is the "any key" :D znachi vrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 idem da spavam pre nego sto se probudim oO Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 oftopik kako dobra signa :))))) ppuko sam bekontopik ... .. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) Evo vam zanimljivog linka jednog http://www.xfiles.stylicious.com/simpsons/index.php i evo vam one slike za detektor lazi http://www.xfiles.stylicious.com/simpsons/images/simp13.jpg http://www.xfiles.stylicious.com/simpsons/images/simp14.jpg Edited July 22, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ovo je dobra iz simpsonovih :) Liedetector ~ 750kb ← So se tice simsonivih naj naj naj bolja fora kad je kod FBI na detektoru lazi! Ne znam dali sam se ikad u zivotu toliko smejao ← A ovo... We're gonna to run a few test...this is the simple lie detector...i'll ask you a few yes or no questions and you just answer truthfully...do you understand??/ -YES!! boooooommmmmmmm (Explode of lie detector) znaci lol!!! ← i evo vam one slike za detektor lazi http://www.xfiles.stylicious.com/simpsons/images/simp13.jpg http://www.xfiles.stylicious.com/simpsons/images/simp14.jpg ← E,znam ja jednu strava foru...hoce neko da cuje...Prikljuce Homera na detektor lazi... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 sad ce lesinara da vode kod veterinara... ko si ti, ovaj da li si ti ti ili vi.... popaj zwerina :D Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Legendarna tesna koza i Mita :))))))))))) Jedan od boljih "samo da znate gospodjice ni zakon nije svemocan, iako su zasticeni orlova,mungosa,medveda je sve manje isceznuce i vasa vrsta nestacete kao dinosauri.Je li cujete, ja cu da zbrisem iz ove kuce ni interpol nece moci da me nadje!.Znaci bas skoro sam zapisivao provale iz tesne koze i u prvom delu sam nasao nekih 50 a nije ni kraj filma bio,jebo simpsone daj pricamo o tesnoj kozi :))) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 A dobre su izvale iz Kad porastem bicu kengur...znaci neverujem koliko je likovima do jaja...bleje na krovu...:"Menije jos jako tesko da shvatim sta sam video,ovo je jedan veliki trenutak,naucnici,profesori nisu u pravu zivot van Zemlje postoji!!" "Sta ste tacno videli?" "Evo,da vam pokazem,mi smo sedeli ovde i duvali smo..........Duvanili smo cigarete!! " ima jo 1000 boljih ali treba videti facu Gordana Kicica u nekim kadrovima...pishanje! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Tesna koza :"drug pantic je SUSPENZOVAN ZBOG RADi VREDJNJA RUKOVODECI ORGAN!"...strasno! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Iz CRTANA ROFL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Sto komentarishete izvale iz Simpsonova. To je rupa bez dna. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 kad je Bart dobio slona na nagradnoj igri...dodje neki iz nacionalnog parka i pocne da ih ubedjuje kako je dobro za slona da ode tamo,pusta im neke slajdove...odajednom izadje slajd na kome je slika snajperiste koji gadja neku zivotinju....lik gleda levo-desno izvadi i proguta slajd:<ovo niste videli!> hehehe Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 'dvaput nishta jednako je nishta - znachi crva nije ni bilo..' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Gradonacelnik Kvimbi u epizodi "Do what you feel like" This woman here is not my wife, but I`m sleepin` with her. And I`m comfortable with that cause I`m womanizer... Ili ona kad je kometa trebalo da rokne Springfild on se snima sa havaja sa recenicom i ja sam trenutno u Springfildu a ne na Havajima i kroz kadar prolazi lika sa cvecem oko vrata i onom havajskom gitaricom...naravno bure bez dna....mmmmmmmm bureeeee... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 shto se tice simpsonovih ima previshe izvala ali zato Mr.Thomson Helo , He must be talking to you ili je dobro had ga hipnotishe onaj madjionicar i kada nemoze da prestane da vrishti onda kada burn u elektrani napravi fire drill i kada homer prvi istrci i stavi klupu na vrata da niko nemoze da izadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts